• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk Kokulumla Aşk Yuvamız

yaaa ağzım açık kaldı vallahi ne şanslısınız yaa ne güzel evlerde oturuyonuz hepiniz allah mutlu etsin

çok güzel bir evin var Rabbim huzurlu oturmayı nasip etsin özellikle salondaki duvarda asılı olan mumluk süper geçenlerde tv dede görüp beğenmiştim fakat hiçbiryerde bulamadım bulabileceğim yer konusunda yardımcı olurmusun yeşil renkte almayı düşünüyorum

çookk beğendim kırmızı krem siyah birarsa muhteşem olmuş derken o masmavi koltukları gördüm o daha da güzel güle güle oturum zevkle ve sağlıkla eskitin

çok güzel bayıldım evine beyaz kırmızı her sey ne kadar uyum içinde.Oturma odası da çok güzel mavi ferahlık getirmiş. Dekorasyon süper tebrik ederim. Güle güle oturun.

mutfak camina yaptiginiz olay nedir?
ben de mutfak perdesi icin modern bir cozum ariyorum da, siznki hosuma gitti ??

nerde nasil yaptirdiniz acaba?

daha yakindan fotosu var mi?

bu arada en cok oturma odasini begendim; bebek odasi gibi renler, cok hoss

çok güzel bir evin var Rabbim huzurlu oturmayı nasip etsin özellikle salondaki duvarda asılı olan mumluk süper geçenlerde tv dede görüp beğenmiştim fakat hiçbiryerde bulamadım bulabileceğim yer konusunda yardımcı olurmusun yeşil renkte almayı düşünüyorum

teşekkür ederim tatLım.Mudodan aLdım.HaLa var ama daha küçükLeri.Ben aLırken sadece kırmızısı vardı yeşiLi oLmayabiLir cnm
mutfak camina yaptiginiz olay nedir?
ben de mutfak perdesi icin modern bir cozum ariyorum da, siznki hosuma gitti ??

nerde nasil yaptirdiniz acaba?

daha yakindan fotosu var mi?

bu arada en cok oturma odasini begendim; bebek odasi gibi renler, cok hoss

cnm brillanttan aLdık mutfak perdesini.Tarif ettik böyLe istiyoruz diye.OnLar öLçü aLıp yaptıLar..

oturma odasındakı koltukları nereden aaldın ögrenebılırmyıım cok hosuma gıttı

maskodan aLdık cnm ama mağazanın adını maLesef hatırLamıyorum..

Back
X