• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk herşeyi affeder mi???

düzgün biri olduğunu ifade etmişsin
bence sende affetmek istiyorsun
düzgün biri olsaydı sana yalan söylemezdi
işini eşi olduğunu çocuğunun olduğunu
doğru deli gibi seviyorsun
sende söyledin bana bunlar ters diye
affetsen kafanda hep şüphe olucak acabalar olucak
eşinden boşanmak yerine kabul ettirmek bana da ters geldi
bence aşk herşeyi affetmez ve affetse de aşk bitince her şey gözüne batar
ayrılmalısın hapishanede yüz üstü bırakmamaktan bahsetmişsin
eğer ki böyle bir şey yaşamasaydın doğru adam olsaydı bırakmazdın
kendine boşuna baskı uygulama söyledin durum çok farklı
devam edersen kötülük yapmış olursun

ben de buna benzer bi olay yaşadım evet. ama ben durmadım! terk ettim okulumu aşık olduğum şehri bile!!!
sense hala görüşüyomuşsun yok cezaevine gittim yok ben onun ikinci eşiyim...
ayıp ayıp...

Elinde silah olduğu ve kaçtığı için o kadar ateş edilmiş. Tabii polis kendine tehdit gormustur. Bir de sabıkalı biri aynı zamanda kaçak.

Kaçan adam sırtından yer kurşunu doğal olarak, sen göğsünden 5 kurşun diyorsun,yani karşılıklı ateş olmuş, bu da ne demek çatışma

Doğru olduğunu varsayarak yazıyorum hala

Adamı çok kanıksamışsın herşeyi gözüne perde indirmiş.kumalık bile normal geliyor.
Eşinden dolayı bile yargılansan gücenirsin ne hallere geldim diye.

Ben 3 çocukluyum hiç öyle kağıt üstüne değil yemeyin bu ayakları.Allah korusun eşim beni aldatsa yatsa öyle hastanede,hapiste eşimede kadına da gün yüzü göstermem.

Hele görüşe gidilecek ben konuşacağım ardımdan o girecek öyle mi?

Kör olmuşsunuz.bu adam hem vatan haini ,hem sahtekar ,hemde vicdansız bir eş ve baba.

Bırak cezasını çeksin.

Çatışma olduğuna polis falan yargılanmaz, olmamış bu konu
Zaten bir arkadaş, kaçakçıyla işin ne diye sorarlar insana, sana polis hiç mi bir şey sormadı diyince; aslında bana sordular ama ben şöyle anlattım böyle anlattım diye ekleme yaptı. Konunun başında hiç bu durum hakkında bilgi vermemişti, halbuki ne kadar önemli insan bir cümleyle de olsa polisler beni de sorguladı yazar. Detayları sorulara göre şekillendiriyor.

cok düzgün bir adam masallah
siz adamin metresi olmusnz farkindamsnz?

evli üc cocuklu adam yasa disi olaylara karismis
sizde onun metresi
ailesine kabul etirdi diosnz masallah ne genis bir aile!
eside kabul etmis ohhh

sende kabul etmsn metres olmayi ne güzel ne güzel

size ömür boyu mutluluklar

Ben sordum böyle demişti.

Adamı taramışlar resmen ama polis sizi hiç sorgulamadı öyle mi?

Yıllar evvel soyağacımızın en ücra köşesinden bir tanıdık mafya olayına karıştı diye anamızın nikahını sordular bize.
Ki sizin olayda kaçakçılık sahte kimlik çerez niyetine.

Ben de sorgulandı Gayrettepe de uç gün kaldım ve halen yargılama devam ediyor. Onların araştırdığı benim bi iş ortaklığını çıkar iliskim var mıydı. İşlerinden hiçbirinden haberim olmadığı için benlik bi sorun yok. Ama mahkeme denetimli serbestlik verdi sonuçlanan kadar her hafta imzaya gidiyorum karakola

Ben de sorgulandı Gayrettepe de uç gün kaldım ve halen yargılama devam ediyor. Onların araştırdığı benim bi iş ortaklığını çıkar iliskim var mıydı. İşlerinden hiçbirinden haberim olmadığı için benlik bi sorun yok. Ama mahkeme denetimli serbestlik verdi sonuçlanan kadar her hafta imzaya gidiyorum karakola

yorumlarını okudukça konuyu kale alıp cevap verdiğime üzüldüm doğrusu...
neyse, olay ve konu doğruysa diye belirterek yorum yapıcam bundan sonra;

konunun başında beni anadolu yakasına taşınmaya ikna etti demişsin.
anadolu yakasına taşındığınıza göre ikametiniz de anadolu yakasında olduğuna göre, neden gayrettepe ?
benim bildiğim Gayrettepe avrupa yakasında?
:KK69:

ay ne kadar gaddarsınız ya.. kınamayın kınadığınız başınıza gelmeden ölmezsiniz demiş Hz Ali.. Allah kısa zamanda hayırlısını nasip etsin sana inşallah.. ama yazdıklarından anladığım yazık karşındaki de seni çok sevmiş.. zaman her şeyin ilacı bekle gör bakalım nolcak..

