• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk tesadüfleri sever..yok artık!

Insanlar ne aşk hikayelerini sonlandiriyorlar. Insanlar ne acılarını dindiriyorlar.. insanlar ne benim başıma gelmez dediklerini yaşıyorlar..

Benim de mutlaka hatalarim bile bile ladeslerim olmuştur.. ama şunu öğrendim sonunu kötü gördüğüm herseyden kaçıyorum ..
Ben babamı kaybettim gozyaslarim dindi de hiç tanımadığın yasamadigin biri seni ne kadar uzedilir cnm... aileni sevdiklerini sahip olduklarını düşün. Ve her zaman kotusunu düşün ki iyinin kıymetini bilesin. Ben erkeklerin kadınları hiç haketmedikleri kanaatindeyim çoğunluk olarak.. Sen de eğer sonunda evlilik olsun diyenlerden değilsen ani yasa mutlu ol o zaman ama sonu evlilik olsun dersen hayal olur.. ilişkinin başlarında herrrr erkek çevresinin etkisinde kalır x arkadaş eminim senin ahlaksız olduğunu dahi söyler anlatmak istediğin bu değil mi??? Hiç bir erkek o durumu aldığı kıza iyiyaklasmaz.

Öncelikle başınız sağolsun. Aslında söylediklerinizde çok haklısınız. İleriyi düşününce yani evlilik olarak, öyle sadece bakıştığım biriyle sonumun olması çok uzak geliyor. Bunu ben de defalarca düşündüm inanın. Ama sonra dedim ki bunca insan tanımadan az tanıyarak görücü usulü evleniyor. Tamam niyet de önemli ama hayatta her şey oluyor. Ben o kadar güzel fuygular hissettim ki, neden olmasın dedim.Belki de geçici heves, belki de geçecek bilmiyorum ama henüz gencim ve denemek istiyorum, belki de olur

Acaba hic aramasaniz mi? Anlattiklariniza bakilirsa tekrar karsilasma ihtimaliniz var. Ben olsam 2. hamleyi merak ederdim sanirim. 1. pek hosuma gitmedi, cok rahat davranmis. Beni mi kesiyorsun falan hos olmamis. Sohbet baslatmanin yuzlerce yolu varken, bu tarzi takinmasi itici bence.

Bir de "beni bul" hemi :KK53: Bulacagim varsa da bulmazdim o dakikadan sonra. Bende de boyle bi huy var.

Siz bilirsiniz tabi ama icimdeki ses kendine bu kadar guvenen birini duvara toslatmami soylerdi galiba :KK68:

Bir de su telefona numarayi yazip birakma konusu, ararsan gorusuruz aramazsan gorusmesek de olur hissi vermedi mi size de o_O

Öyle yapacağım zaten. Sadece pek anlaşamadığımızı söyleyeceğim sadece. Ama o kıskanç boş durmaz biliyorum. Olur da aramızda bir ilişi başlarsa ilerleyen zamanlarda öğrenir zaten
Sen yinede kendini doldurma kıza karsi belki ilerde yuz yuze bakcaksiniz belli olmaz..Bak benimde görumcem beni hic istemedi aynı yastayiz sevgiliyken kiskandi annesi korkudan bana yaklasmiyodu.. Arkamdan ne cirkinligim kalmis ne bisey..Simdi yüzyüze bakiyoruz..Kesin ayrilirlar diye beklerken 3.ayımzda nisanlandik tanistigimiz yil dönümü evlendik dumur oldu :)Simdi sanki bana bayilan bi gorumce ama ben mesafeliyim :63:

Tuuu şansa bak okadar eri bit gelsin nefret ettiğin birinin kuzeni olsun sansa bak kadere baaak. Adınıza uzuldum ama sizin iş yaş o kadın aranızı bozar arkadasım bulaşmayın dah çok uzulursunuz.

Ben şöyle düşünüyorum. Eğer bu kişi senin kaderinde varsa bir şekilde yine karşına çıkacaktır. Ben olsam ilk arayan ben olmazdım. Onun tekrar karşıma çıkmasını beklerdim ki bu ihtimal o X kişiyle aynı yerde çalıştığınız sürece var. Ola ki karşına çıkmadı; vardır bir hayır derim, gülerim. Senin telefon numaranı almayıp da kendi telefonunu vermesi sanki bu işi hep yapıyormuş, gayet sıradan bir olaymış gibi onun için. Biliyorum için coşup duruyor, aramak istiyorsun. Sanırım arayacaksın da ama biraz daha her açıdan düşünmeni tavsiye ederim. Annem hep şöyle der: insan çekeceği çileye aşık olur....
Biraz daha düşün. O senin onu arayacağından çok emin ki telefonunu verdi....

