• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk Kokulumla Aşk Yuvamız

çok zevkli döşemişsiniz,oturma odanız çok ferah dinlendirici olmuş iyi günlerde oturun ...

evin çok güzelmiş şık ve ferah iyi günlerde oturmanız dileğiyle...

çok hoş canım evin güle güle oturman dilegiyle mutluluklarrrropuyorumnanaktan

canım mutfak masan çok kullanışlı nerden aldın...kaça aldın öğrenebilirmiyim..benm mutfak biraz küçük iyi olur diye düşündümde...

oturma odan cok hos
mavi sakinlestirici ve huzur veren bir renktir
laura ashley kataloglarini animsattia.s
gule gule otur sekerim...

cnm bişii sorcam.evine hayran kaldım öncelikle güle güle otur.yatak odanın tülü fransız tülü mü?altında siyah ip perde mi kullandın?mekanizmalı mı ve kullanımı yıkama asma vs kolay mı?son sorum ne kadara mal oldu.cevaplarsan cok sevinirim.

cnm bişii sorcam.evine hayran kaldım öncelikle güle güle otur.yatak odanın tülü fransız tülü mü?altında siyah ip perde mi kullandın?mekanizmalı mı ve kullanımı yıkama asma vs kolay mı?son sorum ne kadara mal oldu.cevaplarsan cok sevinirim.

teşekkür ederim cnm.evet fransız tül.altında da siyah ip perde var.mekanizmalı değil bitanem.brillanttan almıştık.evin tüm perdelerini beraber aldığımız için ayrı ayrı fiyatlarını bilmiyorum tatlım.Brillantın katologlarında var ama

canım mutfak masan çok kullanışlı nerden aldın...kaça aldın öğrenebilirmiyim..benm mutfak biraz küçük iyi olur diye düşündümde...

cnm maskodan almıştık 1100 e.aynısından bernardo da var.ordaki daha küçük.fiyat olarak da daha uygun olabilir

Back
X