• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Aşk uğruna din değiştirir misiniz?

Aşk uğruna din değiştirir misiniz?

• Asla değiştirmem çünkü inancımda samimi ve eminim...

OY: 710 93,5%
  • Dinime çok bağlı olmadığım için farketmez herkes kendi hayatını yaşar

OY: 39 5,1%
  • Aşk herşeyden önce gelir...mutlu olmak için bu yolu denerim

OY: 10 1,3%

• Ankete Katılan
    759
değiştirmem.ama başka dinden bir insana aşık olup hayatımı onunla geçirmeye karar verseydim onun din değiştirmesini isterdim sanırım...

ne münasebet:dilcikar:Allah aşkım kul aşkından daha baskın benimbenneyaptımkimüslüman olmasaydım kuvvetle muhtemel bir boşluk içinde olurdum ve belki o zaman başka arayışlara girerdim.o zaman sevdiğim adama duyduğum aşk sebep olurdu belki.ama şu anda dinimden çok memnunum aslada aşk uğruna değiştirmem...

ne münasebet:dilcikar:Allah aşkım kul aşkından daha baskın benimbenneyaptımkimüslüman olmasaydım kuvvetle muhtemel bir boşluk içinde olurdum ve belki o zaman başka arayışlara girerdim.o zaman sevdiğim adama duyduğum aşk sebep olurdu belki.ama şu anda dinimden çok memnunum aslada aşk uğruna değiştirmem...

:bbo::bbo::1shok: hatun tırlattı kanumcaa

Böyle birsey sözkonusu olamaz,degistirmem tabiki de..

Değiştirmeyi kesinlikle düşünmem.Ben önce Allah aşkı taşırım içimde sonra eşim gelir.:asigim:

Ben dinimi değiştirmem ama onun inancına da saygım olur

Aslında hanımlara müslüman olmayan bir erkek haram. Asla evlenmem demiyorum çünkü ne büyük konuştum hepsini yedim. O yüzden bu konuda da ılımlıyım :(

hayatta değiştirmem..değiştireyim sonrada o aşktan medet umayım...hayatta....

Asla degistirmem,cok gerekliyse o degistirsin,yada hic kimse degistirmesin,herkes kendi inancina gore yasasin.

Kesinlikle hayır büyükte konuşmak istemiyorum hiç bir konuda, başıma gelmesinden korkarım çünkü:1no2:Aşkım için dinimi değiştirmem gerekiyorsa dinimi tercih ederim tabiki. Bu tür ciddi meselelerde mantığımı kullanır öğle karar veririm. Duygularımı bastırırım:çok üzgünüm:

Back
X