• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk herşeyi affeder mi???

burada sizin kendinizi de affetmeniz lazım, evli bir adamla berabersiniz hala
adam adını bile size yalan söylemiş 3 tane çocuğu varmış evliymiş. siz illaki çok seviyorsanız çıksın hapisten boşansın öyle size gelsin. siz evli olduğunu bile bile o adamla mı olacaksınız. ayrıca aldatma falan sandım da adamın hayatı yalanmış, bu kadarı da affedilemez bence.
Nolcak ki yani zaten çocuklar için boşanmıyorlarmış ya konu sahibiyle de aynı devam edebilirler. Sonuçta boşanacaklarmış zaten bitmiş evlilik hem adam onu sayıklamış hapisten onu arıyormuş çok seviyor belli ki.
Allahım sen sabır ver ya. Şu evli adamlardan bi uzak durun kardeşim ya. Baştan bilmiyordun anladık ne diye hala aramalarına cevap verirsin affedeyim mi diye sorarsın. Öğrendin işte evlii adam EVLİ.
Böyle evli adamlarla bildikleri halde görüşen insanlarında bir güün evlendiklerinde aynısının başına gelmesini o kadar istiyorum ki.

aynı olay senin başına gelirse farklı davranırsın olur mu.. biz de seni alkışlarız o zaman..
Tabii ki farklı davranır. Ama alkışlaman için değil, kendine olan saygısı yüzünden. Ayrıca yalandan bir olay için tartışmanıza gerek yok :KK66: Konu sahibi de şu an atışmalarınızı izleyip gülüyordur bence

Bunları bana kendi söylemedi aile bireyleri anlattı. Olanlardan sonra cezaevine git gel bir muhabbet oluyor tabii. Beni onlara emanet etti bir de bu kısmı var olayın. Doğulular ve onlarda böyle şeyler normal goriliyor. Ben şimdi onlara gore kardeşlerinin ikinci esoyim ki abisinin kardeşinin iki tane eşi var maalesef

Sen kuma olmayi kabullenmissin, her turlu adami hakli cikariyorsun yaptiklarini kabul ettirmeye calisiyorsun. E be arkadasim ne o zaman gelip burda konu aciyorsun, git adamin ailesinin yanina tasin mutlu mesut yasayin. Sen adama kirilmamissinki affedesin. Biz ne desek o senin gozunde 'biricik askin'! Bosuna insanlari burda sinir etme.

Tabii ki farklı davranır. Ama alkışlaman için değil, kendine olan saygısı yüzünden. Ayrıca yalandan bir olay için tartışmanıza gerek yok :KK66: Konu sahibi de şu an atışmalarınızı izleyip gülüyordur bence

burdaki yazılan bütün konuların doğruluğunu araştırmaya kalksak içinden çıkamayız değil mi doğru olduğunu varsayarak sadece empati kurmaya çalışıyorum.. kendime saygım yok ya bu yüzdendir belki..

burdaki yazılan bütün konuların doğruluğunu araştırmaya kalksak içinden çıkamayız değil mi doğru olduğunu varsayarak sadece empati kurmaya çalışıyorum.. kendime saygım yok ya bu yüzdendir belki..
Kendine olan saygını bilemem ama buradakilere de pek saygın yok gibi geldi bana.
Konuyu baştan sonra bi okursan ne demek istediğimi anlarsın. Başta ben de inanmak inanmamak arasında kararsız kaldım ama çok fazla yalan dolan var.. Polis adamın göğsüne 5 kere ateş ediyor, adam orada konu sahibinin ismini sayıklıyor, komadan çıkınca bayana yazı yazıyor, adamın eşi bayanı kabulleniyor, adam çocuklarını değil bayanı arıyor..

Dram tarzında bi hikaye okudum sanki
Doğruysa Allah yardımcın olsun çünkü affetmekle büyük bir hata yapacaksın

