Asker Eşleri

Tünaydın arkadaşlar.
Mübarek kurban bayramınız kutlu olsun.
Daha nice bayramlarda sağlıkla ve mutlulukla hep beraber olmak dileğiyle.
Hepinizin gözlerinden öpüyorum.Şeniz

imagesdg2.jpg

13oylcaef0wrncah1mhzgcagk2.jpg

bu tatlı ikramım..

qx7aucakidw9bcafzbcn6cadb1.jpg

bu da lezizz lokumlarım tamda asker eşlerinin ağzına layık....cokacimcoook

topiğimize nazar değmesin..:nazar::enbuyukkk:

ablalarım, kardeşlerim, hepinizin bayramını kutluyor..büyüklerimiz ellerinden öpüyorum(saygı gereği), ailelerinizle beraber çok güzel ve unutulmaz bir bayram diliyorum..:nazar:
a.s.a.s.

imagesdg2.jpg

13oylcaef0wrncah1mhzgcagk2.jpg

bu tatlı ikramım..

qx7aucakidw9bcafzbcn6cadb1.jpg

bu da lezizz lokumlarım tamda asker eşlerinin ağzına layık....cokacimcoook

topiğimize nazar değmesin..:nazar::enbuyukkk:

ablalarım, kardeşlerim, hepinizin bayramını kutluyor..büyüklerimiz ellerinden öpüyorum(saygı gereği), ailelerinizle beraber çok güzel ve unutulmaz bir bayram diliyorum..:nazar:
a.s.a.s.

seninde bayramın kutlu olsun
bende senin gözlerinden öpüyorum kaydirigubbakcemile3

slm kızlar.herkese iyi bayramlar diliyorum sevdiklerimizle baraber nice bayramlara...bizde bu bayram gidemedik memleketlerimize gurbette geçircegimiz ilk bayramımız :KK43:(

[sıze="3"]herkese ii akşamlar ii bayramlar kızlar............sevdiklerinizle daha nice bayramlara......bizimde bu yanlız 4. Bayramımız 2 senedir gidemiyoruz yanlız geçiriyoruz biraz buruk oluyo ama napalım sağlık olsun tekrar herkese ii bayramlar.......[/sıze]

slm şekerlerim ben geldim........bayramınız mübarek olsun güzel geçti valla bizim her günümüz....bugun döndük öptüm herkesi.....

selam kızlar bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım sağlık ,huzur,mutluluk dilerim cümlemiz için

aa kimse yok handan ablamda kızını buldu bizi unuttu........bak kociş burda ama kkya bakmadan yapamıom....

kızlar ıyı geceler nasılsınz sızlerı cok ozledım ya artık ızın bıtsede gelsem evıme dıyorum ayın 22 de evımde olucam ınsallah yarın da antalyay gıdıyoruz valla gezmekten yoruldum yaaa

sızler neler yapıyosunuz benı ozluyomusunuz bakımmmmmmmmm

optum hepınızıııııııııııı

X