Acaba hic aramasaniz mi? Anlattiklariniza bakilirsa tekrar karsilasma ihtimaliniz var. Ben olsam 2. hamleyi merak ederdim sanirim. 1. pek hosuma gitmedi, cok rahat davranmis. Beni mi kesiyorsun falan hos olmamis. Sohbet baslatmanin yuzlerce yolu varken, bu tarzi takinmasi itici bence.
aynen çok ukala geldi bana. kendini beğenmiş . ee kuzen öyle olunca farklı bir şey beklenmez

Hanımlar en başından başlıyorum fakat uzatmayacağım. Ben bir bankada veznedar olarak çalışıyorum. Yaklaşık 3yıldır.(26 yaşındayım) Ben çalışmaya başladıktan yaklaşık 1-1buçuk sene sonra bankaya yeni bir veznedar bayan geldi. Hemen hemen aynı yaşlardayız. İlk geldiğinde ne kadar da sevmiştim oysaki. Hayatımda en nefret edeceğim insan olduğunu nerden bilebilirdim ki..

Bu şahsiyet! bana neler çektirdi. Sadece bana mı? Bankadaki çoğu kişiye. Şöyle anlatayım, biz genelde öğle yemeklerine beraber çıkarız her şeyi beraber yaparız. Arkadaş çevrem de genellikle bankadan zaten. Sadece birkaç yaşlı çalışan bizden ayrı takılır. Neyse, bu kız aramıza girer girmez milletin dedikodusunu yapmaya başladı, bizi gruplaştırmaya çalıştı, saçma sapan şeyler uydurdu. Bana iftiralar attı. O kız yüzünden günlerce ağladığımı bilirim. Çok kaprisli, içten pazarlıklı, iki yüzlü, çok tuhaf bir kız. Bakın ben normalde insanlara böyle ithamlarda bulunmam ama yani o derece siz düşünün artık.
Ayrıca neden bilmiyorum ama en nefret ettiği de benmişim. En sevmediği benmişim. Çok belli ediyor zaten kendisi her davranışıyla..:KK11:

Velhasıl kelam bir gün bankadaki kızlarla haftasonu planı yaptık. Yemek, sinema... Tabi o X kişisi hariç. Çünkü aramızda artık yeri yoktu. yaşanan şeylerden sonra onu tamamen aramızdan atmıştık.

Neyse cumartesi sabahı buluştuk kızlarla yemeğimizi yedik filme gireceğiz bekliyoruz o da ne birini gördüm ve resmen dondum kaldım. Bir insan bu kadar mı tatlı olur bu kadar mı yakışıklı olur:KK51: Resmen aşık odum çarpıldım. Film başlayana kadar yaklaşık 25 dakika öylece baktım durdum. Hatta bakıştık. O da bana bakıyodu sürekli. Hatta 2 kez gülümsedi. Filmden çıkarken de arkadaşlarıyla çıktı ama orda durdu biraz bekledi. Sanki beni bekledi gibi ya da bana mı öyle geldi bilmiyorum.

Ne yapıp edip konuşmam lazımdı, ilk defa böyle olmuştum ama ne yapacaktım? İlk başta kızlara da söyleyemedim ne bileyim utandım galiba. Sinemanın yan tarafındaki kafeye oturdular. Kızlara yalavardım resmen biz de oturalım diye. Oturduk yine bakışıyoruz. 10 dakika sonra kalktım yerimden lavaboya gitmek için, belki peşimden gelir diye. Çünkü resmen bakışıyoduk yani. Kızlar da farketti hatta sonradan. Neyse ben kalktım. Hafifçe arkaya bakıyorum tabi geliyor mu diye o da neeee geldi peşimden. Bir saniye bir şey sorabilir miyim dedi. evet ne vardı anlamında kafamı salladım. Sonra aramızda şöyle bi muhabbet geçti

o - Bir saattir beni mi kesiyorsunuz? güldü
ben- Ne münasebet
o- Burdan bakınca hiç öyle görünmüyor ama. güldü yine
ben- Pardon ama yanlış anlamışsınız galiba

Şimdi diyeceksiniz ki hem istiyor hem burun kıvırıyor. İçimden boynuna atamak geldi desem yeridir :) Ama sonuçta bir bayan olarak öyle demem gerektiğini düşündüm. Sonra zaten gülümseyip elini uzattı ve ismini söyledi. Özgüveniniz çok yüksek galiba dedim. Bilmem belki dedi. Sonra biraz bekleyip, "adını söylemen için daha bekleyecek miyim" dedi ve gülümsedi. Allahım o ne güzel bir gülüş eridim resmen ben de koyverdim gülümsedim adımı söyledim. Sonra arkadaşları çağırdı zaten telefonunu uzat dedi. Numarasını yazdı gözümün içine bakıp "beni bul" dedi gitti. Hayatımın en mükemmel dakikaları o dakikalardı sanırım. Nasıl mutlu oldum, o gün nasıl eve gittim hiç bilmiyorum.

