aşk ve ilişkilerinin aşırı hafife alınması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
söylediklerin doğru tabii ki, teşekkür ederim uzun uzun yazdığın, kendinden de örnekler verdiğin için. en başından farklı biçimde umutlanmış olsaydım şu an yıkılmış olurdum ama yıkılmadım bak en azından dediğim gibi bir iki ağzını aradım diyelim bana yönelik bir ışık görmedim. bu zaten kesindi. ama bu kadar kısa süre içinde sahiden hoşlanma evresinde birinin olduğunu beklemiyordum. platonik falan demesi ayrı tuhaf geldi, 18lerimizde kalmadı mı yani böyle şeyler, ne bileyim... sıkıldım hayal kırıklığına uğramaktan, bu da mı gol değil artık demekten... bu süre zarfında bana ilgi gösterenler de çok oldu ama ben bişey hissedemedim. zaten hissedemiyor olmam bir problemdi, buna karşı hissedince küçük bi anlığına bile olsa "ahaha duygularım ölmemiş" falan demişliğim var kendi kendime. buraya kadarmış, ne yapalım. bişey olmuyorsa demek ki olacak olana yer açılıyordur, hayat böyledir zaten. bu konularda hatayı kendimde aramışlığım da çok. bu başarısız denemeler arasında kendi hatalarımı da görüp törpülediğim şeyler oldu. son dönemde her şey çok üst üste geliyor, konuyu da o yüzden açtım zaten bir iki insandan farklı bişey duyayım diye. hayat zaten zor, bi de bu tip şeyler iyice uzaklaştırıyor beni böyle kabuğuma çekiliyorum, eskiden çekilmezdim de artık çekiliyorum ya...

Açıkcası gerçekten biraz yargılamış gibi olmuşsunuz. Çünkü eski sevgilisine olan sevgisi bitmiş olabilir. Kendisini kötü hissetmesi için hala aşık olmasına gerek yok uzun süre değer verdiği birini kaybetmek zordur sonuçta. Alışkanlıkları, ortak yaşanmışlıklar kötü hissetmek için yeterli. Sevgi aşk kısmı belki çok daha önceden bitmiştir. 1.5 ayda yeni birinden hoşlanabilir. Ertesi haftasına sözlenen erkekler bile varken çok olağandışı gelmedi bana. Siz biraz kıskandığınız için sert konuşmuşsunuz gibi ya da en azından karşı tarafın öyle algılaması muhtemel.

31 yasindaki platonik adama da yuh diyesim geldi.Lise zamanlarina özlem duydu heralde.Soyleyin bari ufak ufak bakismaya baslasin ,halini belli etsin hanim kizimiza hey yarabbim.Zaman oldürdugüne degmez boyle bi mantiksizla.Ben 31 yasinda hala platonik lafi eden erkekten uzaklasirim hizlica.Platoniginde bi yasi ,başi zamani var.41 de evlilik moduna gecer insallah.Bunu bu yasta konusmasi bile ne cocukca.

adam senden hoslansa daha 1.5 ay once iliskisinin bitmis olmasi sorun olmayacakti. senden hoslanmadi diye istemeden saydirmissin bence komik olmus.
komik olan sensin, benim konularıma yazmanı istemiyorum, konuma yazmanı engelledim zaten. bana karşı bitmek bilmeyen bir kötü niyetin var, sebebini bilmiyorum ve ilgilenmiyorum ama istediğim tek şey benimle muhatap olmaman.

açıkçası kıskanmadım zaten önceliği bende olmayan biriydi. kıskanabilecek bir pozisyonda değilim zaten.
evet biraz sert olduğunu kabul ediyorum ama yarın öbür gün boşta kaldığında bana yazma ihtimalinin önüne geçmek istedim. çünkü yazan biriydi. arada içimden yazmak geliyordu ama sonra vazgeçiyordum. ne tesadüfse bir saat sonra tak, ondan bi mesaj geliyordu, nasılsın napıyorsun gibisinden. senin beni anlayacağını düşünüyorum bu boşta kalanların gelmesi, tekrar yazması konusunda en azından.

