kesinlikle sonuna kadar katılıyorum.Genelleme yapmakla beraber gerçek aşkların hepsi çok eskide kaldı bence. Artık hiçbir şeyin kıymeti yok çünkü tüketim çok. Nasıl olsa seçenek bol gözüyle bakıyorlar. Aynı anda kaç kişiyle konuşuyorlar Allah bilir. İnsanlar eskiden efor sarfederlerdi biraz da olsa şimdi trip atsan ayrılık sebebi neredeyse.
tamamen dürüst olayım mı? beni en başından beri üzen şey bence yanlış zamanda tanışmış olmamızdı. yarabandı ilişkiler en sevmediğim ilişkilerdir ve zamanında yaşayıp dersimi aldım, yoğudu üfleyerek yiyorum. beni asıl üzen şey ilişkisi yeni bitmiş birini beğenmiş olmamdı. çünkü bu durumda hoşlanmış olmasına da sevinemezdim kimse kusura bakmasın.Bence sizi üzen onun başkasından hoşlanması değil de, sizden hoşlanmaması olmuş
elbette o kısmı bilemeyiz yani kendi duygu durumu nedir, insan bazen kendini bişeylere zorlamaya, inandırmaya çalışabiliyor ben de çok çok eskiden birilerine karşı kendimi zorladım ama yapamadım, patladı. artık bu kısım onun bileceği iş.Bazı insanlar duygularını tam tanımlayamıyor. Hoşlanıyorum dediği şey sadece beğeni muhtemelen. Belki geçmiş ilişkisini baskılamak için hoşlandığına inanmak istiyor ya da tam tersi gerçekten hoşlanıyor bilemeyiz. Sizin uzak durmanız ve temkinli davranmanız en doğrusu. Eğer hisleriniz yoğunsa arkadaş olarak da devam etmeyin bence.
Bana sorarsanız 1,5 ay çok az bir süre.. muhtemelen şu an hoşlanıyorum dediği kız ile de sadece acısını bastırmaya çalışıyor.. uzun ilişkiden çıkmış insanlar hakkında sizin gibi düşünüyorum. Yani ha sizden hoşlanmış ha başkasından hoşlanmış bana göre sadece boşluk doldurma çabasıtamamen dürüst olayım mı? beni en başından beri üzen şey bence yanlış zamanda tanışmış olmamızdı. yarabandı ilişkiler en sevmediğim ilişkilerdir ve zamanında yaşayıp dersimi aldım, yoğudu üfleyerek yiyorum. beni asıl üzen şey ilişkisi yeni bitmiş birini beğenmiş olmamdı. çünkü bu durumda hoşlanmış olmasına da sevinemezdim kimse kusura bakmasın.
açıkçası ben inandığım bişey için mücadeleden kaçan bir kadın değilim. eskiden ilk başta bana ilgi duymayan insanların aklına girip kendime çekmişliğim de çok oldu. ama seneler önceydi tabii artık bu tarz şeylerle uğraşmıyorum. başlangıçta ilgisini çekmediysem bi daha asla çekemem diye bişey yok hele ki bugünkü aklımla bu konuda mücadele etsem başarısız olacağımı düşünmüyorum açıkçası çünkü ben de deli gibi deneyim kazandım. ama bunu yapabilmem için beni motive eden bişey olmalı, o da benim sevgim olur. ama tabii ki aramızda böyle yeni yaşanmış bir ayrılık vs olmamalıydı. bu zaten en başından biraz geride durmama sebep oldu. muhabbetin arkadaşça devam etmesinde benim de payım oldu yalan yok. sırf ex'i ile karşılaşmak istemediği için gitmediği mekanlar var bu insanın. bilmiyorum ben zamanında yaşadım, uzun ilişkiden çıkıp benden etkilendiğini söyleyen ve gösterdiği ilgi ile beni kendisine çeken insanın eski sevgilisini unutamadığından "sonradan" haberi olması üzerine çok acı çektim. tabii ki ayrılanlar da kısa süre içinde başkasını sevebilir ama bunun binde bir olduğunu da herkes bal gibi biliyor. binde birin dışında kalan çemberde başka şeyler var.Bana sorarsanız 1,5 ay çok az bir süre.. muhtemelen şu an hoşlanıyorum dediği kız ile de sadece acısını bastırmaya çalışıyor.. uzun ilişkiden çıkmış insanlar hakkında sizin gibi düşünüyorum. Yani ha sizden hoşlanmış ha başkasından hoşlanmış bana göre sadece boşluk doldurma çabası
"Artık"la alakası yok ki, bazı insanlar böyledir.insanların artık böyle şeyleri aşırı hafife alması.
