• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk Kokulumla Aşk Yuvamız

çok beğendim özellikle oturma odası şahane koltukları nerden aldınız canım

teşekkür ederim cnm.maskodan aldık ama mağazanın adını hatırLayamıyorum malsef..

ya o kırmızılı mutfak masanı nereden aldın evin çok şık ve modern özellikle de maviş oturma grubuna bayıldım içim ferahladı bakınca

cnm maskodan aldık ama aynsı bernardo da var

oyyy o nasıl güzel bir oturma odası öyle, bayıldım bayıldım, güzel günlerde oturun inşallah

allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin gerçekten bayıldım salon ve oturma odası tam benim düşündüğüm gibi

TEK KELİMEYLE HARİKA!!! eşyalarımız alınmamış olsa kopya çekerdim ama geç kaldım,her şeyin çok güzel,güle güle iyi günlerde kullan canım..opuyorumnanaktan

Evin çoook güzelll ama özellikle orta sehpana bittim çok farklı ve çok güzel. Nerden aldın canım orta sehpayı çok begendim..

evin çok güzel sana kahve içmeye gelmek istiyorum ama oturma odanda oturucam :) güle güle oturun. içim açıldı.

canım evin çok güzelmiş oturma odanı ayrıca beğendim oturma odandaki tahta koltuğu nerden aldın yoksa yaptırdın mı

canım daha öncede yorum yapmıştım evine.tekrar söylüyorum harika.sadece bişey sormak istiyorum salon koltukların derimi ve kullanışlımı?bu tarz bişey istiyorum bende o yüzden sordum canım.

canım evin çok güzelmiş oturma odanı ayrıca beğendim oturma odandaki tahta koltuğu nerden aldın yoksa yaptırdın mı

cnm benim hepsini aynı yerden aLdım.Maskodan ;)

evin çok güzel sana kahve içmeye gelmek istiyorum ama oturma odanda oturucam :) güle güle oturun. içim açıldı.

bekLerim cnmm kapım açıkk :)

oturma odan harika
koltuklarına bayıldım markası nedir acaba

cnm maskodan aLdık oturma odamı

Evin çoook güzelll ama özellikle orta sehpana bittim çok farklı ve çok güzel. Nerden aldın canım orta sehpayı çok begendim..

maskoda enne mağazasından aLdık tatLım

canım daha öncede yorum yapmıştım evine.tekrar söylüyorum harika.sadece bişey sormak istiyorum salon koltukların derimi ve kullanışlımı?bu tarz bişey istiyorum bende o yüzden sordum canım.

evet cnm deri kullanışlı fakat beyaz oLduğu için maLum çabuk kirLeniyooo ama onun dışında gayet memnunum

Back
X