Aşk tesadüfleri sever..yok artık!

Öncelikle başınız sağolsun. Aslında söylediklerinizde çok haklısınız. İleriyi düşününce yani evlilik olarak, öyle sadece bakıştığım biriyle sonumun olması çok uzak geliyor. Bunu ben de defalarca düşündüm inanın. Ama sonra dedim ki bunca insan tanımadan az tanıyarak görücü usulü evleniyor. Tamam niyet de önemli ama hayatta her şey oluyor. Ben o kadar güzel fuygular hissettim ki, neden olmasın dedim.Belki de geçici heves, belki de geçecek bilmiyorum ama henüz gencim ve denemek istiyorum, belki de olur

Acaba hic aramasaniz mi? Anlattiklariniza bakilirsa tekrar karsilasma ihtimaliniz var. Ben olsam 2. hamleyi merak ederdim sanirim. 1. pek hosuma gitmedi, cok rahat davranmis. Beni mi kesiyorsun falan hos olmamis. Sohbet baslatmanin yuzlerce yolu varken, bu tarzi takinmasi itici bence.

Bir de "beni bul" hemi Bulacagim varsa da bulmazdim o dakikadan sonra. Bende de boyle bi huy var.

Siz bilirsiniz tabi ama icimdeki ses kendine bu kadar guvenen birini duvara toslatmami soylerdi galiba

Bir de su telefona numarayi yazip birakma konusu, ararsan gorusuruz aramazsan gorusmesek de olur hissi vermedi mi size de

Öyle yapacağım zaten. Sadece pek anlaşamadığımızı söyleyeceğim sadece. Ama o kıskanç boş durmaz biliyorum. Olur da aramızda bir ilişi başlarsa ilerleyen zamanlarda öğrenir zaten
Sen yinede kendini doldurma kıza karsi belki ilerde yuz yuze bakcaksiniz belli olmaz..Bak benimde görumcem beni hic istemedi aynı yastayiz sevgiliyken kiskandi annesi korkudan bana yaklasmiyodu.. Arkamdan ne cirkinligim kalmis ne bisey..Simdi yüzyüze bakiyoruz..Kesin ayrilirlar diye beklerken 3.ayımzda nisanlandik tanistigimiz yil dönümü evlendik dumur oldu :)Simdi sanki bana bayilan bi gorumce ama ben mesafeliyim

Tuuu şansa bak okadar eri bit gelsin nefret ettiğin birinin kuzeni olsun sansa bak kadere baaak. Adınıza uzuldum ama sizin iş yaş o kadın aranızı bozar arkadasım bulaşmayın dah çok uzulursunuz.

Ben şöyle düşünüyorum. Eğer bu kişi senin kaderinde varsa bir şekilde yine karşına çıkacaktır. Ben olsam ilk arayan ben olmazdım. Onun tekrar karşıma çıkmasını beklerdim ki bu ihtimal o X kişiyle aynı yerde çalıştığınız sürece var. Ola ki karşına çıkmadı; vardır bir hayır derim, gülerim. Senin telefon numaranı almayıp da kendi telefonunu vermesi sanki bu işi hep yapıyormuş, gayet sıradan bir olaymış gibi onun için. Biliyorum için coşup duruyor, aramak istiyorsun. Sanırım arayacaksın da ama biraz daha her açıdan düşünmeni tavsiye ederim. Annem hep şöyle der: insan çekeceği çileye aşık olur....
Biraz daha düşün. O senin onu arayacağından çok emin ki telefonunu verdi....

aynen çok ukala geldi bana. kendini beğenmiş . ee kuzen öyle olunca farklı bir şey beklenmez

KUZENİNİN DENGESİZLİKLERİNDEN HABERİ VAR MI ACABA

Korku filmi gibi resmen.
Ama bence ne kuzenlik meselesini bildiğini belli et, ne de kız hakkında herhangi bir yorum yap.

Seviyorsan git ara bence.

oo çok geçmiş üsütünden bence 1 gün sonra falana arasaydın keşke ... şimdi bence msjlaşın bi süre nerde çalıştığını söylemeden sonra söylersin anltırsın kuzeni ile olan durumları üstün körü

Gerçekten kuzeni olabilir ama bence o kız sizin planı öğrendi ve size oyun oynuyor. Bana öyle geldi. Anlattığınıza göre yakışıklı bi çocuk ondan hoşlanacağınız tahmin edilebilir bi durum. Bu kız her türlü kötü sıfatları hak eden biri çok çektirdi demişsiniz o zaman bu kadar tesadüfün yalnızca filmlerde olacağını da unutmayın.

Ya da ben çok paranoyak olabilirim yerinizde olsam asla güvenmem.

Bence arama ya ...Bir ilişki oldu varsayalım al başına bela kuzen ...

Belki o da kuzeninin nasıl biri olduğunu biliyordur ya. Aralarının nasıl olduğunu ne biliyoruz ki?

Arayacaksan, mesaj atacaksan bir an önce at bence. Geç bile kalmışsın. Sonrasında nerede çalıştığının muhabbeti dönerse söylersin, muhtemelen kuzenim de orada diyecek. Sen bilmiyormuş gibi kim falan diye sorarsın, sonra da aranın çok iyi olmadığını o anda söylersin. Kuzenine toz kondurmak istemezse bence birdaha görüşme. Bankada sana türlü iftiralar atan biri, ilişkinde karşı tarafa neler söyler neler şayet samimiyse. Ama çocuk kuzeninin ne mal olduğunu biliyorsa aranızda problem olmayacaktır diye düşünüyorum.

iş arkadaşında da kuzen olacak çocukta da sorun var bence ikisinden de uzak dur, çok ukala davranmış, benimi kesiyosun falan diye kim bilir arkadaş arasında ne konuştular size bakıp, dalga geçtiler, aa şu kızda beni gözleriyle yedi ha falan diye erkek muhabbeti iğrençtir, dalga geçmişte olabilir sizle, telefonunuzu alıp numarasını yazıp beni bul demesi de ayrı bi öküzlük, hiç bulaşma o aileye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…