Aşk tesadüfleri sever..yok artık!

bu konu bi tek bana mı fake gibi geldi Eğer tüm bunlar gerçekse ağlamayı bırakıp çocuğu ara ve "kuzenin nasıl bi yell.z farkındamısın, " de. kızın yaptıklarını anlat anlat sonra biz ayrı dünyaların insanıymışız de ve çocukla görüşme. Ayy öyle bir şirret huzur verir mi be insana, feriştahı gelse gene görüşme boşver

çocuk senı cok etkılemıs
ben olsam denerdım
ne kaybederdımkı dıye dusunuyorum
kuzen ıse kuzenın canı cehenneme

Anaaaaa film gibi he sıkılmadan okudum
Hadi aramadınız aklınızdan attınız bu düşünceyi(zor bi ihtimal bence )
Bi gün o çoçuk kuzeninin yanına gideceği tuttu bankaya ve sizi gördü taaa taaaam bu kız beni kesti vs dese o X e nasıl olur

Kardeş olsalar arkana bakmadan kaç git derdim ama kuzeniymiş, zaten adam tanıyordur kuzenini, az çok nasıl biri olduğunu biliyordur bence.. eğer adam seninle ilgili iftiralara daha seni tanımadan inanacaksa anlamış olursun değer verilecek biri olmadığını....

Telefonunuzdan kendisini çaldırıp numaranızı alabilirdi. Fazla bilmiş çapkın bu, baktığınızı anlamış gelmiş bir sonraki hamleyi size bırakmış. Sizden etkilendiğini sanmıyorum, fırsatı değerlendirmek istemiş sadece.
Kuzeni meselesi zaten başlı başına dert. Aranızda bir muhabbet başlasa bile adam kuzenine inanacak tabiki. Zaten öyle aman aman da sizinle görüşme isteği yok. İş arkadaşınıza malzeme vermekten ileriye gitmez yani... İyi düşünün...

Ş
ŞAştım kaldım ama hoşlandıysan ara gitsin nlr ki tanısir ilerlersiniz belki hatta o bayanin diyeceklerinden korkuyorsan oğlan seni taniyinca önemsemez kuzeninin dedikleri ni bile.aramazsan unutamaz pişman olursunuz bence

ayyy valla ne diceğimi pek bilemedim , çocukta anlattığına göre tam aşık olmalıkmış hani , bi şasını dene istersen dicem ama o X kişi ...

AY ARA KIZ O KUZENİ YÜZÜNDEN GELECEĞİN BELKİDE O COCUK NERDEN BİLİYON HEMEN ARA ABUK CABUK . DEDİKLERİ DOĞRU ARKADASLARIN YA KUZENİNİ SEWMİYODUR BELKİ YA SEWSEDE ÖNEMLİ DEĞİL BENCE SANA ASIK OLABİLİR.

bu tanışma işinde o X kişisinin parmağı olmasın sakın? yani sizi galeyana getirmek istemiş olmasın???

mesaj atıp ben de sizi birine benzetiyordum aynı kuzeninmiş siniz diyebilirsiniz çok tuhaf bir olay çünkü açıkçası oyun olabilir bana pekte tesadüf işi gibi gelmedi . bu kadar yakın çalışıyorsanız zaten insan bir iki kez kuzenine gelirdi görüşmek için gelir sizde karşılaşırdınız .

Hem zaten anlayacak ki. Direk nerde çalıştığımı sorar ve taa taaaaammm. Ama işte aramızda olanları anlatmalı mıyım?
BENCE DEKİ AA GECEN Bİ BAKTIM YOLDA İKİNİZİ GÖRDÜM FACE BAKMISTIM KUZEN OLDUGUNUZU ÖGRENDİM AMA UFF BİZ KUZENİNLE ANLASAMIYORUZ YANLIS ANLAMA AMA BENDEN NEDENSE HOSLANMIYOR FALAN DE

Kızlar hepinizin yazdıklarını tek tek okudum ve şu sonuca vardım. Gerçekten aramamalıyım Çünkü siz bunları söyledikten sonra bir de o açıdan düşündüm. Bir erkek bir kadını istiyorsa numarasını almalıydı, neden versin ki, al ararsan olur aramazsan olmaz gibisinden. Üstelik evet beni mi kesiyorsun demesi bana da çirkin geldi bir an. Ama işte o kadar güzel gülüyordu ki hiç öyle düşünememiştim. Ama sonra dedim ki sonuçta ben güzel bir kızım övmek için değil ama gerçekten bakımlıyım dikkat çeken bir kızım. O yüzden yanaşmış olabilir. Etrafımda bir sürü böylee insan var ama ben hiç böyle olmamıştım

Aramayacağım gurur yaptım. Madem aşk tesadüfleri sever, ilki olduysa ikincisi de olur. Olacaksa yani. O tesadüfü ben yaratırım. Zaten ben kuzenini bildiğim için istediğim gibi ulaşabilirim ona. Eh o da kuzenin olduklarını bildiğimi bilmediği için beni gördüğünde tamamen tesadüf olduğuna inanacaktır. Bakalım o zaman ne yapacak? O zaman da ben burnumu dikeceğim havaya hıhhh!

Kızlar ne diyosunuz öyle bi şey yapayım mı?

olabilir aslında canım ama ilk adımı atmış sana tanısmaya gelmiş ve ikinci adımı sana bırakmıs bence numaram demiş ikinci adım sende

bi mesajlaş ağzını ara istersen bir gülüşle tüm karakter çıkmaz ortaya,o cadıya çekip çekmediğini anlarsın.sonuçta kuzeni var orda ortak kötü noktaları varsa peşin öğrenirsin.hiç bi şey yapmadan içinde merak büyür sırf meraktan aşık olursun.ne kadar uzaksa o kadar kıymetli.

İşte mesaj atmak istemiyorum. Oltaya gelmiş gibi olacağım. Kendimi kötü hissedeceğim atarsam. Ama çalıştığı yeri rahatça bulabilirim. Tesadüfen beni görmüş gibi yapsam?

Akşama sıkı bir sosyal medya araştırması var hanımlar. Bakalım bakalım nerde çalışıyormuş. Bir de işsiz çıkarmış o zaman bulmak zooorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…