evet yani buradaki üyeler buna değinmemiş mesela ama bana da çocukça geldi. ben de bi afalladım, lisede miyiz ulan diye düşündüm sonra bol şans falan dedim kapadım konuyu. hala bişeyler karalamaya devam etti falan. bilmiyorum ben olgunluk seven, akıllı davranışlardan hoşlanan biriyim, karşımda böyle konuşmalar yapılınca "ne denir ki şimdi buna" kafasına giriyorum.

Sohbetinden hoşlanıyosanız arkadaş olarak devam edebilirdiniz. Sizin konularınızdan dolayı ilişki kurmak konusunda kendinizi çok baskı altına alıyormuşsunuz gibi hissediyorum. Sanırım seçici olduğunuz için birinden hoşlanabilmek, hoşlandığınız insana yakınlaşabilmek için kendinizi fazla zorluyorsunuz gibi geliyor. Bu işler biraz akışında olmalı. Karşınıza da o şekilde bir enerji yayıyor olabilirsiniz. İletişimin de aynı denge de akmaması böyle sert çıkışlara neden oluyor sonra.

evet akışa teslim olamadığım doğru. geçmişte kendim bile sabote etmişimdir bazı şeyleri yani. iyi giden şeyi bozmuşluğum var bu konuda ben de sütten çıkmış ak kaşık değilim. bilmiyorum ki bunun adına gurur mu dersiniz ne dersiniz ama sırf karşımdakine ego malzemesi çıkmasın diye kendimi geri çektiğim ya da kendimi açmadığım oluyor. ama insanlar da duygusal zaaflardan yararlanmaya ve bunlarla egolarını tatmin etmeye çok müsaitler. kartlarım açık oynamıyorum, ilgim varsa arada ima ederim, anlayan ve isteyen insan zaten aynı biçimde karşılık verir. ama bazı insanlar da direkt söylenmesini tercih eder, öyle ister. zamanında direkt söylemediğim için elimden kaçırdığım kişiler olmuş olabilir mesela. arkadaşım geçen gün dedi ki, ya wurst iltifat edip anlamasını beklemek yerine açıkça onu beğendiğini söylesen nolacak, ne kaybedersin falan dedi. olmaz dedim mesela. ego 1500 oluyor çünkü. biliyorsa duygusal zaafını, yandın.

olabilir dediğinize katılıyorum yani son dönemlerde kendi üzerime çok geldim. eski konumda da söylediler, doğru insanla karşılaşmamışsındır dediler.

arkadaş olarak devam etmem muhtemelen ya. çünkü son günlerde onunla olan sohbetlerimden keyif almaz olmuştum. benim için sohbetin akıcılığı ve keyfi çok önemli. daha üç dört gün önce "bununla da sohbetin bir yere varmamasından sıkıldım" demişim arkadaşıma mesela. allah da böyle karşıma çıkardı demek ki.

İlişkileri böyle güç savaşına önüştürmemek lazım ama ben yüzde yüz enerjinizin tuttuğu birisi olduğunda egonuzu geri plana iteceğinize inanıyorum. Karşınızdaki insan size yeteri kadar güven vermediği için açık davranmıyorsunuzdur. Duygularınızın paralel ilerlemediğini hissediyorsunuz demek. İlk adımı atma riskini o yüzden almıyorsunuzdur.

benibosver , ben de platoniğim. Yaşım da +30. Yani olabiliyor. Akşamları oturup ağlamıyorum, neden beni sevmiyor diye:) Birisini beğeniyorsunuz, olmayacağınızı da biliyorsunuz. Platonik kalıyor. Dalga geçilmesi de normal:)) Oluyor yani, boşluktan vs.

