"Artık"la alakası yok ki, bazı insanlar böyledir.
ben 2010dan beri flört camiasindayim, hep boyleydim. Bence 1,5 ay gayet yeterli bir süre eski sevgiliyi gömüp mutlu bir ilişkiye başlamak için.
Ben daha 16 Mart'ta ne yaparsam yapayım aklıma bir şekilde giren eski sevgilimle ilgili konu açmıştım, çok yoğun duygularla.
Bugün 16 Haziran,şu an adını anmiyorum, çok kanımın kaynadığı biriyle beraberim
Üniversitede bir yıllık sevgilimden ayrılmıştım, ayrıldığım gibi üstüne iki hafta falan geçmişken ilk gerçek aşkımla dolu dolu bir ilişkiye başlamıştık. Gerçekten gümbür gümbür, manyak gibi 8 vasıta değiştirip yanıma geldigi,aile üyeleriyle tanışmali, şiirli, şarkılı, bol gelecek planlı harika bir ilişkiydi.
Derken yılbaşının ertesi günü ben cocuktan ayrıldım. Ama nasıl bir ayrilmak, atandığı dağ mezrasinda tüm camını cervevesini indirdim,evdeki tüm kağıtları sobaya astım, duvarlara ( öğrencileri icin aldığım yüz boyama kalemleriyle) küfürler yazdım:)
Çok güçlü bir bagimiz ve öncesinde de arkadaşlığımiz olduğu için hiç ayrılmayız hissi vardı ama (bana söylese belki de hiç takilmayacagim bir yalanını yakaladığım için) tüm gemileri koparıp ayrıldık.
Onun sehrimdn ayrilisim 3 Ocak. Nasıl mutsuzum, ağla ağla gözümün feri sönmüş.
19 ocakta KK'ya yazdığım yorumu paylaşıyorum
Hahahahaha
İkİ haftada unutmuşum cocugu:) buraya yazdığım bebeyle de yedi sene sonra erebildik vuslata
Eski sevgilisini çok sevmiş de bunca sene gecirmis de...
Bunlar benim için kıstas bile olamaz. Çok sevse ayrılmazdi. Madem ayrıldı bitmiş gitmiş şey, kaç zaman yasını tutacak ki?
Bilmiyroum,ben de biraz fazla şıpsevdiyim ama bana ayrıldığın insanın yasını uzun uzun tutmak normal gelmiyor.
Terkedildiysen ; seni terkeden insanın yasını mi bekliyorsun
Sen ayrıldiysan; madem bu kadar sevdiğin biriydi neden ayrıldın, git barış
:)) Ben de böyle düşünüyorum.
Aslında hiç aşkımı hafife alan biri degilimdir. İnanılmaz fedakarlıklar yaparım, sevgimi belli etme sorunu yasamam. Ama biten ilişkinin de yasını tutmam.
Nazım Baba ne demiş?
"Seni kaybedersem yaşayamam" diyorsun.
Yaşarsın kalbimin kızıl saçlı bacısı
en fazla bir yıl sürer
yirminci asırlarda ölüm acısı.