aşk ve ilişkilerinin aşırı hafife alınması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya duygusal konularda temkinli davranıyoruz tamam da, bir yerde ya öyle değilse diye içimizde bir yer dürtüyor yani, kim bir matematik problemi gibi yanaşabiliyor ki? Evet birinden ayrılmış ama aralarındaki dinamiği bilmiyorsunuz, siz de karışacaksınız elbette, her zaman birinden hoşlanılamıyor, o ihtimal dönüp duruyor.
O da belki de temkinli davranıyor ve aslında sizden hoşlanıyor. Ondan söyledi, bilinmez ama sonuçta hep acı çekiyorum, platoniğim falan duygusal olarak olgunlaşmamış birinin lafları ve bana ilgi göster diye bağırıyor. Niyet okumalar insanı yanıltabiliyor. Sonuç olarak analiz etmeden ve size geç cevapları şunları bunları hesaba katarsak, bu insan ilişkiye hazır gibi durmuyor. Sizin yapacağınız bir şey de yok. İletişimi keserseniz, zaten isterse o bir şeyler yapar. Ya oyna devam:)

tam olarak sizinle aynı düşünüyorum. içimde kalacağına dışıma çıksın, az ya da çok ilgimi belli etmiş olayım istedim, öyle düşündüm. birinden hoşlanıyorum dediğinde ve konu benim iltifatlarıma geldiğinde ben şöyle çevirdim, ben insanları küçük şeylerle mutlu etmeyi severim, arada iyi hissettiren cümleler duymak herkese iyi gelir deyip kesip attım. başkasından hoşlandığını söyleyene "ay ben de senden hoşlanmıştım o yüzden sana iltifat ettim" şeklinde itiraf edecek halim yoktu çünkü.

o whatsapp meselesi olmasa bilmiyorum da whatsapp meselesi sahiden hoşlandığı biri olduğunun kanıtı gibi geldi bana. aşırı aktif kullanıyor e belli ki seri şekilde yazıştığı biri ya da birileri var. şöyle bir kullanım hatta, ben bir mesaj atıyorum mesela, mavi tik ve son görülmeler açık... atıyorum 14.05'te yazmışım. 14.15'te whatsappa girmiş ama benim mesaj mavi tik olmamış yani okunmamış. sonra 14.25'te girmiş o esnada benim mesaj mavi tik olmuş ve cevap yazmış. böyle bir döngü düşünün. bunu birkaç kez üst üste yaptığında ben de ona aynısını yapmaya başladım, ben de bilerek whatsappa girdiğim halde mesajını açmadım, sonradan girdiğimde açtım ve cevap yazdım. aynısını yaptım yani. evet oradan bakınca bu çocukça duruyor olabilir ama bunlara dikkat etmiş olmak ona umut beslememe engel oldu mesela. ki ben son görülme ve mavi tiki kapalı kullanan biriyim, sırf bu hareketi dikkatimi çekmeye başladığı için açıp gözetledim. o ihtiyacı hissettim yani, öyle diyeyim.

ben şu an iletişimi kestim gibi duruyor çünkü dünkü konuşmayı uzatmadım, çalışmam lazım görüşürüz falan dedim kestim. ki normalde çalışma saatlerimde de biz konuşurduk, konuşma bitirici bişey yazmazdım ben ona. dün yazmış oldum. başka da ses yok ama silmedim de bir yerlerden, duruyor.

Yok hiç flört etmedim o da ne? Yaşın kadar flört etmisligim vardır rahat ol :)) kendi yazdigin şeyleri söylüyoruz sen adamdan neden benden hoslanmadi diye hırsını alamayıp burda bize ters yapma bence.

Yok hiç flört etmedim o da ne? Yaşın kadar flört etmisligim vardır rahat ol :)) kendi yazdigin şeyleri söylüyoruz sen adamdan neden benden hoslanmadi diye hırsını alamayıp burda bize ters yapma bence.
sana uzun uzun anlatanda kabahat ama ben senin oyunlarına gelmem.