Ben aşık oldum ve sevdim. Bir anda bunca şeyle karşılaşınca da dünya basim a yakıldı sanki. Alışkanlık büyük etkendir diye düşünüyorum bu bağlılıkta. Aynı evi paylaşan birinin gözünün içine baka baka beni uyulmasını atlatmak çok da kolay olmuyor. Şaşkınlığı üzerinden atmam ve neyin içinde olduğumu farketmem ancak oldu. Bir de tabii tüm düzenin bozuldu. İsim cevrem herseyim. Ailem de bu durumda çok üzüldü ve tepki verdi haklı olarak. Şimdi işine iki buçuk yıl ara vermiş ve bir tek arkadaşı bile olmayan briyim. Beraberken beni çevrmden de onunla goruste bununla gorusme diye uzaklastirmisti ve ben tüm bunlara müsaade ettim. Dediginiz şeylere katılıyorum ama işte ben de bunları isteyerek bilerek yasamadim. Su an çıkıp gitmek istiyorum hayatim a devam etmek. Burada olmak hastalıklı bir duygu olmuş benim için. Hanı dram bi filmizlersin aglarsin uzulursun sinirlerin gerilir ama kanalı da değiştiremezsin. Ben o haldeyim saplanfim kaldım ama bliyorum toparlayıp gidecegim
hayır ne olursa olsun asla kendini bu hale düşürmemen lazımdı alışkanlık diyorsun ama 30-40 yıllık evli değilsiniz siz sadece içinizdeki sevgi açlığını bastırmışsınız ve saplantıya düşmüşsünüz inanın sizin halinize acımıyorum ben o kadına ve 3 günahsıza acıyorum kabullendirmek ne demek sen olsan naparsın sana defalarca yalan söylemiş seni uyutmuş bi adama hala nasıl his besleyebilirsin onuda geçtim şuan bile o adamla görüşerek diğer günahsızların günahına girmeye devam ediyorsun o adam hapisten çıkınca belki ilkin sana koşacak ama bundan sonra o adamla yaşayabilecekmisin güvenebilecekmisin inanabilecekmisin peki ya mutlu olabilecekmisin ya ben gerçekten size inanamıyorum okumuş belli bi yaş kültür ortam görmüş bi insansınız nasıl yapabildiniz bunları hem kendinize hem ailenize hem o insanlara

Sizi arıyor diyeceğinize neden çocuklarını aramıyor diye üzülün bence. Herşeyi geçtim dünya iyisi bu adam bir kadın için 3 çocuğunu görmüyor sizle yaşıyor. Yazık. Aşk affeder de çocuklar affeder mi bilemem.

Nolcak ki yani zaten çocuklar için boşanmıyorlarmış ya konu sahibiyle de aynı devam edebilirler. Sonuçta boşanacaklarmış zaten bitmiş evlilik hem adam onu sayıklamış hapisten onu arıyormuş çok seviyor belli ki.
Allahım sen sabır ver ya. Şu evli adamlardan bi uzak durun kardeşim ya. Baştan bilmiyordun anladık ne diye hala aramalarına cevap verirsin affedeyim mi diye sorarsın. Öğrendin işte evlii adam EVLİ.
Böyle evli adamlarla bildikleri halde görüşen insanlarında bir güün evlendiklerinde aynısının başına gelmesini o kadar istiyorum ki.

tamamen katılıyorum evli ama bilmiyodum ama karısıyla evliliği kötüymüş beni seviyor boşanacak bana gelecek bilmem ne bunların hepsi hikaye ya. ortada 3 çocuk ve bir kadın var onların günahına girmekten de mi korkmuyorsunuz anlamıyorum

aynı olay bizlerin başına gelse emin ol o kadar insanın günahına girmeyiz. burada konu açıp aman Allahım seviyorum napıcam demekten önce oturur bi düşünürüz napıyorum ben ya değer mi bunca şeye bana yalanlar söyleyen bir adam evli ve 3 çocuğu var diye bir düşünürüz yani emin ol. bu koskoca kadın da aklı selim bir insan oturup düşünebilir. adam zaten hata konu sahibinin üzerine yaptıkları daha da hata. siz neresinde bir doğruluk buldunuz bu olayın? konunun sonunda ''bunları duydum ve ilişkimi bitirdim asla görüşmüyorum'' gibi bir şey olmalıydı hala aşk her şeyi affeder mi klişeleri değil.
Affetmez anacığım affetmez. böyle bir şeyi Allah affetmez o masum çocuklar o arada kalan kadın affetmez .

ben bu konunun gerçekliğinden fazla şüphe ettim. ama hadi doğru(!) olduğunu farzederek yorum yapayım

adam hayatınıza( türlü yalanlarla) bir şekilde girmiş. siz onunla aynı evde yaşamaya başlayana kadar bu adamın tek bir falsosunu bile görmediniz mi yani? komiserim demiş. bir kere bile üniformalı gezmedi mi? hadi hep sivildi diyelim,polisler sivilken bile silahlarını yanında taşıyor. üniversite mezunuyum kendimi geliştirdim mihendisim:KK57: diye bir girizgah yapmışsınız. en cahil kadın bile bu adamdan şüphelenirdi. maşallah sizin gözünüze perde değil demir kepenk inmiş mübarek. sonraki kısımlara hiç girmeyeyim. kurşunların hedefi olmuş bir adam, baba baba diye ağlayan bir çocuk ve hastane yatağında ben yalnız seni sevdim diyen bir adama inanmaya hazır bir kadın. en son bu sahneyi hülya koçyiğit falan oynamıştı.

