Aşk tesadüfleri sever..yok artık!

Kadın milleti cidden çok enteresan yaa, burada açılan konulara hayret ediyorum. Bir iki tane daha vardı böyle. Hem çok hoşlandım aşık oldum diyorsunuz hem erkek arasın erkek gelsin moduna giriyorsunuz ardından. Sonra yalnızım dediğinizde de yine aynı kadınlar "ee aklını kullansaydın iyileri kaptılar" diyorlar. Yok ben anlamıyorum. Bence böyle düşünüyorsanız aramayın zaten, sonra sonu olumsuz olursa pişman olursunuz kendim gittim ilk adımı ben attım diye.

Beni mi kesiyorsun iğrenç bi cümle olmuş ki bunun oyun olmadığını bile bilmiyoruz belki kuzeni seni rezil etmek için bu çocugu kullanıyor bence ne ara nede msj at cool takıl çalıştığı yerin yakınlarında tesadüfen karşılaşmış gibi yapabilirsin sonra konu açılırsa bende şu bankanın şu şbsinde çalışıyorum dersin o da aaa orda benim kuzenim var derse sende anlatırsın zaten kuzeninin nasıl biri oldugunu vs böyle gider işte

Ya tatlım ne kadar güzel anlatmıssın kitap gibi okudum, alt tarafı kuzen ne olacak demesi olmaz bence, benimde kuzenim var yani tutupta onun çalıştığı iş yerşne gitmiyorum demekki bu iki kuzenin arası iyi, bu demek oluyor ki o çocukla oldu ki sevgili oldun( inşallah olursunuz çünkü öyle şeker anltamıssın ki ) o kzı sürekli görecksin ve ilişkiniz başladı diyelim o kız sizi çok sabote edermiş gibi geldi bana tabi bunları yaşamadan bilemessin, hakkında hayırlısı olsun tatlım

Belki adam sizi arayıp erkek olarak rahatsız etmemek için kendi telefonunu vermiştir. Şimdi o telefonunuzu alsa 2 gün sonra sizi arasa siz ters davransanız adam resmen sapık muamelesi görecek.
Bence kendi numarasını size vermesi daha ince bi davranış. Ben olsam msj atardım...

Kuruntucu üyelerden biri olarak, hüsnü kuruntumu yazmak istedim.
Şöyle olmuş olamaz mı? :

Siz kızlar anlaştınız sinema için. Hasmın iş arkadaşında ondan gizli ayarladınız diye sinirlendi ve görürsün diyerekten, bu planı yola koydu.
Yakışıklı kuzenim var, 5 dakkada ayarlar bunu" diye düşündü ve kuzenine direkt seni gösterdi. (Niye diger kızlar degılde sen onu farkettin?)
Kuzende tabii yakışıklılığıyla seni kendine çekmeyi başardı ve bu yüzden senden numara istemek yerine numara verdi.

Olamaz mı.? Olabilir

direk benim yazmak istediklermi yazmışsınız bencede tamda bu olmuş olabilir

Belki haklı olabilirsiniz ama ben onu tanımıyorum. Başta ben de böyle düşündüm. Sonra burdakilerin yazdığını düşününce yaptığı hareket doğru gelmedi bana da. Zaten bu kadar etkilenmişken birinden, bırakmayı düşünmüyorum. Bir şekilde karşısına çıkacağım. Ama arayarak değil

Bence sakın arama eğer senin kaderinse o gelir bulur seni Hiç üstüne gitme bu konunun ağırlığını koy zor kız ol başka şeyler düşünmeye çalış farklı konulara odaklan ne malum o kızın bunu ayarlamadığı ben olsam güvenmezdim bilemezsin herşey olabilir temkinli davran çok iyi düşünerek hareket et

