Aşk Kokulumla Aşk Yuvamız

Allah ömür boyu mutluluk versin iyi günlerinizde oturun çok şık ve güzel bir ev

çok guzel bir evvv, güle güle oturun of ne guzel allah banada nasip etsin,

özellikkle mutfaktaki o masaya bayıldım nerden aldın cnm fiyatı nedir, başka renkleride var mıydı, bayıldım.

Bir de oturma odan allahım nasıl guzel olmuş,country tarzı bayıldım cnm.

mAŞALLAAAAAAh evin çok güzel canım..çok zevkliymişsin tam benlik.evin hem sade hemde şık.güle güle oturuun bayıldım vallaa:)))MÜTİŞ GÖRDÜĞÜM EN ŞIK EVLERDEN BİRİSİ

canm benm evin harika,söylenecek hiç bir eksik kusur yokboshayallersmile Allah ım huzur versin inşallah!yalnz bişey sorcam,maskodaki enne mağazasını bilyorum,çok şık duruyor,sehpadan da belli zaten nasıl ürünleri olduğu...fiyatları nasıl canm?dışarıdan korkutucu gözüküyor...:sm_confused:

cnm oncelıkle huzurla mutlulukla oturun.evını cok cok begendım..cok sık olmus bence..ayrıntılar kucuk detaylar harıka..hersey cok uyumlu cok begendım.gule gule oturun ınsallah

mutfak masamızı maskodan aLdık.Ewet cnm benimm ben de ruLokatçıyımm :)

aminnnnn cnm benimmmmmmmmmmmmmm.YanLış hatırLamıyosam 1000 tL idi.

cnm saLonu 3.100 oturma odasını 3.000 tL aLdık...

eviniz cok guzelmıs bayıldım zevkle döşenmiş belli.
salonun renklerıne bayılmıstım kı (duvarda asılı olan kırmızı mumluktan bendede var)
oturma odasını gorunce daha bır hosuma gıttı tam benım renklerım ve tarzım.
hersey cok guzel gule gule oturun.

sanırım evini 3 kelimeyle anlatabilirim

ASıL SADE VE ŞIK
nedense salonun orta sehpası bana biraz osmanlı motiflerini hatırlattı güle güle sağlıkla huzurla otur canım

çok güzel bir ev ben özellikler salondaki sehpaya bayıldım çok değişik göz dolduruyor güle güle otur :)

formda en çok beğendiğim evlerden biri ..Benim tarzıma çok uyuyor tatlım bende gelin evi hazırlıyorumm ,aynı nevresim takımı bendede var..

çok güzel , zevkle döşenmiş belli. güle güle oturun canımm.

salon çok güzel..beyaz kırmızı ve siyahın kombinesi çok hoş olmuş..Oturma odan da ayrı güzel.Orjinal ürünler her zaman dikkatimi çekmiştir bu yüzden mutfaktaki masanı ve duvardaki mumluğu çok beğendim. Güle güle otur cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…