Benimle ilgilenseydi bile yine aklımda soru işaretleri olacaktı diye belirtmiş aslında konu sahibesi neden ben değil diye yedirememezlik gibi bir durum gözükmüyor daha dün aşk acısı cekiyordu ne çabuk yeni birinden hoşlandı ona takılmış sadece

Herkes hayatına kendi penceresinden bakar. Gördükleri de kendi camlarında olanlar. Topluluk içinde bir konu açınca aklına havsalana gelmeyen şeylerle itham edilmek kaçınılmaz oluyor. Hele bazıları var ki; adeta bu işlerin kitabını yazdım he hey en iyisini ben bilirim kibirinde. Genel olarak insanlar böyle ama kkya özel değil. Maalesef istisnaları yok sayıyorlar. Bu da herkese aynı biçimde davranış hakkı veriyor sanıyorlar. Neyse.

Bazıları kendisini dinlemez, bazıları çivi çiviyi söker der, bazıları da cidden aşk kadını/adamıdır ve bunun da farkındadır (saygı duyduğum kesim bunlar) ve bazıları da böyle kaypak, dediğinin farkında olmayıp söylemek için söyleyenler. Kendisine bunu yapan hayatındaki kadına neler yapmaz.

evet bunu defalarca anlatmaya çalıştım ama farklı şekilde üzerime geliyor bazıları, ben de bunu anlamıyorum.
kaldı ki neden ben değil diye üzülebilirim de, bunun için üzülmek anormal ya da tuhaf bişey değil ki. benim de hislerim, kalbim var, duygularım var, ben de kendi içimde kırılabilirim, üzülebilirim. bence buna üzülmek, böyle düşünmek de normal. ama öyle düşünmekten ziyade gerçekten duygusallığına inandığım, uzun ilişkiler de kurmuş olduğu için ilişkileri ciddiye aldığını düşündüğüm birinin daha dün eski sevgili hasreti çekerken bugün tak diye başkasından hoşlandığına emin olması (emin olmayan insan söylemez sonuçta) beni biraz hayal kırıklığına uğrattı yoksa bu adam zaten flörtöz, ilişkileri uzun sürmeyen, gönül eğlendirme kafasında biri olsa garibime gitmezdi.

ilgisine karşılık bulamamak, beğenilmemek bazı insanları yıkabilir ama ben öyle biri değilim. daha önce de benzer şeyleri yaşadım zamanında. sürekli reddedilen biri değilim bana deli gibi ilgi duyanlar da oldu. 10 senedir peşimde olan bile var hala vazgeçmiyor sosyal medyadan yazmaktan. bunlar da var. ben ilgim karşılık bulmadı diye incileri dökülecek bir kadın değilim, zamanında aştım bunları. arada böyle şeyler olabiliyor ve olmaya da devam edecek.

GÜNCELLEME: bugün sanki ona ters konuşmamışım, hiçbir şey yokmuş gibi yazmaya devam etti napıyorsun nasılsın vs diye. kısa bi cevapla geçiştirdim, 3 saat sonra yazdığı cevabına da görüldü atıp sohbeti ilerletmedim.

O kadar uzun ki. Okumaya uğraşamam. 29 yıllık hayatını da yazsaydın, az olmuş

E burada demıssınız hayat bu beklenmedık anda etkılenebılıyor ınsan dıye. Adam eskı sevgılısını dusunurken sız konusuyordunuz. Sızden hoslansa sıkıntı olmayacakmıs. Cok katı sınırları olan bırı oldugunuzu ve cok yorucu oldugunuzu dusundum nedense.

Konuyu neden hortlattın bacım vallahi profilimi görüntülemeye sınır getireceğim sizin yüzünüzden. Konuyu hortlatmayın.

Mune kapatabilir miyiz eski konumu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…