Hahahahahasevgili günlük
bugün kalbim,o berbat günden sonra ilk defa heyecanla çarptı...
bakışlarım bir bakışı yakalamaya çalıştı,gamzem istemsiz meydana çıktı
Bu çocukla olur ya da olmaz,bilmiyorum
Ama yüzüme yaydığı gülücükten dolayı ona teşekkür etmek istiyorum...
Valla hayat birinin hoşlanmasını sağlamaya çalışmak için de birine eski sevgilisini unutturmaya çalışmak için de çok kısa. Zaten siz de hemen hemen böyle düşünüyormuşsunuz. Bazen kestirip atmak lazım.açıkçası ben inandığım bişey için mücadeleden kaçan bir kadın değilim. eskiden ilk başta bana ilgi duymayan insanların aklına girip kendime çekmişliğim de çok oldu. ama seneler önceydi tabii artık bu tarz şeylerle uğraşmıyorum. başlangıçta ilgisini çekmediysem bi daha asla çekemem diye bişey yok hele ki bugünkü aklımla bu konuda mücadele etsem başarısız olacağımı düşünmüyorum açıkçası çünkü ben de deli gibi deneyim kazandım. ama bunu yapabilmem için beni motive eden bişey olmalı, o da benim sevgim olur. ama tabii ki aramızda böyle yeni yaşanmış bir ayrılık vs olmamalıydı. bu zaten en başından biraz geride durmama sebep oldu. muhabbetin arkadaşça devam etmesinde benim de payım oldu yalan yok. sırf ex'i ile karşılaşmak istemediği için gitmediği mekanlar var bu insanın. bilmiyorum ben zamanında yaşadım, uzun ilişkiden çıkıp benden etkilendiğini söyleyen ve gösterdiği ilgi ile beni kendisine çeken insanın eski sevgilisini unutamadığından "sonradan" haberi olması üzerine çok acı çektim. tabii ki ayrılanlar da kısa süre içinde başkasını sevebilir ama bunun binde bir olduğunu da herkes bal gibi biliyor. binde birin dışında kalan çemberde başka şeyler var.
tamam yazdıkların çok güzel, 1.5 ay unutmak için de az bir zaman değil."Artık"la alakası yok ki, bazı insanlar böyledir.
ben 2010dan beri flört camiasindayim, hep boyleydim. Bence 1,5 ay gayet yeterli bir süre eski sevgiliyi gömüp mutlu bir ilişkiye başlamak için.
Ben daha 16 Mart'ta ne yaparsam yapayım aklıma bir şekilde giren eski sevgilimle ilgili konu açmıştım, çok yoğun duygularla.
Bugün 16 Haziran,şu an adını anmiyorum, çok kanımın kaynadığı biriyle beraberim
Üniversitede bir yıllık sevgilimden ayrılmıştım, ayrıldığım gibi üstüne iki hafta falan geçmişken ilk gerçek aşkımla dolu dolu bir ilişkiye başlamıştık. Gerçekten gümbür gümbür, manyak gibi 8 vasıta değiştirip yanıma geldigi,aile üyeleriyle tanışmali, şiirli, şarkılı, bol gelecek planlı harika bir ilişkiydi.
Derken yılbaşının ertesi günü ben cocuktan ayrıldım. Ama nasıl bir ayrilmak, atandığı dağ mezrasinda tüm camını cervevesini indirdim,evdeki tüm kağıtları sobaya astım, duvarlara ( öğrencileri icin aldığım yüz boyama kalemleriyle) küfürler yazdım:)
Çok güçlü bir bagimiz ve öncesinde de arkadaşlığımiz olduğu için hiç ayrılmayız hissi vardı ama (bana söylese belki de hiç takilmayacagim bir yalanını yakaladığım için) tüm gemileri koparıp ayrıldık.
Onun sehrimdn ayrilisim 3 Ocak. Nasıl mutsuzum, ağla ağla gözümün feri sönmüş.
19 ocakta KK'ya yazdığım yorumu paylaşıyorum
Hahahahaha
İkİ haftada unutmuşum cocugu:) buraya yazdığım bebeyle de yedi sene sonra erebildik vuslata
Eski sevgilisini çok sevmiş de bunca sene gecirmis de...
Bunlar benim için kıstas bile olamaz. Çok sevse ayrılmazdi. Madem ayrıldı bitmiş gitmiş şey, kaç zaman yasını tutacak ki?