aynı olay bizlerin başına gelse emin ol o kadar insanın günahına girmeyiz. burada konu açıp aman Allahım seviyorum napıcam demekten önce oturur bi düşünürüz napıyorum ben ya değer mi bunca şeye bana yalanlar söyleyen bir adam evli ve 3 çocuğu var diye bir düşünürüz yani emin ol. bu koskoca kadın da aklı selim bir insan oturup düşünebilir. adam zaten hata konu sahibinin üzerine yaptıkları daha da hata. siz neresinde bir doğruluk buldunuz bu olayın? konunun sonunda ''bunları duydum ve ilişkimi bitirdim asla görüşmüyorum'' gibi bir şey olmalıydı hala aşk her şeyi affeder mi klişeleri değil.
Affetmez anacığım affetmez. böyle bir şeyi Allah affetmez o masum çocuklar o arada kalan kadın affetmez .

haklısın biz olsak aynısını yapmayız.. ben sadece kınamaktan çok korkuyorum ve bu kadar gözü dönüp kınayan aşağılayan hakaret edercesine konuşanları anlayamıyorum.. bir şeyi yaşamadan konuşmak en kolayı.. burda da adam dediğimiz eğer konu doğruysa kadını sevmiş ve bırakmaya da niyeti yok çocuklarını bile gözü görmüyor.. evli adam bırakmıyorsa bekar kadını neden bu kadar suçluyoruz onu anlamıyorum.. adam bu kadını bıraksa başkasına dadanacak huyu karakteri bu yani kendi evliliğini kendi mafetmiş.. bi kadın gider başkası gelirse kadının ne suçu var ki yuva yıkan o oluyor.. bekar kadına mahkeme de kimse de bir şey diyemez ama adamın yaptığı zina olarak kayda geçer.. kabul etmiyoruz suçluyoruz ama durum bundan ibaret.. hemcinslerimizden önce evli erkekleri suçlamaya başlarsak bir adım daha ilerlemiş olacağız diye düşünüyorum..

haklısın biz olsak aynısını yapmayız.. ben sadece kınamaktan çok korkuyorum ve bu kadar gözü dönüp kınayan aşağılayan hakaret edercesine konuşanları anlayamıyorum.. bir şeyi yaşamadan konuşmak en kolayı.. burda da adam dediğimiz eğer konu doğruysa kadını sevmiş ve bırakmaya da niyeti yok çocuklarını bile gözü görmüyor.. evli adam bırakmıyorsa bekar kadını neden bu kadar suçluyoruz onu anlamıyorum.. adam bu kadını bıraksa başkasına dadanacak huyu karakteri bu yani kendi evliliğini kendi mafetmiş.. bi kadın gider başkası gelirse kadının ne suçu var ki yuva yıkan o oluyor.. bekar kadına mahkeme de kimse de bir şey diyemez ama adamın yaptığı zina olarak kayda geçer.. kabul etmiyoruz suçluyoruz ama durum bundan ibaret.. hemcinslerimizden önce evli erkekleri suçlamaya başlarsak bir adım daha ilerlemiş olacağız diye düşünüyorum..

adamın yaptıklarından bahsetmeye gerek yok diyorum ya hayatı yalan zaten. böyle bir adamdan her şey beklenir. konu sahibi kafasına koymuş olsa o adamı hayatından çıkarmayı, ne kadar peşinde koşacak ki? e hadi abartalım 1 sene falan üsteledi etti diyelim ama nereye kadar. burada bi kadınlık gururu söz konusu bunu göz ardı etmemeli konu sahibi. ayrıca ben kınamak için söylemiyorum asla, adam yalanlarla dolu bir hayatın içinde konu sahibinin hem bunları hem de o masum çocukları hiçe saymaması gerektiğini söylüyorum.

adamın yaptıklarından bahsetmeye gerek yok diyorum ya hayatı yalan zaten. böyle bir adamdan her şey beklenir. konu sahibi kafasına koymuş olsa o adamı hayatından çıkarmayı, ne kadar peşinde koşacak ki? e hadi abartalım 1 sene falan üsteledi etti diyelim ama nereye kadar. burada bi kadınlık gururu söz konusu bunu göz ardı etmemeli konu sahibi. ayrıca ben kınamak için söylemiyorum asla, adam yalanlarla dolu bir hayatın içinde konu sahibinin hem bunları hem de o masum çocukları hiçe saymaması gerektiğini söylüyorum.

konu sahibi de toparlanıyorum bırakıcam demiş neyse buraya da yazar inşallah son durumu..

