Aşk Kokulumla Aşk Yuvamız

tek kelimeyle mükemmel...salon ve oturma odasına bittim resmen.mutlu günlerde oturun inşallah

ay inanki bende bayildim yaaa evin cok sekeeeer
tam benim zevkim hepsi
bide bisi sorcam beyaz koltuklarin cok lekeleniyormu ? yani temizligi cok zormu ? deri dimi ?
oturdugun zaman felan, zamanla kotlarin rengi felan cikiyormus dogrumu?? bende istiyorum ama kararsiz kaldim..

cnm benim kumaşı mikrofiber diye geçiyo.SiLince çıkıyo ama yine beyaz ya LekeLeniyor ister istemez maLesef.KotLarın renginin çıkmasıyLa iLgiLi henüz birşey yaşamadım.9 ay oLdu aLaLı..

çok şık.güle güle oturun inşallah.oturma odasına ayrıca bayıldığımı söylemek isterim

çok güzel güle güle otur canım...
birşey soracağım.salon*aki avizelerin güzel ay*ınlatıyormu..ışık yeterlimi.ben alacağım ona benzeyen fakat ışık yeterli olmaz *iye korkuyorum benim salonum*a tek avize yeri var..ay*ınlık mekanı çok seviyorum..

cnm benim 2 sini açınca gayet güzeL aydınLAtıyooo.Tek aynı verimLiLiği sağLamayabiLir

cnm çok gzl evin allah güle güle oturmayı nasip etsin
benimde kafamda böyle bir tarz var hep
beyaz salon takımları çok hoşuma gidiyor çeyiz hazırlıyrm
aldığım objelerde hep kırmızı şamdanlar biblolar
uyarmı uymaz mı kafamda soru işaretleri vardı
ama görünce içim rahatladı çok güzel durmuş hepsi

Son düzenleme:
oturma odasinin sadeligine ve sikligina bayildim, mavi cok yakismis..
salon da oyle, spor ve sade kalabalik yaratacak objeler kullanmaman cok cok iyi olmus..

evinizde sağlıkla oturun inşaallah çok hoş herşey benimde tek isteğim siyah beyez kırmızı bütünlüğünde bi evdi ama şuana kadar olmadı salon takımımı tam tersi renklerde takımlar kapladı ama şık oldu neyse belki öbür odalarım olur inşş

çokk güzell...modern tarzı seviyorum bende...oturma odanın rengi mobilyaları koltukları çokk şirinnnkaydirigubbakcemile5 güle güle oturun huzurlaa

ne kadar zevkli döseminiz evinizi,bayildim dogrusu
hel oturma odasinaa opuyorumnanaktan

evinize bayıldım çok zevkliymişsiniz hepsi çok güzeller ama özellikle oturma odanızdaki koltukları çok beğeniyorum çok hoş duruyolar ve mutfaktaki masa ve salondaki sehpanızı çok beğendim güle güle huzur mutluluk sağlıkla kullanın sanırım hamişsiniz Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin evinizde koşuşturduğunu göstersin inşallah

Huzurun,mutluluğun daim olsun arkadaşım..Evin özellikle salondaki takımın çok şık.Siyah beyaz ve kırmızı uyumu süper.Mutfak masan biraz küçük olmasına rağmen çok şık nerden aldın?Sen de bnm gibi Rulokatçısın anlaşılan:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…