• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk Kokulumla Aşk Yuvamız

ben müthiş bir başlık attığın için baktıydım ama evin de müthişmiş.
valla bir ferahlık geldi üstüme.

Canim, daima mutlu yasayin yuvaniz´da!

Evin genel olarak cok sik...ic acici ama özellikle oturma odana bittim...pastel renkler senlendirmis ortami!! :nazar:

evin maşşalh çok şık ve özenle her köşesi ayrı zevle döşenmiş
Mutlulukla otur canım evinde
Ama oturma odana bayıldımmm
şahaneeee

cok begendim hele o siyah beyaz kirmizi birlesince olay biter tabi ama en cok o beyaz masayi sevdim behlul sandalyesine benzettim :D yemek masanda cok sIk

oturma odana bayıldımm opuyorumnanaktan

Gerçekten harika Allahım ağız tadıyla oturmanızı devam ettirir inşallah valla bu yaşta evlenesim geliyo böyle evleri görüncee :))

Cnm salon koltuklarının deri olduğunu söylemişsin.Daha önce de yıkanabildiğini söylemiştin.Deri yıkanabiliyor mu?Yanlış mı anladım.Bu arada dekorasyon için tek edlilecek bi laf var:bRaVO

Cnm salon koltuklarının deri olduğunu söylemişsin.Daha önce de yıkanabildiğini söylemiştin.Deri yıkanabiliyor mu?Yanlış mı anladım.Bu arada dekorasyon için tek edlilecek bi laf var:bRaVO

Bisii daha sorcam.Siyah tül evi karanlıklaştırmıyor mu?

cnm çıkabiliyo fermuarlı koltuklar.Aldığımız yer söLemişti.ama ben hiç yıkamadım.siliyorum sadece.

Siyah tül kesinLikLe evi karanLıkLaştırmıyo cnm :1rolleyes:

yeşil olan eskitme takımına abayıdlımm çokkk şahanee içimm ferahladı..ğüleğ üle oturr:hooray:

evinin geneli çok şık güle güle oturman dilegiyle
ama oturma odasının döşemesiyle renk uyumunla çok begendim hem farklı hem çok sıcak

tek kelimeyle süper....
insanı rahatlatan ,ferah bir ortam haline getirmişsiniz
iyi günlerde oturmanız dileğiyle.....

Back
X