Ayyyy öleyim ben o zaman. Sanırım bana attığı kazıklarla doymuştur o yaaaa

Güzel yorumunuz için teşekkür ederim. Zaten artık o kızla nasıl olurdan ziyade nasıl tanışacağım telaşesine girdim. O melun kişiyi hatırlamak istemiyorum şuan

Tanışma anı bence pek de hoş olmamış yaa erkekler farklı gözle bakıyor öyle şeylere yani benim cesaret edebileceğim bir tanışma aşaması değil. X şahısın kuzeni çıkması zaten berbat şöyle ki kız durumu öğrendiğinde hakkınızda demediğini bırakmayacaktır eminim bunun dışında şimdiden parlak bir gelecek göremedim diyebilirim. Umutsuz vaka gibi bir şey olmuş

Ayyyy öleyim ben o zaman. Sanırım bana attığı kazıklarla doymuştur o yaaaa

Aklıma şöyle bir şey geldi.Sosyal medyada bu kızla arkadaşsındır sanırım.Samimi olduğun zamanlarda beraber fotoğrafınızı hiç oralara koyduğu oldu mu? Çocuk belki de seni daha önce orada görmüş olabilir.Bana biraz tuhaf geldi.Her bakış atana numara veren bir tip mi bu şimdi? oyun olabilir dikkat et lütfen.

Bence msj at ve görüş ama sakın kuzen olduklarını bildiğinden bahsetme ve ilk zamanlarınızda mümkün olduğunca o kızla seni görüştürmemesini senden bahsetmemesini falan sağla, zaten uzun ilişkiye değecek bi adamsa sende o da bunu farkına varırsanız o kız sizin için engel olmaktan çıkar..ama şunu tahmin edebiliyorum ki kız başta müdahil olursa kesin ayırır sizi..

hah işte bu aklıma gelmemişti. öğrenmesi yakın. bankada bu yaptığınızı herkes öğrenecek. kızın diline feci düşeceeksiniz

Tanışma aşaması bence hoş değil.
Kesişmeler filan. Tuvalete giderken arkanıza bakmışsınız bir de :) Yani.
Erkekler bu tarz şeylerde doğru anlamıyor.
Onun gözünde , sinemada karşılaştığı biriyle cilveleşen biri olabilirsiniz.
O kadar bakışmışsınız, ki ne kadar baktıysanız adam peşinizden gelmiş.
Cevap olarak "ne münasebet" demek komik olmuş bence.
Bari "sizi kestiğimi gördüğünüze göre siz de sürekli beni kesmekle meşguldünüz herhaldeee" deseydiniz.
Bu cevap daha mantıklı yani çapkın kız imajına.
Bir de ne biçim yaklaşmış öyle, "kesmek mesmek" ayıp ve utandırıcı bir kelime bence.
Ama işte diyorum ya sizin utanabilceğinizi düşünmemiş onu sürekli kestiğiniz için. Şimdiden kafasındaki profilde oluşturmuş bence .
Güzelim , bakımlıyım ondan demişsiniz de kim öyle kesse sürekli erkek peşinden gider.
Onlar için bazı mevzularda güzelliğin pek önemi yok :)

Ve telefonuna numarasını yazması. Bilmiyorum.

Çocuğu ararsanız, kuzeniyle gördüğünüzü söylemeyin.

Son düzenleme:

bazı hareketler sıcağı sıcağına yapılır eğer arama niyetiniz varsa arayın yoksa aramayın ama şunu da unutmayın o arkadaş oturupta sizin aramanızı beklemiyorda olabilir aradan kaç gün geçmiş şu an sevgiliside olabilir sözlenirde benden söylemesi sonra keşke arasaydım yapsaydım etseydim diye kendinizi üzmeyin o yüzden kendiniz için en sağlıklı kararı vermeye çalışın

Bence cocugu ara.

Kuzeniyese de kuzeni ne olacak, gorusmezsiniz olur biter. Sevgili olursaniz zaten vaktinin cogunu seninle harcar, kuzen falan sallayip gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…