Konunun gerçek olduğunu düşünerek yazıyorum..
Dün gece sinirden bilgisayarı kapatıp uyudum daha fazla okumak düşünmek istemedim.
Olay çok zor insan başına gelmez mi evet artık günümüzde insanın başına artık her şey gelebilir. Belli ki konu sahibinin gözü kör olmuş.
Asıl kızdığım her şeyi öğreniyorsun aşk her şeyi affeder mi diyorsun. 3 tane çocuk ve bir kadın. Ya bi o kadını düşün bakalım o başkasıyla yaşasaydı eşiniz kıskançlıktan gider vururdu herhalde onu. O zaman evlilikleri çocuklar için devam ediyor olmazdı ama.

ay ne kadar gaddarsınız ya.. kınamayın kınadığınız başınıza gelmeden ölmezsiniz demiş Hz Ali.. Allah kısa zamanda hayırlısını nasip etsin sana inşallah.. ama yazdıklarından anladığım yazık karşındaki de seni çok sevmiş.. zaman her şeyin ilacı bekle gör bakalım nolcak..

Hadistir bu söz Hz.Ali nerden çıktı

burada sizin kendinizi de affetmeniz lazım, evli bir adamla berabersiniz hala
adam adını bile size yalan söylemiş 3 tane çocuğu varmış evliymiş. siz illaki çok seviyorsanız çıksın hapisten boşansın öyle size gelsin. siz evli olduğunu bile bile o adamla mı olacaksınız. ayrıca aldatma falan sandım da adamın hayatı yalanmış, bu kadarı da affedilemez bence.

