• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk tesadüfleri sever..yok artık!

Ayy şans işte sevmedigin ot burnunda biter zatrn..Ama şöyle düsün daha tanısmadin belki sevmiceksin..Yada hersey yolunda gitti diyelim..Insan evlendigindede esinin akrabasi falan biriyle mutlaka sorun yssiyo..Görumcen falan olsaydi napcaktin :)Bence takma sorarsa dürüstce hoslanmiyorum anlasamiyoruz dersin..

Hem zaten anlayacak ki. Direk nerde çalıştığımı sorar ve taa taaaaammm. Ama işte aramızda olanları anlatmalı mıyım?

Ayy şans işte sevmedigin ot burnunda biter zatrn..Ama şöyle düsün daha tanısmadin belki sevmiceksin..Yada hersey yolunda gitti diyelim..Insan evlendigindede esinin akrabasi falan biriyle mutlaka sorun yssiyo..Görumcen falan olsaydi napcaktin :)Bence takma sorarsa dürüstce hoslanmiyorum anlasamiyoruz dersin..

Ben de öyle düşünüyorum işte ama aramızda yaşanılan şeyler basit şeyler değildi. Bunları az çok anlatsam mı ki?
Çünkü kuzeniyle konuşsa kesin benim hakkımda uydurmadığı şey kalmaz

Bence msj çekmelisin ve bilmiyormuş gibi davranmalısın. Kuzenseler nolmuş düşünsene daha kötüsüde olabilirdi mesela ya kardeş olsaydılar. Sırf o kız için insanın karşısına herzaman çıkmıycak bir aşktanmı vazgeçicen. Bi dene derim, cesur ol biraz.İnsanın kalbi herzman böyle çarpmaz unutma.:KK68::KK68::KK68:

Canimmmm sen bir defa o X şahıs arada olmasada onu aramamalisin. Bu tür heyecanlar çok güzel ve insan deli gibi kendisine engel olamaz ama ilerisi senin için hiç de iyi olmayacak.sebepleri şunlar
1.. Çocuk resmen tiiye almış çok basit kız muamelesi yapmis(beni bul, beni mikesiyorsun)
2..o kız kuzeni sana tar etmez.. tabi ki çocuğa ilk anlattigin an gidip kuzenin anlatacak o Da olur olmaz konuşup etkisi altına alacak
3.. Eğer bir erkek bir kızın yanına ilk anda utanç sıkıla gelirse aşık olmuştur isterse bu kişi dünyanın en yakışıklı adamı olsun.. senin ki gayet dalgalı bir tavırla egosunu tatmin ederek olursa olur olmazsa tin demiş.. Aksi olmuş olsaydı telefonuna numarasini yazdığına yes tuşuna basardi kendini çaldırır kapatirdi senden telefon bekleme seçeneği bırakmadan o kendi aradı..

Kısacası hiç arama hiç birşey yaşamadan heyecan patlaması yaşıyorsun iliskiniz olursa mahvolursun.. Bu arada sabah ise nasıl gideceksin saat bu vakit olmuş..

Bence msj çekmelisin ve bilmiyormuş gibi davranmalısın. Kuzenseler nolmuş düşünsene daha kötüsüde olabilirdi mesela ya kardeş olsaydılar. Sırf o kız için insanın karşısına herzaman çıkmıycak bir aşktanmı vazgeçicen. Bi dene derim, cesur ol biraz.İnsanın kalbi herzman böyle çarpmaz unutma.:KK68::KK68::KK68:

Zaten kesinlikle mesaj atacağım. Ama korkuyorum işte:KK17:

Cok guzelmiste sonuna bende sok oldum bence mesaj atin yuzyuze gorusmek icin randevulasin telde konusma yapmayin oturun biyerde vaktinizin bol oldugu bi zaman karsilikli tanisirken o ara anlatin hem yuzyuze olunca daha saglikli olacaktir boylece aradanda cikar nolcagi belli olsun canim heme yuzunden mimiklerinde neler dusundugunu tartarsin

