• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk tesadüfleri sever..yok artık!

bu konu bi tek bana mı fake gibi geldi:KK53: Eğer tüm bunlar gerçekse ağlamayı bırakıp çocuğu ara ve "kuzenin nasıl bi yell.z farkındamısın, " de. kızın yaptıklarını anlat anlat sonra biz ayrı dünyaların insanıymışız de ve çocukla görüşme. Ayy öyle bir şirret huzur verir mi be insana, feriştahı gelse gene görüşme boşver

çocuk senı cok etkılemıs
ben olsam denerdım
ne kaybederdımkı dıye dusunuyorum
kuzen ıse kuzenın canı cehenneme

Anaaaaa film gibi he sıkılmadan okudum :KK53:
Hadi aramadınız aklınızdan attınız bu düşünceyi(zor bi ihtimal bence ) :oops:
Bi gün o çoçuk kuzeninin yanına gideceği tuttu bankaya ve sizi gördü :KK57: taaa taaaam bu kız beni kesti vs dese o X e nasıl olur :KK47::KK47::KK47:

Kardeş olsalar arkana bakmadan kaç git derdim ama kuzeniymiş, zaten adam tanıyordur kuzenini, az çok nasıl biri olduğunu biliyordur bence.. eğer adam seninle ilgili iftiralara daha seni tanımadan inanacaksa anlamış olursun değer verilecek biri olmadığını....

Telefonunuzdan kendisini çaldırıp numaranızı alabilirdi. Fazla bilmiş çapkın bu, baktığınızı anlamış gelmiş bir sonraki hamleyi size bırakmış. Sizden etkilendiğini sanmıyorum, fırsatı değerlendirmek istemiş sadece.
Kuzeni meselesi zaten başlı başına dert. Aranızda bir muhabbet başlasa bile adam kuzenine inanacak tabiki. Zaten öyle aman aman da sizinle görüşme isteği yok. İş arkadaşınıza malzeme vermekten ileriye gitmez yani... İyi düşünün...

Ş
Hanımlar en başından başlıyorum fakat uzatmayacağım. Ben bir bankada veznedar olarak çalışıyorum. Yaklaşık 3yıldır.(26 yaşındayım) Ben çalışmaya başladıktan yaklaşık 1-1buçuk sene sonra bankaya yeni bir veznedar bayan geldi. Hemen hemen aynı yaşlardayız. İlk geldiğinde ne kadar da sevmiştim oysaki. Hayatımda en nefret edeceğim insan olduğunu nerden bilebilirdim ki..

Bu şahsiyet! bana neler çektirdi. Sadece bana mı? Bankadaki çoğu kişiye. Şöyle anlatayım, biz genelde öğle yemeklerine beraber çıkarız her şeyi beraber yaparız. Arkadaş çevrem de genellikle bankadan zaten. Sadece birkaç yaşlı çalışan bizden ayrı takılır. Neyse, bu kız aramıza girer girmez milletin dedikodusunu yapmaya başladı, bizi gruplaştırmaya çalıştı, saçma sapan şeyler uydurdu. Bana iftiralar attı. O kız yüzünden günlerce ağladığımı bilirim. Çok kaprisli, içten pazarlıklı, iki yüzlü, çok tuhaf bir kız. Bakın ben normalde insanlara böyle ithamlarda bulunmam ama yani o derece siz düşünün artık.
Ayrıca neden bilmiyorum ama en nefret ettiği de benmişim. En sevmediği benmişim. Çok belli ediyor zaten kendisi her davranışıyla..:KK11:

Velhasıl kelam bir gün bankadaki kızlarla haftasonu planı yaptık. Yemek, sinema... Tabi o X kişisi hariç. Çünkü aramızda artık yeri yoktu. yaşanan şeylerden sonra onu tamamen aramızdan atmıştık.

Neyse cumartesi sabahı buluştuk kızlarla yemeğimizi yedik filme gireceğiz bekliyoruz o da ne birini gördüm ve resmen dondum kaldım. Bir insan bu kadar mı tatlı olur bu kadar mı yakışıklı olur:KK51: Resmen aşık odum çarpıldım. Film başlayana kadar yaklaşık 25 dakika öylece baktım durdum. Hatta bakıştık. O da bana bakıyodu sürekli. Hatta 2 kez gülümsedi. Filmden çıkarken de arkadaşlarıyla çıktı ama orda durdu biraz bekledi. Sanki beni bekledi gibi ya da bana mı öyle geldi bilmiyorum.