ben çok çok gençken platonik aşkların piremsesiydim :) valla bak. karşılıklı olanlarda bile o tadı bulamadım. karşılıklısı çok daha güzel tabii ama onların da tadı başkaydı o dönem. ama benimkiler hakikaten çok imkansız kişilere karşıydı. sen boşluktan olduğunu biliyorsan sorun yok açıkçası. platonik aşkın senin kısmetini ve enerjini kapatmasına izin vermiyorsan, hayaller kurup kurup gerçekleşmedi diye depresyonlara falan girmiyorsan çok sorun olmayabilir belki.

en kötü cevap bile cevapsızlıktan iyidir bence. ben şu an öyle düşünüyorum. göstermiş olduğum tavır onu çok şaşırttı ama bundan eminim. ha bana ne faydası var, elbette yok.

ve belki şimdi söyleyeceğim şey okuyanlara artniyetli gelecek ama ben bu kişiye çat diye açılmış olsaydım (ki bunu yapmam için hislerimin daha da güçlenmesi gerekirdi, diyelim ki öyle oldu misal) hoşlandığı kişiden bahsetmezdi. ki dün bahsetti ilk defa. bundan günler önce ben ona hafiften bi yeşil ışık yaktığımda, aptal değilse elbette ki ilgimi anlamıştır, o zaman bahsetmedi mesela. yani bu da bir tercih tabii ama içimdeki şeytanlar susmuyor, acı deneyimler konuşuyor

evet, beni epey güzel anlamışsınız bence, teşekkür ederim.
hislerimi dinliyorum ve hepsinden önemlisi mantığımı duygularımın önüne koyabiliyorum. en azından bugüne kadar böyle oldu. ve içimdeki ses ne bağırdı ise aynısı çıktı karşıma. demek ki ben de insanlarla alakalı sezgilerimde boş değilim...

W Wurstria canım sen kendi parasını kazanan, yeri geldiğinde ailesine destek olan, yaşından çok olgun, hassas bir kızsın. Son zamanlarda bu ilişki işlerine çok önem verdin. Olağan akışına bırak. 3.5 sene için 1,5 ay bence de kısa bir süre ama Özellikle erkekler acı çekmeyi sevmiyor. Çivi çiviyi söker mantığıyla yeni birini istiyor. Elbet seninde bir yerlerde kısmetin vardır. Doğru zamanda, doğru insanlarla tanışırsın inşAllah

Hiçbir şeyin yaşı ve zamanı olmaz. Komple yanlış bir paragraf. Medeni durumunuzu falan hiç bilmiyorum ama büyük konuşmayın derim şahsen

Allah yuzune baksin bacim. Aslinda guzel.heyecanlar ama benm o Kadar uzun zaman oldu ki okuyunca bekarlik ne zormus dedm

Tecrübelerim beni yanıltmaz siz bu kişiye senden hoşlandım falan deseniz size vereceği cevap muhtemelen şu olacaktır; şu an hazır değilim. Cinsiyet ayırt etmeden her insan sevdiği insanın mesajını hemen cevaplamak ister eğer uygun değilse mutlaka belirtir.

öncelik verip vermeme konusunda deneyimsiz biri olmadığım için ben de senin gibi düşünüyorum. benim mesajlarıma başkaları tarafından saniyesinde yanıt verildiği çok oldu. mesela öyle olunca insan diyor ki evet ya bu sahiden bende. bu da bir gösterge. böyle yaptığını farkettiğim an zaten umudun u'su bile doğmadı bende.

Allah yuzune baksin bacim. Aslinda guzel.heyecanlar ama benm o Kadar uzun zaman oldu ki okuyunca bekarlik ne zormus dedm
ahaha bence evlilik daha zor ya. o zaman da başka sorunlar peydah olmuyor mu?
allah'ın yüzüme baktığını düşünüyorum ayrıca, bakmasa bana gerçekleri pat diye göstermezdi. yukarıdaki bazı mesajları verir, anlamak önemli...

Ilk zamanlar alisma evresinde zor aslinda. Sonra o kadar zor mu yok ya diil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…