Sonra ne mi oldu, elbette ki arayacaktım ama biraz beklemek istedim. Aşırı hevesli gözükmek istemedim.

Bundan tam 3 gün sonra bankanın biraz uzağında o X şahısla aşık olduğum çocuğu beraber gördüm. Konuşuyorlardı yolda. Resmen şok oldum. Bacaklarım titredi. Biraz durdum öylece izledim 15dakika kadar. Sonra beraber yürüyüp gittiler. Takip edemedim sherlock muyum ben nasıl yapayım bakakaldım öyle arkalarından:KK1: Eve gittiğimde saatlerce ağladm. Sonra biraz sakinleştim. Bir şey olduğu yoktu. Sadece yolda konuşuyorlardı.

Uzun araştırmalar sonucu, pek de uzun değil sosyal medya sağolsun, öğrendim ki bunlar kuzenmiş. Sevinsem mi üzülsem mi şaştım kaldım. Bunu öğreneli 9 gün oluyor. Ben hala arayamıyorum. Elim gitmiyor. Belki diyeceksiniz ki "ne olmuş yani alt tarafı kuzen onlar, arayın tanışın".. ama öyle olmuyor işte. O kızdan neler çektiğimi bir ben bilirim bir Allah.

Sonuç olarak nasıl hareket etmeliyim? Eninde sonunda arayacağımı biliyorum fakat bilmiyor gibi mi davranayım ne yapayım ben offfffff:KK61:
KUZENİNİN DENGESİZLİKLERİNDEN HABERİ VAR MI ACABA :cool::110:

Korku filmi gibi resmen. :KK48:
Ama bence ne kuzenlik meselesini bildiğini belli et, ne de kız hakkında herhangi bir yorum yap.

Seviyorsan git ara bence.
:KK37:

oo çok geçmiş üsütünden bence 1 gün sonra falana arasaydın keşke ... şimdi bence msjlaşın bi süre nerde çalıştığını söylemeden sonra söylersin anltırsın kuzeni ile olan durumları üstün körü

Gerçekten kuzeni olabilir ama bence o kız sizin planı öğrendi ve size oyun oynuyor. Bana öyle geldi. Anlattığınıza göre yakışıklı bi çocuk ondan hoşlanacağınız tahmin edilebilir bi durum. Bu kız her türlü kötü sıfatları hak eden biri çok çektirdi demişsiniz o zaman bu kadar tesadüfün yalnızca filmlerde olacağını da unutmayın.

Ya da ben çok paranoyak olabilirim yerinizde olsam asla güvenmem.

Belki o da kuzeninin nasıl biri olduğunu biliyordur ya. Aralarının nasıl olduğunu ne biliyoruz ki?

Arayacaksan, mesaj atacaksan bir an önce at bence. Geç bile kalmışsın. Sonrasında nerede çalıştığının muhabbeti dönerse söylersin, muhtemelen kuzenim de orada diyecek. Sen bilmiyormuş gibi kim falan diye sorarsın, sonra da aranın çok iyi olmadığını o anda söylersin. Kuzenine toz kondurmak istemezse bence birdaha görüşme. Bankada sana türlü iftiralar atan biri, ilişkinde karşı tarafa neler söyler neler şayet samimiyse. Ama çocuk kuzeninin ne mal olduğunu biliyorsa aranızda problem olmayacaktır diye düşünüyorum.

iş arkadaşında da kuzen olacak çocukta da sorun var bence ikisinden de uzak dur, çok ukala davranmış, benimi kesiyosun falan diye kim bilir arkadaş arasında ne konuştular size bakıp, dalga geçtiler, aa şu kızda beni gözleriyle yedi ha falan diye erkek muhabbeti iğrençtir, dalga geçmişte olabilir sizle, telefonunuzu alıp numarasını yazıp beni bul demesi de ayrı bi öküzlük, hiç bulaşma o aileye...

Back