Ne yapıp edip konuşmam lazımdı, ilk defa böyle olmuştum ama ne yapacaktım? İlk başta kızlara da söyleyemedim ne bileyim utandım galiba. Sinemanın yan tarafındaki kafeye oturdular. Kızlara yalavardım resmen biz de oturalım diye. Oturduk yine bakışıyoruz. 10 dakika sonra kalktım yerimden lavaboya gitmek için, belki peşimden gelir diye. Çünkü resmen bakışıyoduk yani. Kızlar da farketti hatta sonradan. Neyse ben kalktım. Hafifçe arkaya bakıyorum tabi geliyor mu diye o da neeee geldi peşimden. Bir saniye bir şey sorabilir miyim dedi. evet ne vardı anlamında kafamı salladım. Sonra aramızda şöyle bi muhabbet geçti

o - Bir saattir beni mi kesiyorsunuz? güldü
ben- Ne münasebet
o- Burdan bakınca hiç öyle görünmüyor ama. güldü yine
ben- Pardon ama yanlış anlamışsınız galiba

Şimdi diyeceksiniz ki hem istiyor hem burun kıvırıyor. İçimden boynuna atamak geldi desem yeridir :) Ama sonuçta bir bayan olarak öyle demem gerektiğini düşündüm. Sonra zaten gülümseyip elini uzattı ve ismini söyledi. Özgüveniniz çok yüksek galiba dedim. Bilmem belki dedi. Sonra biraz bekleyip, "adını söylemen için daha bekleyecek miyim" dedi ve gülümsedi. Allahım o ne güzel bir gülüş eridim resmen ben de koyverdim gülümsedim adımı söyledim. Sonra arkadaşları çağırdı zaten telefonunu uzat dedi. Numarasını yazdı gözümün içine bakıp "beni bul" dedi gitti. Hayatımın en mükemmel dakikaları o dakikalardı sanırım. Nasıl mutlu oldum, o gün nasıl eve gittim hiç bilmiyorum.

Sonra ne mi oldu, elbette ki arayacaktım ama biraz beklemek istedim. Aşırı hevesli gözükmek istemedim.

Bundan tam 3 gün sonra bankanın biraz uzağında o X şahısla aşık olduğum çocuğu beraber gördüm. Konuşuyorlardı yolda. Resmen şok oldum. Bacaklarım titredi. Biraz durdum öylece izledim 15dakika kadar. Sonra beraber yürüyüp gittiler. Takip edemedim sherlock muyum ben nasıl yapayım bakakaldım öyle arkalarından:KK1: Eve gittiğimde saatlerce ağladm. Sonra biraz sakinleştim. Bir şey olduğu yoktu. Sadece yolda konuşuyorlardı.

Uzun araştırmalar sonucu, pek de uzun değil sosyal medya sağolsun, öğrendim ki bunlar kuzenmiş. Sevinsem mi üzülsem mi şaştım kaldım. Bunu öğreneli 9 gün oluyor. Ben hala arayamıyorum. Elim gitmiyor. Belki diyeceksiniz ki "ne olmuş yani alt tarafı kuzen onlar, arayın tanışın".. ama öyle olmuyor işte. O kızdan neler çektiğimi bir ben bilirim bir Allah.

Sonuç olarak nasıl hareket etmeliyim? Eninde sonunda arayacağımı biliyorum fakat bilmiyor gibi mi davranayım ne yapayım ben offfffff:KK61:
ŞAştım kaldım :KK57: ama hoşlandıysan ara gitsin nlr ki tanısir ilerlersiniz belki hatta o bayanin diyeceklerinden korkuyorsan oğlan seni taniyinca önemsemez kuzeninin dedikleri ni bile.aramazsan unutamaz pişman olursunuz bence:oops:

:KK17: ayyy valla ne diceğimi pek bilemedim , çocukta anlattığına göre tam aşık olmalıkmış hani , bi şasını dene istersen dicem ama o X kişi ...:KK17:

AY ARA KIZ O KUZENİ YÜZÜNDEN GELECEĞİN BELKİDE O COCUK NERDEN BİLİYON HEMEN ARA ABUK CABUK . DEDİKLERİ DOĞRU ARKADASLARIN YA KUZENİNİ SEWMİYODUR BELKİ YA SEWSEDE ÖNEMLİ DEĞİL BENCE SANA ASIK OLABİLİR.

bu tanışma işinde o X kişisinin parmağı olmasın sakın? yani sizi galeyana getirmek istemiş olmasın???

