• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk herşeyi affeder mi???

Ben anlamadım ki bunca şey yaşanırken hastane ortamları çocukları baba diye çağırması ee peki bu eşi size hiç tepki göstermedi mi ?
Yani bu adam hasta yatağında bu kadına sizi kabul ettirdi mi !!sizde birşey olmamış gibi kuma olup 2.kadın olmayı kendinize yakıştırdınız mı ?
Adam çok düzgün olsa 2.kimlik yani sahte kimlik niye taşısın ?
Yada neden vurulsun !!!

Baltayı taşa vurmuşsun. Hattını,işini,evini herşeyi değiştir kaç kurtar kendini. Yoksa başına bela olur bu adam. Kimbilir daha bilmediğin ne çok şey var.

Ya bir git Allah aşkına, hiç inandırıcı değil, Velev ki gerçek kusura bakma hiç öyle kendini geliştirmiş biri falan değilsin, bildiğin süzmesin, komiserim dedi inandın sende hemen, aranan bir kaçak bu adam dimi, parasal kaynağı nedir, dışarda yemek yemeler falan hiç yakalanırım diye korkmadı?

5 kurşun yedi hen de göğüsten ama yazıyla özür diledi, dizi olur bundan, bu tip sacmaliklari izleyenler var

Bence imkanın varsa taşın, hattını değiştir, sosyal medya hesaplarını da kapat bir süreliğine..
Ben anlamadım ki bunca şey yaşanırken hastane ortamları çocukları baba diye çağırması ee peki bu eşi size hiç tepki göstermedi mi ?
Yani bu adam hasta yatağında bu kadına sizi kabul ettirdi mi !!sizde birşey olmamış gibi kuma olup 2.kadın olmayı kendinize yakıştırdınız mı ?
Adam çok düzgün olsa 2.kimlik yani sahte kimlik niye taşısın ?
Yada neden vurulsun !!!
Düzgün bir adam derken çevresi tarafından sevilen biri. Mesela hastanede yatarken haataneye otobüs dolusu insanlar geliyordu memleketinden. Babası da çok önemli bir din adamiymis ondan da bu saygı tabii. Eşiyle aralarındaki iliski sadece çocuklardan ibaret haldeymis son beş altı senedir. Bu da benden önce biriyle berabermis onu da bilmiyormuş eşi. Bunları tabii su an öğreniyorum ben. Eşi benimle bir kez bile konuşmadı. Beraber goruse gidiyoruz aynı anda konuşmak zorundayiz ayrı bir yer ve zmaan imkânı olmuyor. Çocuklar da oluyor. Eşi beş dakika konuşup çıkıyor mesela ben kaliyorum. Değişik bir kabullenme. Belki adamdan öyle bıkmış ki. Zaten adamın uç yılı dışarda bir yi li içeride geçmiş. Nasıl bir bağ kalır ki arada. Çok zor yani. Ben o kadını da çok dusunuyorum. Vicdani muhakemesini yapmaya çalışıyorum ama işte dediğim gibi ben de neye uygradigini şaşırmış bi durumdayım .herseyim altüst oldu iş guc c çevre aile.

Bir tek bana mı inandırıcı gelmedi bu hikaye ? Polis neden 5 kurşun sıksın ?Hele göğüs bölgesine ?
Polis kızıyım da ondan.
Kusura bakma imam inanmadım. Ayrıca MİHENDİS değil o, mühendis

Benim de eşim polis,adamlar teröristi bile ikna etmeye çalıştı en son istanbuldaki olayda, ilk ayaktan falan vurulur, 5 kurşun ne demek polisle çatıştı demek, suçu nedir bu adamın kimdir??

Geçenlerde haberlerde vardı eczanede bir kavgayı ayırıyor polis,taraflardan biri büfeden bıçak alıp geliyo vay nasıl ayırırsın diye, sırtından bıçaklıyor polisi, adam bacağından mı vurmuştu hiç mi vurmamisti neydi, eşime dedim çekip vuramamıs mı diye, hee dedi vursunda öttürsünler adam, mahkemede suçlu bile çıkar sen profesyonelsin işin bu diye bir girerler felegin sasar dedi

Konu fake olabilir bilemiyorum ama gercek oldugunu var sayarsak...

Diyorumki;

Kimse burada edebiyat parcalamasin kimin basina ne gelecegini nereden biliyorsunuz?

Yarin kendi basiniza ne gelecegini nerden biliyorsunuz???

Bu insan diyorki hic bir seyi bilmiyordum, evli cocuklu oldugunu bile bile asik oldum sevdim ne yapayim diye anlatsa amenna hepiniz haklisiniz.. Böyle bir sey kabul edilemez...