Aynen filmi çekilse gişe rekoru. İkisi de değil. Ne kara gözlü kara kaşlı ne de sarışın. Kumrall :)

Şimdi ben bilmiyormuş gibi mi konuşayım yoksa bildiğimi belli mi edeyim? Çünkü bilmiyormuş gibi yaparsam ve kuzenine benden bahsederse benim hakkımda neler der kim bilir:KK17:
Sanki en iyisi en başta söylemek, yani aramızın pek iyi olmadığını

Bence bilmiyomus gibi konus. Renkli gözlü mü? :D

Canimmmm sen bir defa o X şahıs arada olmasada onu aramamalisin. Bu tür heyecanlar çok güzel ve insan deli gibi kendisine engel olamaz ama ilerisi senin için hiç de iyi olmayacak.sebepleri şunlar
1.. Çocuk resmen tiiye almış çok basit kız muamelesi yapmis(beni bul, beni mikesiyorsun)
2..o kız kuzeni sana tar etmez.. tabi ki çocuğa ilk anlattigin an gidip kuzenin anlatacak o Da olur olmaz konuşup etkisi altına alacak
3.. Eğer bir erkek bir kızın yanına ilk anda utanç sıkıla gelirse aşık olmuştur isterse bu kişi dünyanın en yakışıklı adamı olsun.. senin ki gayet dalgalı bir tavırla egosunu tatmin ederek olursa olur olmazsa tin demiş.. Aksi olmuş olsaydı telefonuna numarasini yazdığına yes tuşuna basardi kendini çaldırır kapatirdi senden telefon bekleme seçeneği bırakmadan o kendi aradı..

Kısacası hiç arama hiç birşey yaşamadan heyecan patlaması yaşıyorsun iliskiniz olursa mahvolursun.. Bu arada sabah ise nasıl gideceksin saat bu vakit olmuş..

Ya ama ben çok aşık oldum :KK61: Aramamalı mıyım yani:KK61: Ama hiç tiiye alır gibi değildi kii çok güzel gülüyodu. Gözümün içine baktı. İnsan anlar ya ne bileyim bana mı öyle geldi yani. Hem öyle züppe bir tip değildi. Yani beni mi kesiyorsun falan deyip de sonra olursa olur olmazsa olmaz diyebilecek bir tip değildi sanki yaa:KK43:

Ah bir uyuyabilsem. Uykularım kaçıyor artık

Ben de öyle düşünüyorum işte ama aramızda yaşanılan şeyler basit şeyler değildi. Bunları az çok anlatsam mı ki?
Çünkü kuzeniyle konuşsa kesin benim hakkımda uydurmadığı şey kalmaz
Bence anlatma ilk daha tanimadan dedikodu olur..Birak o anlatirsa anlatsin..Sen bilmiyomus gibi yapamazsan bahset..Mesela xx bankada calisiyorum de, oda kuzenimde orda dicektir..Sende olemi,biz pek iyi anlasamiyoruz de..Neden dediginde de,hos seyler degil dedikodu yapmayalim de kestir at yoksa o kızdan farkın kalmaz hakli cikarmis olma onu yani.Eger o kiz bahsettigin gibi art niyetkiyse seni kötüliycektir cocukda aptal deilse anlar kimde sorun oldugunu..Anlamazsa da aptal demektir ki kaybedince üzülmezsin..