Bilmiyroum,ben de biraz fazla şıpsevdiyim ama bana ayrıldığın insanın yasını uzun uzun tutmak normal gelmiyor.
Terkedildiysen ; seni terkeden insanın yasını mi bekliyorsun
Sen ayrıldiysan; madem bu kadar sevdiğin biriydi neden ayrıldın, git barış
:)) Ben de böyle düşünüyorum.
Aslında hiç aşkımı hafife alan biri degilimdir. İnanılmaz fedakarlıklar yaparım, sevgimi belli etme sorunu yasamam. Ama biten ilişkinin de yasını tutmam.
Nazım Baba ne demiş?
"Seni kaybedersem yaşayamam" diyorsun.
Yaşarsın kalbimin kızıl saçlı bacısı
en fazla bir yıl sürer
yirminci asırlarda ölüm acısı.
ben zaten ilgimi anlasın diye bi adım atıp muhabbette direksiyonu birkaç kez kırdım. anlasın ki ona göre davransın istedim. en çok şanslı olduğımu düşündüğüm konu, ilişkilerde ters bişey varsa mutlaka allah bunu karşıma çıkarıyor. o yüzden şimdiye kadar çok aşırı zarar görmedim tabii istisnalar hariç.Bu arada senin çocuk bana şunu anımsattı
Eki Görüntüle 3084347
Bence ilgini anladı,o yuzden böyle bir şey attı ortaya. Seni frindzone'a almak istiyor
değilim ve bundan eminim. sebebi de whatsapp tabii ki. orada deli gibi öncelik verdiği biri var. ben olsam neden benim mesajlarımı whatsappa girdiği halde açmasın da sonradan girdiğinde açsın? iletişim kalitesi deyip durduğum şey de bu aslında. yani bişey soruyorum mesela, merak ettiğim bişey diyelim ki. bana yanıt vermek yerine başkasına laf yetiştiriyor.Valla hayat birinin hoşlanmasını sağlamaya çalışmak için de birine eski sevgilisini unutturmaya çalışmak için de çok kısa. Zaten siz de hemen hemen böyle düşünüyormuşsunuz. Bazen kestirip atmak lazım.
Bu arada aklıma takıldı.. Bu kişi size hoşlandığı kızın kim olduğuyla ilgili vs bişeyler söyledi mi? Yani başka bir kız olduğu kesin mi? Platonik hoşlanıyorum dediği kişi siz olmayasınız
değilim, olmadığıma eminim. zaten bensem ve buna rağmen kalkıp senden hoşlanıyorum yerine birinden hoşlanıyorum platonik olarak demesi aşırı saçma değil mi, öyle bir insanla nasıl bir ilişki kurulabilir ki? ben mesela kurmam bu cümleyi hislerim olan insana karşı, beni ezik gösterir.Sen olabilir misin degilsen umut yok
Sen degilsen uzucu bir durum senin içindeğilim, olmadığıma eminim. zaten bensem ve buna rağmen kalkıp senden hoşlanıyorum yerine birinden hoşlanıyorum platonik olarak demesi aşırı saçma değil mi, öyle bir insanla nasıl bir ilişki kurulabilir ki? ben mesela kurmam bu cümleyi hislerim olan insana karşı, beni ezik gösterir.
ona üzülmedim, sadece düzgün duyguları hisseden ve hissettirebilen birine denk gelememek üzücü benim için.Sen degilsen uzucu bir durum senin için
İşte insanlar çeşit çeşit. Benim en yakın arkadaşlarımdan biri terkedildi, aylarca her buluşmada konuyu çocuğa getirdi,ağladı etti. Fake hesaptan takip etti, çocuğu analiz edip durdu.tamam yazdıkların çok güzel, 1.5 ay unutmak için de az bir zaman değil.
ama bana daha geçen hafta cuma günü, bak cuma ya da perşembe yalan olmasın, eski ilişkisinden dem vurup hayatına devam etmekte zorlandığını söyleyip bugün, dün "birinden hoşlanıyorum" demesi? unuttum, bitti gitti diye bahsetmiş olsa problem yok. isterse 1 gün geçsin ayrılığın üzerinden. biri unuttum diyorsa unutmuştur. buna şıpsevdi derim ben, sen de kendi yorumunda şıpsevdi olduğunu kabul ediyorsun. bilemiyorum ben netlik seven bir kadınım, başkalarına ve kendi içine net olan insanlar her zaman bir adım öndedir. ondan ona, ondan ona davranışlar benim hoşuma gitmiyor. bu tarz yapan arkadaşlarımı da eleştiriyorum ister istemez, mesele sadece beğendiğim insan falan değil gerçekten bu şekilde yaşayan arkadaşlarımı da genelde dinlemekten keyif almıyorum, anlatırken bile yoruyorlar beni. bana göre aşk, sevgi bu değil.