Ama durum farkli, biraz düsünerek konusun...

içim şişti sabah sabah yahu bide cevap yazmışsınız bal gibi de yalan dolan konu sahibi iyi eğlenmiş 5 kurşun yemişte ölmemiş de çok film izlemekten bide yüksek ihtimal yalnız asosyal ezik biri o yüzden uydurmuş yazmış buraya sırf dikkat çekmek için yazılacak tek şey var .DOKTORA GİT KARDEŞ :KK45:

aşk her şeyi affeder başlığa cevabım.

konuya yorumum ise; eşini geçtim, 3 çocuğunu babasız bırakmış birine nasıl aşık olunabilir, aşık olurken hiç mi kriteri olmaz birinin, onun şaşkınlığını yaşıyorum.
hadi habersiz aşık oldun diyelim, günümüzde bilim adamları kanıtladı ki aşk bitebilen bir şey, bitsin yani bu koşullarda.
mevzu affetmek affetmemek mevzusu değil ki, mevzu aşk neden bitmiyor, neden izin vermiyorsunuz.
Ben aşık oldugumda o kişi bambaska biriydi. Herşey yalan dolan bi hikayeymis. Bunu öğrendiğimde herşeyin içine bir anda girdim. Öyle bi girdap gibi birşey. Cezaevinde olması acıma hissi yarattı sanrim. Benim mizacimda yoldan dönmek yoktur. Birine bir söz verdiysem onu mutlaka tutarim. Bunlar beni bağladı sanırım. Yarı yolda bırakmak yakışmaz dedim hep kendime. Ama ne yolu ki. Adam benim hayatımın içine etmiş ben yoldan yarıda bırakmamakta bahsediyotum. İşte biraya bunun için yazdım aslında. Onun yüzünden bir arkadaşım bile kalmadı. Herkesten uzaklastirmisti bsni beraberken. Ben de tamam dedim çok yanlosmis. Burada gerçekleri gerek sizlerin yorumları gerek ben anlatırken kendi kendime itiraf ederek daha iyi gordum ve en kısa zmanda toparlanıp çıkıp gideceğim buradan. Yeniden kuracagm duzenimi

Düzgün bir adam derken çevresi tarafından sevilen biri. Mesela hastanede yatarken haataneye otobüs dolusu insanlar geliyordu memleketinden. Babası da çok önemli bir din adamiymis ondan da bu saygı tabii. Eşiyle aralarındaki iliski sadece çocuklardan ibaret haldeymis son beş altı senedir. Bu da benden önce biriyle berabermis onu da bilmiyormuş eşi. Bunları tabii su an öğreniyorum ben. Eşi benimle bir kez bile konuşmadı. Beraber goruse gidiyoruz aynı anda konuşmak zorundayiz ayrı bir yer ve zmaan imkânı olmuyor. Çocuklar da oluyor. Eşi beş dakika konuşup çıkıyor mesela ben kaliyorum. Değişik bir kabullenme. Belki adamdan öyle bıkmış ki. Zaten adamın uç yılı dışarda bir yi li içeride geçmiş. Nasıl bir bağ kalır ki arada. Çok zor yani. Ben o kadını da çok dusunuyorum. Vicdani muhakemesini yapmaya çalışıyorum ama işte dediğim gibi ben de neye uygradigini şaşırmış bi durumdayım .herseyim altüst oldu iş guc c çevre aile.

Yukarida altini cizdiklerimden 1.si sen cidden adamin dediklerine inandin deme? Ac bakalim burdaki tum evli adamlarla olan kadinlara soylenilen 1 numarali yalan, aslinda evliligimiz bitti, zaten bosanacaz vs. 2.si dua et adamin esinde peygamber sabri varmis senin suratina tukurebilirdi! Bu adamida savunup senin kendini magdur gibi gosteripte ayni zamanda adamla gorusmeye devam etmende ayri bi sacmalik! kac kurtar kendini, anana babana git yazik gunahtir 36 yasinda kadinsin, sonra yarin obur gun sende 3 cocugunla boyle surunursun bu adam yuzunden!

Kuma mi oldunuz anlamadım eşi kabul etti derken? Ayrıca hiç mi yureginiz sizlamiyo bütün görüş ve telefon haklarını sizin için kullaniyo o cocugu hiç aramiyo yazık değilmi o yavruya ne kadar yanlış yoldasiniz birinin sizi bu ruyadan uyandirmasi gerek yoksa sonunuz çok kotu

Benim herhangi bir suçum yok. Onunla beraber olduğum da telefon gorusmelerimiz mesajlarimiz vs olduğu için yargilaniyorum sadece. Herhangi bir iş baglantim olmasdi o yuzden bir sorunum yok. Bu şekilde suclar konuşmak da çok hoş olmiyoe. Daha seviyeli eleştirmek gerek

bu konunun gercek olduğunu varsayarak söylüyorum hakim size inanacak mı sanıyorsunuz
buradaki konuda kim inandı ki hakim inansın
2,5 sene adamla beraber yasayıp onun sahte kamu görevlisi kimliği kullandığınıyardım etmekten ceza alacak gibi duruyorsunuz
gönüllü kuma olan birinin seviye demesi de yani ne bileyim biraz sey...