Hanımlar en başından başlıyorum fakat uzatmayacağım. Ben bir bankada veznedar olarak çalışıyorum. Yaklaşık 3yıldır.(26 yaşındayım) Ben çalışmaya başladıktan yaklaşık 1-1buçuk sene sonra bankaya yeni bir veznedar bayan geldi. Hemen hemen aynı yaşlardayız. İlk geldiğinde ne kadar da sevmiştim oysaki. Hayatımda en nefret edeceğim insan olduğunu nerden bilebilirdim ki..

Bu şahsiyet! bana neler çektirdi. Sadece bana mı? Bankadaki çoğu kişiye. Şöyle anlatayım, biz genelde öğle yemeklerine beraber çıkarız her şeyi beraber yaparız. Arkadaş çevrem de genellikle bankadan zaten. Sadece birkaç yaşlı çalışan bizden ayrı takılır. Neyse, bu kız aramıza girer girmez milletin dedikodusunu yapmaya başladı, bizi gruplaştırmaya çalıştı, saçma sapan şeyler uydurdu. Bana iftiralar attı. O kız yüzünden günlerce ağladığımı bilirim. Çok kaprisli, içten pazarlıklı, iki yüzlü, çok tuhaf bir kız. Bakın ben normalde insanlara böyle ithamlarda bulunmam ama yani o derece siz düşünün artık.
Ayrıca neden bilmiyorum ama en nefret ettiği de benmişim. En sevmediği benmişim. Çok belli ediyor zaten kendisi her davranışıyla..:KK11:

Velhasıl kelam bir gün bankadaki kızlarla haftasonu planı yaptık. Yemek, sinema... Tabi o X kişisi hariç. Çünkü aramızda artık yeri yoktu. yaşanan şeylerden sonra onu tamamen aramızdan atmıştık.

Neyse cumartesi sabahı buluştuk kızlarla yemeğimizi yedik filme gireceğiz bekliyoruz o da ne birini gördüm ve resmen dondum kaldım. Bir insan bu kadar mı tatlı olur bu kadar mı yakışıklı olur:KK51: Resmen aşık odum çarpıldım. Film başlayana kadar yaklaşık 25 dakika öylece baktım durdum. Hatta bakıştık. O da bana bakıyodu sürekli. Hatta 2 kez gülümsedi. Filmden çıkarken de arkadaşlarıyla çıktı ama orda durdu biraz bekledi. Sanki beni bekledi gibi ya da bana mı öyle geldi bilmiyorum.

Ne yapıp edip konuşmam lazımdı, ilk defa böyle olmuştum ama ne yapacaktım? İlk başta kızlara da söyleyemedim ne bileyim utandım galiba. Sinemanın yan tarafındaki kafeye oturdular. Kızlara yalavardım resmen biz de oturalım diye. Oturduk yine bakışıyoruz. 10 dakika sonra kalktım yerimden lavaboya gitmek için, belki peşimden gelir diye. Çünkü resmen bakışıyoduk yani. Kızlar da farketti hatta sonradan. Neyse ben kalktım. Hafifçe arkaya bakıyorum tabi geliyor mu diye o da neeee geldi peşimden. Bir saniye bir şey sorabilir miyim dedi. evet ne vardı anlamında kafamı salladım. Sonra aramızda şöyle bi muhabbet geçti

o - Bir saattir beni mi kesiyorsunuz? güldü
ben- Ne münasebet
o- Burdan bakınca hiç öyle görünmüyor ama. güldü yine
ben- Pardon ama yanlış anlamışsınız galiba

Şimdi diyeceksiniz ki hem istiyor hem burun kıvırıyor. İçimden boynuna atamak geldi desem yeridir :) Ama sonuçta bir bayan olarak öyle demem gerektiğini düşündüm. Sonra zaten gülümseyip elini uzattı ve ismini söyledi. Özgüveniniz çok yüksek galiba dedim. Bilmem belki dedi. Sonra biraz bekleyip, "adını söylemen için daha bekleyecek miyim" dedi ve gülümsedi. Allahım o ne güzel bir gülüş eridim resmen ben de koyverdim gülümsedim adımı söyledim. Sonra arkadaşları çağırdı zaten telefonunu uzat dedi. Numarasını yazdı gözümün içine bakıp "beni bul" dedi gitti. Hayatımın en mükemmel dakikaları o dakikalardı sanırım. Nasıl mutlu oldum, o gün nasıl eve gittim hiç bilmiyorum.

Sonra ne mi oldu, elbette ki arayacaktım ama biraz beklemek istedim. Aşırı hevesli gözükmek istemedim.