Olsun ya, daha yaşın genç:)ona üzülmedim, sadece düzgün duyguları hisseden ve hissettirebilen birine denk gelememek üzücü benim için.
benim onunla alakalı kafamda olan şey "zaten bizden olmaz, ilişkisi yeni bitmiş, kafası karışık bile olabilir (yalnız hissettiğini ve zorlandığını söylüyordu arada) bu tarz durumlarda o yeni ilişki genelde yara bandı ilişkisi oluyor, kimsenin yarabandı olmamalıyım" düşüncesi vardı. ve bana yeşil ışık yakmış olsa yine tereddütlerim olurdu. yani evet bana adım atsaydı aynı mesajı yazmasam da sevgisini, ilgisini sorgulardım
ilk başta arkadaşça yaklaşmaya kendimi zorlamıştım ama etkilendiğimi anlayınca biraz bu durumu tersine çevirmek için bir iki adım attım sohbetlerimde. ama öyle hoşlanma, açılma gibi değil yanlış anlamayın. yani onu beğendiğimi ve ilgimi belli eden birkaç cümleden bahsediyorum
tamam yazdıkların çok güzel, 1.5 ay unutmak için de az bir zaman değil.
ama bana daha geçen hafta cuma günü, bak cuma ya da perşembe yalan olmasın, eski ilişkisinden dem vurup hayatına devam etmekte zorlandığını söyleyip bugün, dün "birinden hoşlanıyorum" demesi?
o minik adımları nasıl karşılık verecek diye yaptım. hemen iki adım atıldı diye ilişkiye döneceği garanti olmaz ki?Kendinizle çelişiyorsunuz bence. Yorum yapan bir arkadaşa verdiğiniz cevaptan alıntı yapıyorum;
Bizden olmaz zaten onu sorgulardım falan diyorsunuz ama şunu söylemişsiniz:
Madem "bizden olmaz", "kimsenin yarabandı olmayayım" diye düşünüyorsunuz niye beğendiğinizi ve ilginizi belli eden cümleler kuruyorsunuz? Birkaç ufak adım atmışsınız işte kendinizin de dediği gibi ve adam sizi arkadaş olarak görüp başkasına duyguları olduğunu söyleyince vaay insanlar ilişkilerin içini boşaltıyor diye veryansın etmişsinizkazanın doğurduğuna inanıyorsun da öldüğüne neden inanmıyorsun gibi olmuş adam ilginize karşılık verseydi aynı konuyu açıp ilişkilerin içinin boşaltılmasından şikayet edecek miydiniz burda? Ben bizden olmaz diyordum demeyin çünkü öyle düşünüyor olsanız adama niye adım atasınız ki?
bana yalan gelmiyor tabii ihtimal dahilinde ama whatsapp meselesinden bahsetmiştim mesela. yani whatsappta biraz izlesen emin ol var zaten biri derdin. hani dedim ya muhabbetin kalitesi düşmüştü diye, bunu kastediyorum. bilmiyorum belki de ben kendimi geri çekmek için kendimce bahane aradım. evet kısmet kapatmak istemedikleri için anlatmayacaklarını biliyorum. şu saatten sonra arkadaşlığımı da kaybetti açıkçası. üzüldüğüm şey ise ilişkilerde dikiş tutturamıyor olmam...Bunu yapma sebebi muhtemelen kendisinden hoşlandığınızı anladı ve araya böyle bir duvar örmek istedi. Çünkü erkekler hoşlandıkları başka kızları anlatmazlar kolay kolay, kısmetlerini kapamak istemezler. Bunu ben yapıyordum eskiden, arkadaş olarak gördüğüm kişinin farklı hislerini anladığımda reddetmek benim için çok zor olduğu için hoşlandığım ya da platonik aşık olduğum bir kişi olduğunu söylüyordum karşıdaki duygularını itiraf etmeden. Böylece o kişi ümit beslemez diye düşünerek yapıyordum kötü niyetle değil tabii ki. Bu yüzden adamın sizi arkadaş çizgisinde tutmak için böyle yalan bir hikaye anlatmış olabileceğini düşündüm.