Biri şunu banlasin ya. 5 kurşun yiyen adam telefonda özür diliyor hemde gogusten yemis, bacak olsa neyse. Kendinden geçer adam anında olayın soku bile yeter. Kacsa bile gogusten vurmazlar en fazla ayağa sıkarlar kurşunu. Hadi vurdu diyelim 1 kere, 5 el ateş edilmez yanı. Bunları da geçtim komadan çıkıyor yazıyla senden af diliyor. Polisim diyor kandırıyor, sahte kimlikle dolaşıyor sonra çok saygın adam oluyor bildiğin dağ eskiyasi gibi adam. Çocuk kandırıyor sanki. Resmen dalga geçiyor. Görürüz bu konuyu başka sitelerde, haber kaynaklarında. Sıktınız cidden.

Ben aşık oldugumda o kişi bambaska biriydi. Herşey yalan dolan bi hikayeymis. Bunu öğrendiğimde herşeyin içine bir anda girdim. Öyle bi girdap gibi birşey. Cezaevinde olması acıma hissi yarattı sanrim. Benim mizacimda yoldan dönmek yoktur. Birine bir söz verdiysem onu mutlaka tutarim. Bunlar beni bağladı sanırım. Yarı yolda bırakmak yakışmaz dedim hep kendime. Ama ne yolu ki. Adam benim hayatımın içine etmiş ben yoldan yarıda bırakmamakta bahsediyotum. İşte biraya bunun için yazdım aslında. Onun yüzünden bir arkadaşım bile kalmadı. Herkesten uzaklastirmisti bsni beraberken. Ben de tamam dedim çok yanlosmis. Burada gerçekleri gerek sizlerin yorumları gerek ben anlatırken kendi kendime itiraf ederek daha iyi gordum ve en kısa zmanda toparlanıp çıkıp gideceğim buradan. Yeniden kuracagm duzenimi

sözünden dönmemek, ölesiye devam etmek güzel sözler.
ama şu yaşımda öğrendiğim, kişi her şeyden önce kendini düşünmelidir.
kendinden yani fıtratından, seni sen yapan kişiliğinden fedakarlık asla etmemelidir.
yoksa demek istediğim maddi ihtiyaçlar değil. Kişi sevdiği için aç da kalır açıkta da kalır. Güzel demişler, sevda varsa samanlık seyran olur diye.
ama kişi kendi kişiliğinden feragat edecekse bu kimse için iyi olmaz.
bu çok küçük bir şey de olabilir, örneğin işi bırakmak eş için, ya da sizin durumunuzda çok çok büyük bir karar da olabilir.
Her şekilde yanlış, çünkü siz bu değilsiniz.
emin olun ayrılmakla ona kötülük de yapmayacaksınız, aksine belki ailesine bağlanır bu vesileyle.
hem ona hem kendinize bir şans verin.
bunca yıl yalnız yaşamışsınız, bundan sonra da yaşayabilirsiniz, ancak kendiniz olmadan etrafınız insan kaynasa bile yaşayamazsınız.

Bu gözler şişme bebekle eşini yakaladigini söyleyip, inanmayanlara sayfalarca cevap verenleri gordu. İnanıp kendinizi yormayin üzülüyorum.

Konu fake olabilir bilemiyorum ama gercek oldugunu var sayarsak...

Diyorumki;

Kimse burada edebiyat parcalamasin kimin basina ne gelecegini nereden biliyorsunuz?

Yarin kendi basiniza ne gelecegini nerden biliyorsunuz???

Bu insan diyorki hic bir seyi bilmiyordum, evli cocuklu oldugunu bile bile asik oldum sevdim ne yapayim diye anlatsa amenna hepiniz haklisiniz.. Böyle bir sey kabul edilemez...

Ama durum farkli, biraz düsünerek konusun...
Buna benzer bir cevap vermiştim. Tekrarlayayim. Hatalar insanlar içindir. Hatasizljk bir tek Allah'a mahsustur. Buradan YAZDIKLARIMI okuyan cevap veren herkese tesekkur ediyorum çok ağır üslupla yazanlar da dahil. Sonuçta bir emek verdiniz. Ama hayatta ne zaman ne hata yapacağımız belli değil. İnsanlar birbirlerine yapıcı eleştiriler yapmalı ve sevgiyle yapılmalı tüm eleştiriler. Çünkü bir gün ben de büyük bir hata yapabilirim diye dusubmeli. O gün saygı ve sevgi çerçevesinde elestirilmk isteyecektir eminim. Yanı verdigimiz tepkilerle sınanıriz aslinda. Size de çok tesekkur ederim bunu bir de sizden duymak sevindirdi beni. Ben yapmış olduğum hatanın farkındayım ki olmasam buraya niye yazayım. Ama işte bazen bir arkadaş eleştirisi bazen yabancı bir fikir bazen de kendi öz eleştiriler bulunur doğru yol ve onu uygulama gücü. Ben de telafi edeceğim tüm bunları. Bunu kendime borçluyum. Çok ama çok acittim canımı. Haksızlığın en büyüğü kendime oldu. Beni bunca günah vebal ve üzüntüye soktuğu için onu sadece Allah'a havale ediyorum. O en iyisini en doğrusunu bilir

Back