Bundan tam 3 gün sonra bankanın biraz uzağında o X şahısla aşık olduğum çocuğu beraber gördüm. Konuşuyorlardı yolda. Resmen şok oldum. Bacaklarım titredi. Biraz durdum öylece izledim 15dakika kadar. Sonra beraber yürüyüp gittiler. Takip edemedim sherlock muyum ben nasıl yapayım bakakaldım öyle arkalarından:KK1: Eve gittiğimde saatlerce ağladm. Sonra biraz sakinleştim. Bir şey olduğu yoktu. Sadece yolda konuşuyorlardı.

Uzun araştırmalar sonucu, pek de uzun değil sosyal medya sağolsun, öğrendim ki bunlar kuzenmiş. Sevinsem mi üzülsem mi şaştım kaldım. Bunu öğreneli 9 gün oluyor. Ben hala arayamıyorum. Elim gitmiyor. Belki diyeceksiniz ki "ne olmuş yani alt tarafı kuzen onlar, arayın tanışın".. ama öyle olmuyor işte. O kızdan neler çektiğimi bir ben bilirim bir Allah.

Sonuç olarak nasıl hareket etmeliyim? Eninde sonunda arayacağımı biliyorum fakat bilmiyor gibi mi davranayım ne yapayım ben offfffff:KK61:

mesaj atıp ben de sizi birine benzetiyordum :KK48: aynı kuzeninmiş siniz :KK70:diyebilirsiniz çok tuhaf bir olay çünkü :-) açıkçası oyun olabilir bana pekte tesadüf işi gibi gelmedi :KK12:. bu kadar yakın çalışıyorsanız zaten insan bir iki kez kuzenine gelirdi görüşmek için gelir sizde karşılaşırdınız . :110:

Hem zaten anlayacak ki. Direk nerde çalıştığımı sorar ve taa taaaaammm. Ama işte aramızda olanları anlatmalı mıyım?
BENCE DEKİ AA GECEN Bİ BAKTIM YOLDA İKİNİZİ GÖRDÜM FACE BAKMISTIM KUZEN OLDUGUNUZU ÖGRENDİM AMA UFF BİZ KUZENİNLE ANLASAMIYORUZ YANLIS ANLAMA AMA BENDEN NEDENSE HOSLANMIYOR FALAN DE

Kızlar hepinizin yazdıklarını tek tek okudum ve şu sonuca vardım. Gerçekten aramamalıyım :KK61: Çünkü siz bunları söyledikten sonra bir de o açıdan düşündüm. Bir erkek bir kadını istiyorsa numarasını almalıydı, neden versin ki, al ararsan olur aramazsan olmaz gibisinden. Üstelik evet beni mi kesiyorsun demesi bana da çirkin geldi bir an. Ama işte o kadar güzel gülüyordu ki hiç öyle düşünememiştim. Ama sonra dedim ki sonuçta ben güzel bir kızım övmek için değil ama gerçekten bakımlıyım dikkat çeken bir kızım. O yüzden yanaşmış olabilir. Etrafımda bir sürü böylee insan var ama ben hiç böyle olmamıştım :KK43:

Aramayacağım gurur yaptım. Madem aşk tesadüfleri sever, ilki olduysa ikincisi de olur. Olacaksa yani. O tesadüfü ben yaratırım. Zaten ben kuzenini bildiğim için istediğim gibi ulaşabilirim ona. Eh o da kuzenin olduklarını bildiğimi bilmediği için beni gördüğünde tamamen tesadüf olduğuna inanacaktır. Bakalım o zaman ne yapacak? O zaman da ben burnumu dikeceğim havaya hıhhh!

Kızlar ne diyosunuz öyle bi şey yapayım mı?

olabilir aslında canım ama ilk adımı atmış sana tanısmaya gelmiş ve ikinci adımı sana bırakmıs bence numaram demiş ikinci adım sende

bi mesajlaş ağzını ara istersen bir gülüşle tüm karakter çıkmaz ortaya,o cadıya çekip çekmediğini anlarsın.sonuçta kuzeni var orda ortak kötü noktaları varsa peşin öğrenirsin.hiç bi şey yapmadan içinde merak büyür sırf meraktan aşık olursun.ne kadar uzaksa o kadar kıymetli.

İşte mesaj atmak istemiyorum. Oltaya gelmiş gibi olacağım. Kendimi kötü hissedeceğim atarsam. Ama çalıştığı yeri rahatça bulabilirim. Tesadüfen beni görmüş gibi yapsam?

Akşama sıkı bir sosyal medya araştırması var hanımlar. Bakalım bakalım nerde çalışıyormuş. Bir de işsiz çıkarmış:KK37: o zaman bulmak zooorrr

Back