• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Aşk uğruna din değiştirir misiniz?

Aşk uğruna din değiştirir misiniz?

• Asla değiştirmem çünkü inancımda samimi ve eminim...

OY: 710 93,5%
  • Dinime çok bağlı olmadığım için farketmez herkes kendi hayatını yaşar

OY: 39 5,1%
  • Aşk herşeyden önce gelir...mutlu olmak için bu yolu denerim

OY: 10 1,3%

• Ankete Katılan
    759
hickimse icin dinimi degistimem beni kabul eden inancimla kabul edip saygi duysun ,inanclarima dinime saygisi olmayan saygisiz insanla isim olmaz ayni sekilde karsimdakine de asla boyle bir tercih yaptirmam

Asla değiştirmem çünkü inancımda samimi ve eminim...

en büyük aşkta birgün geçebilir...
ama gidiceğimiz yer bellidir...
hiçbir dünyalık için ahiretimi feda etmem...
Aynene katılıyoa.s.rum..Ancak bu kadar güzel ifade edilebilirdi

asla değiştirmem karşımda ki insan değiştirmese bile zamanla anlar oda dinimizin ne kadar güzel bir din olduğunu bence o değiştirir.

Aslaaaaaaaaa!!!!
Dinim için aşkımı siler atarım.Ahirette aşkımla hesaba çekilmiycem yaniKötü Kazen

herkesın inancı kendısinedir aşkla dini karıstırmamak gerekır benı seven ınsan zaten dinimle ınancımla yaptıklarımla sevmiştir artistlik yapmaya gerek yok fedakarlık bunla ıbaret olamaz gamyoncuiremsu

bende asla dinimi değiştirmem.her ne sebeple olursa olsun. ki hele bu aşk gibi gelip geçici ve dünyalık bir duygu ise.rabbim de kimseyi şaşırtmasın akıl, ihsan versin.

Düşünmem bile... Bir karar dönemi falan yaşamam. Asla ama asla olmaz...
Başka dinden biri ile de evlenmem mümkün değil...

aşk uğruna din değiştirmem ama dinim uğruna aşkımı değiştirebilirim...

Ben tam tersini yaptım.Bana aşık olan bir hristiyanın müslüman olmasını sağladım.Ama asla zorlamayla veya seni terkederim diye tehditle değil.Tamamen onun iradesine bıraktım,kuran'ı okuyup anlamasını sağladım,kendi dilinde Hz Muhammed'in hayatını,islam ilmihalini okumasını ve doğru yolu görmesini sağladım.Camileri gezdirdim,namaz kılmayı gösterdim.Ama içinde de müslümanlığa karşı bi eğilim vardı zaten onun,çok zor olmadı.Şimdi bir kişiyi daha doğru yola soktuğum için kendimi çok mutlu hissediyorum.

O aşkı için değil,hak olan yolu görüp analdığı için dinini değiştirdi.Aşk için din değiştirilmez çünkü.

Back
X