Zaten kesinlikle mesaj atacağım. Ama korkuyorum işte:KK17:

Hiç korkma biran önce at mesajı. Şöyle düşün şu durumda msj atmıyorsun elde var sıfır, bari msj at şansını dene hemen kestirip atma sonra yine birşeyler olmıycaksa olmasın.Zaten hali hazırda elde sıfır var denesen ne kaybedicen. demin bilmiyormuş gibi davran demiştim ama iş yerinden aradaki bağlantıyı kurar evet haklısın. Sende dürüstçe işyerini söyle benim kuzenim var orda çalışıyor derse aaaa o senin kuzenmi de biz pek anlaşamıyoruz de işte söyle detaya girmeden birbirinizden hoşlanmadığınızı, hatta sen çekingen davran hani o senin kuzenin bizde anlaşamıyoruz onunla senle nolur gibisinden hani kuzeninin kim olduğunu duyunca biraz ürkmüş gibi davran bakalım belki umursamaz.belki de kuzenle araları çok iyi sıkı fıkı değil.Şansını dene n'olursa olsun ay çok heycanlı:KK68::KK68::KK68:

Bence anlatma ilk daha tanimadan dedikodu olur..Birak o anlatirsa anlatsin..Sen bilmiyomus gibi yapamazsan bahset..Mesela xx bankada calisiyorum de, oda kuzenimde orda dicektir..Sende olemi,biz pek iyi anlasamiyoruz de..Neden dediginde de,hos seyler degil dedikodu yapmayalim de kestir at yoksa o kızdan farkın kalmaz hakli cikarmis olma onu yani.Eger o kiz bahsettigin gibi art niyetkiyse seni kötüliycektir cocukda aptal deilse anlar kimde sorun oldugunu..Anlamazsa da aptal demektir ki kaybedince üzülmezsin..

Öyle yapacağım zaten. Sadece pek anlaşamadığımızı söyleyeceğim sadece. Ama o kıskanç boş durmaz biliyorum. Olur da aramızda bir ilişi başlarsa ilerleyen zamanlarda öğrenir zaten

Hiç korkma biran önce at mesajı. Şöyle düşün şu durumda msj atmıyorsun elde var sıfır, bari msj at şansını dene hemen kestirip atma sonra yine birşeyler olmıycaksa olmasın.Zaten hali hazırda elde sıfır var denesen ne kaybedicen. demin bilmiyormuş gibi davran demiştim ama iş yerinden aradaki bağlantıyı kurar evet haklısın. Sende dürüstçe işyerini söyle benim kuzenim var orda çalışıyor derse aaaa o senin kuzenmi de biz pek anlaşamıyoruz de işte söyle detaya girmeden birbirinizden hoşlanmadığınızı, hatta sen çekingen davran hani o senin kuzenin bizde anlaşamıyoruz onunla senle nolur gibisinden hani kuzeni duyunca biraz ürkmüş gibi davran bakalım belki umursamaz.belki de kuzenle araları çok iyi sıkı fıkı değil.Şansını dene n'olursa olsun ay çok heycanlı:KK68::KK68::KK68:

İnşallah kuzeniyle can ciğer değillerdir. Hani olur ya kardeş gibi. Allah korusun aman:KK17:

Dua edin bana. Yarın ilk iş mesaj atacağım. Hadi bakalım

Insanlar ne aşk hikayelerini sonlandiriyorlar. Insanlar ne acılarını dindiriyorlar.. insanlar ne benim başıma gelmez dediklerini yaşıyorlar..

Benim de mutlaka hatalarim bile bile ladeslerim olmuştur.. ama şunu öğrendim sonunu kötü gördüğüm herseyden kaçıyorum ..
Ben babamı kaybettim gozyaslarim dindi de hiç tanımadığın yasamadigin biri seni ne kadar uzedilir cnm... aileni sevdiklerini sahip olduklarını düşün. Ve her zaman kotusunu düşün ki iyinin kıymetini bilesin. Ben erkeklerin kadınları hiç haketmedikleri kanaatindeyim çoğunluk olarak.. Sen de eğer sonunda evlilik olsun diyenlerden değilsen ani yasa mutlu ol o zaman ama sonu evlilik olsun dersen hayal olur.. ilişkinin başlarında herrrr erkek çevresinin etkisinde kalır x arkadaş eminim senin ahlaksız olduğunu dahi söyler anlatmak istediğin bu değil mi??? Hiç bir erkek o durumu aldığı kıza iyiyaklasmaz.

Back