Durum oldukça karışik ve detaylı olarak anlatmazsam çok anlaşılacak gibi değil. O nedenle kafanızı sisrmis olursam şimdiden ozur dilerim.
36 yaşındayım. Hiç evlenmedim, üniversite ye girdiğinden beri yalnız yaşıyorum ve hep kendi paramı kazandım. Mihendisim ayrıca kendini de geliştirmiş biriyim sukur. Bunları yaşadığım olaya bakisinizda fikir vemresi acisindan anlattım.
Tam iki buçuk sene önce biriyle tanıştım bir iş ortamında. İki yada üçüncü gorusmemizde benden etkilendiğini ve düzgün bir iliski için şans istediğini söyledi. Bu arada komiser ve bekar olduğunu soyledi. Yasalarımız da aynıydı. Denemeyi düşündüm ve başladık. Birbirimizden gerçekten çok etkilenmistik ben aşık oldum tamamdır dedim. Yalnız yaşadığım için rahat gorusebiliyorduk ve çok kısa bir sure sonra bana gelmeleri sıklaştı ve bir ay sürmeden beraber yaşar hale geldik. Bu şekilde olmaz dedi ben avrupa yakasında oturuyotdum o anadolu yakasında calisiyordu. Taşınır misin hem böylece senin evinde değil ikimizin evinde yaşamış oluruz ben de bir erkek olarak daha rahat ederim dedi. O kadar asiktim ki herseyimi duzenimi crvremi bıraktım taşındım. Kendi isimdi o yüzden ofisimi de taşımak zorunda kaldım ama aradan iki ay geçmeden ben çalışmanın istemiyorum dedi ona da tamam dedim. Biraz yorulmuştum belki ben de 19 yaşından beri çalış oku tek başına ayakta dur. Biraz mola iyi gelir diye düşündüm sanırım ve işi bıraktım. Bu arada erkek arkadaşım sürekli benimle iş için evden uç dört saat çıkıyor öğlen arıyor hazırlan yemeğe gidelim diyor. Bir iki saat yemek falan eve bırakıyor uç dört saat sonra eve geliyordu. Hic bir akşam gelmemezlik yapmadı. Bir gün öğlen aradim zaten sürekli telefonla konusurduk yada yazisirdik. Aradim vuruldum dedi. Bi an dünyam basıma yıkıldı. Noldi nerdesin derken hazirlaniyorum bir yandan çıkmak için. Bana hakkını helal et sana çok yanlış yaptım falan dedi sonra telefon u kapattı. Bir daha aradim bir arkadaşı çıktı hastanenin adını verdi. Gittim ve bir baktım acilin önünde bi çocuk baba diye bağırıyor bir kadın onu tutuyor dur oğlum diyor. Bi an baktım bütün yüzler tanıdık doğru yerdryim ama bu ne derken. Bir tanıdık yanıma geldi ve herşeyi anlattı. Evli uç çocuğu var ve aslında polisten kaçarken yakalanmış. İsmi bile doğru değil yanı benim bildiğim ismi. Kaçtığı için sahte kimlikle dolaşıyormuş. Beş kursun almıştı hepsi göğüs bolgesi yanı hayatı riski çok fzlaydi. 24 saat sonra gözünü açtığında benim adımı sayiklamis hemşireler eşisiniz di mi dedi sürekli sizi sayılıyor dedi. Yanına girdim makinelere bağlı konuşamıyor yazıyla ozur dileyip o halde agladi. Ve o an affeettim onu. Sonra iyileşince cezaevine girdi tabii. Tüm ailesine beni kabul ettirdi. Eşi de kabul etti ama ben tabii böyle bir durumun içinde olmaktan çok rahatsiz oldum hep. Benim aile yapıma da cok ama çok ters şeyler. Sürekli sen benim için teksin bundan sonra hiçbirşey düşünme buradan cikayim sadece seninle olacağını bil zaten seninleyken hep öyleydi falan diyor ama nasıl neyr inananiyim onca yalandan sonra. Seviyor muyum evet aşık miyim cok. Ama affetmek affeettim tamam demek kadar kolay olmuyor. Bunu zmaanla daha iyi anladım. Şimdi cezaevinde onu yüzüstü bırakmak da doğru gelmiyor. Bu arada yüz kızartıcı bi suç flaan değil. Düzgün bi adam aslında çevresi tarafından çok sevilen biri. Yanı kafam karman çorman. Ben yaşamıyorum olanları unutamiyorim diye konuştum onunla goruste. Bu arada düzenli olarak her hafta goruse gidiyorum ve haftada bir de on dakika beni arıyor. Tek bir kişiyi arama hakkı var ve o beni arıyor cezaevinde olduğundan beri. Yanı konuştum iki haftadır kafamın karışik olduğunu falan cikayim herşeyi telafi edeceğim söz veriyorum diyor ama işte o yalanlar unutulmuyor. İşte böyle biraz uzun oldu tekrar ozur dilerim. Okuyanlara tesekkur ederim..
Ben soruyu anlayamadım tam olarak??? Aşk herşeyi affeder desek nolcak?? Etmez desek nolcak??? siz kendinize bu kadar aşağılık bi adamın yanında bu kadar aşağılık bi çerçevenin içinde yer bulabiliyosanız bize laf düşmez bence ;)

Bu konuyu açarken kullanacağınız en son kelime aşk olmalıydı.
Çok düzgün bir adam evet size yalan söylüyor, işinizden, evinizden ediyor.
Ona 3 evlat vermiş kadına ihanet ediyor, sadece suçu onun çocuğu olmak olan 3 minik yavruya travma yaşatıyor.
Dizi de bile olsa kanalı değiştiririm,
Sizin kendinize saygınız yok mu?
Sevgilinizin EŞİNE saygınız yok mu?
Onu geçtim 3 günahsız çocuğa saygınız yok mu?
Hala tek arama hakkı var ama beni arıyor diyorsunuz, kapının önünde baba diye ağlayan çocuğun babasına daha çok ihtiyacı var.
Hadi bunları bilmeden yaşadıklarınızı anlıyorum sevildiğinizi düşünmüşsünüz ama bunlar ortaya çıktıktan sonra o adamın yanında olmanız şaşırtıcı.

yanlışımı düzelttin aferim tebrikler.. insan yanlış hatırlayabiliyor bazen terslemek yerine uygun bir dil kullanabilirsin..

Uygun dil bu zaten gaddarsınız diye giriş yapan birine, kadın evli adamla birlikte karısıyla birlikte görüş gününe gidiyorum diyo 3 çocuğu var adamın hoş mu bu, daha zamana bırak diyosun

Back