Aşk Kokulumla Aşk Yuvamız

yatak odan hangi marka canım?evine bayıldım.kırmızı beyaz ve siyah bu kadar uyum içinde olabilir.

birşey soracatım oturma odasının mobilyalarını takım halindemi aldınız yoksa siz kendiniz ayrı koltuklardan bir takımmı oluşturdunuz merak ettim

çok güzel sade ve renklerin cok soft oldugu aydınlık ferah bir ev iyi günlerde oturmak nasip olsun mutlulugunuz daim olsun

eviniz çok güzel zevkli döşenmiş.salon mükemmel siyah,kırmızı,ve beyazın uyumu harika.benimde oturma odam kırmızı ve siyah.yatak odası ve otuma odasıda çok hoş.güle güle oturun.

canım çok zevklisin belli... Allah tüm ömrünüzce huzur ve mutluluğunuzu daim etsin :)))
oturma odana bayıldım... bu arada mutfak masanı nereden aldığını sorabilir miyim bir sakıncası yoksa?

birşey soracatım oturma odasının mobilyalarını takım halindemi aldınız yoksa siz kendiniz ayrı koltuklardan bir takımmı oluşturdunuz merak ettim

cnm takım haLindeydi ama istersen değiştiredebiliyorsun

canım çok zevklisin belli... Allah tüm ömrünüzce huzur ve mutluluğunuzu daim etsin :)))
oturma odana bayıldım... bu arada mutfak masanı nereden aldığını sorabilir miyim bir sakıncası yoksa?

cnm maskodan aLdk ama hamgi mağaza oLduğunu hatırLmaıoyrumm

Mutfak masasını Bernando'da gördüm. Çok zevkli bence de :)

Çamaşır ile bulaşık makinelerinin yerlerini değiştir bence canım. Daha mantıklı olur.

Evin çok güzel, güle güle otur inşallah.

beyaz koltuk bakımı zor degil mi. bende istiyorum beyaz koltuk ama temizliginden endişe duyuyorum..
güle güle oturun bu arada.. evin renkleri harika.özellikle oturma odası ve salon cok güzel.

beyaz koltuk bakımı zor degil mi. bende istiyorum beyaz koltuk ama temizliginden endişe duyuyorum..
güle güle oturun bu arada.. evin renkleri harika.özellikle oturma odası ve salon cok güzel.

Bence oturma ve sırt kısmı minderli olan beyaz koltuklar en iyisi. Kirlendi mi çıkarıp yıkıyorsunuz, mis gibi takıyorsunuz. Diğer türlüsünü ben düşünemem valla biraz da takıntılı biri olarak :)

Oturma odamında saLonumunda sırt kısmı ve minderleri çıkartıLıp yıkanabiLiyor cnm.Yoksa baş ediLmez zaten

Ne kadar zevle döşenmiş bi evin var..
Özellikle oturma odan çok hoş.. İnsanın içine huzur veriyo.. Renk seçimine bayıldım canım..
Allah huzurla oturmak nasip etsin..

bayıldım walla ewine cnm harıka muhtesemm :) tam benm istediigm gibi salon kırmzıı beyaz mutfak kırmızılı otrman odanda cok gusel ferah ferahh..gule gule otrmayı nasip etsn allhım inş opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…