• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Aşk uğruna din değiştirir misiniz?

Aşk uğruna din değiştirir misiniz?

• Asla değiştirmem çünkü inancımda samimi ve eminim...

OY: 710 93,5%
  • Dinime çok bağlı olmadığım için farketmez herkes kendi hayatını yaşar

OY: 39 5,1%
  • Aşk herşeyden önce gelir...mutlu olmak için bu yolu denerim

OY: 10 1,3%

• Ankete Katılan
    759
öyle birseyy imkanszz tenimii kizginn demirlerle delik desikte etseler agzimmdan lailaheillallah cikacaktirrr

ben yasım bıraz daha kucukken degıstırebılırım dıye dusunmustum ozamanlar hrıstıyan bır erkekarkadasım vardı degıstırebılırım dıye gecırırdım aklımdan

Allah affetsın

suanda dusunuyorumda Allahıma bın sukurler olsun beni Müslüman olarak yarattığı için değiştirmem dinimi kimse için o secım de elbet bır sınavdır sevdıgımden ayrılacak dahı olsam zor sınavın mukfatı buyuk olur Allahım o acıyı dındırecek seyı de verır..

canım aklımı okumuşsn yerimseniben

gerçekten ben de çok şanslı olduğumu düşünüyorum iyiki Müslümanım iyiki Türküm şükürler olsun :nazar:

allah benı musluman yaratarak odullendırmısken neden bu guzel degerın kıymetını bılmek yerıne ınsanlar tarafından asılları bozulmus bır dın ıle degıseyımkı...
ELHAMDULILLAH muslumanım hıc kımse ıcın degıstırmem !

dinimimi değiştirmek bana ters allah göstermesin töbe yarabbi

Tereddüt götürmez bir konu benim için
elbetteki asla dinimi hiç bir şey için değiştirmem
dinimin tercih konusu yapılmasına müsade bile etmem

asla ve asla degistirmem...
ölürüm bin kat daha iyi...bu dünyada yasiyor olmam ama müslüman olarak Allah Teala'nin karsisina cikarim

dini inanç hiçbirşey için değiştirilmezki.dilim ne söylerse söylesin bütün ruhumla neye inanıyorsam,ona inanmaya devam ederim.şimdi düşünün kimi allahtan daha çok sevebilirizki?değiştirebilenler aslında tam olarak inanmayanlardır bence.a.s.

Back
X