Durum oldukça karışik ve detaylı olarak anlatmazsam çok anlaşılacak gibi değil. O nedenle kafanızı sisrmis olursam şimdiden ozur dilerim.
36 yaşındayım. Hiç evlenmedim, üniversite ye girdiğinden beri yalnız yaşıyorum ve hep kendi paramı kazandım. Mihendisim ayrıca kendini de geliştirmiş biriyim sukur. Bunları yaşadığım olaya bakisinizda fikir vemresi acisindan anlattım.
Tam iki buçuk sene önce biriyle tanıştım bir iş ortamında. İki yada üçüncü gorusmemizde benden etkilendiğini ve düzgün bir iliski için şans istediğini söyledi. Bu arada komiser ve bekar olduğunu soyledi. Yasalarımız da aynıydı. Denemeyi düşündüm ve başladık. Birbirimizden gerçekten çok etkilenmistik ben aşık oldum tamamdır dedim. Yalnız yaşadığım için rahat gorusebiliyorduk ve çok kısa bir sure sonra bana gelmeleri sıklaştı ve bir ay sürmeden beraber yaşar hale geldik. Bu şekilde olmaz dedi ben avrupa yakasında oturuyotdum o anadolu yakasında calisiyordu. Taşınır misin hem böylece senin evinde değil ikimizin evinde yaşamış oluruz ben de bir erkek olarak daha rahat ederim dedi. O kadar asiktim ki herseyimi duzenimi crvremi bıraktım taşındım. Kendi isimdi o yüzden ofisimi de taşımak zorunda kaldım ama aradan iki ay geçmeden ben çalışmanın istemiyorum dedi ona da tamam dedim. Biraz yorulmuştum belki ben de 19 yaşından beri çalış oku tek başına ayakta dur. Biraz mola iyi gelir diye düşündüm sanırım ve işi bıraktım. Bu arada erkek arkadaşım sürekli benimle iş için evden uç dört saat çıkıyor öğlen arıyor hazırlan yemeğe gidelim diyor. Bir iki saat yemek falan eve bırakıyor uç dört saat sonra eve geliyordu. Hic bir akşam gelmemezlik yapmadı. Bir gün öğlen aradim zaten sürekli telefonla konusurduk yada yazisirdik. Aradim vuruldum dedi. Bi an dünyam basıma yıkıldı. Noldi nerdesin derken hazirlaniyorum bir yandan çıkmak için. Bana hakkını helal et sana çok yanlış yaptım falan dedi sonra telefon u kapattı. Bir daha aradim bir arkadaşı çıktı hastanenin adını verdi. Gittim ve bir baktım acilin önünde bi çocuk baba diye bağırıyor bir kadın onu tutuyor dur oğlum diyor. Bi an baktım bütün yüzler tanıdık doğru yerdryim ama bu ne derken. Bir tanıdık yanıma geldi ve herşeyi anlattı. Evli uç çocuğu var ve aslında polisten kaçarken yakalanmış. İsmi bile doğru değil yanı benim bildiğim ismi. Kaçtığı için sahte kimlikle dolaşıyormuş. Beş kursun almıştı hepsi göğüs bolgesi yanı hayatı riski çok fzlaydi. 24 saat sonra gözünü açtığında benim adımı sayiklamis hemşireler eşisiniz di mi dedi sürekli sizi sayılıyor dedi. Yanına girdim makinelere bağlı konuşamıyor yazıyla ozur dileyip o halde agladi. Ve o an affeettim onu. Sonra iyileşince cezaevine girdi tabii. Tüm ailesine beni kabul ettirdi. Eşi de kabul etti ama ben tabii böyle bir durumun içinde olmaktan çok rahatsiz oldum hep. Benim aile yapıma da cok ama çok ters şeyler. Sürekli sen benim için teksin bundan sonra hiçbirşey düşünme buradan cikayim sadece seninle olacağını bil zaten seninleyken hep öyleydi falan diyor ama nasıl neyr inananiyim onca yalandan sonra. Seviyor muyum evet aşık miyim cok. Ama affetmek affeettim tamam demek kadar kolay olmuyor. Bunu zmaanla daha iyi anladım. Şimdi cezaevinde onu yüzüstü bırakmak da doğru gelmiyor. Bu arada yüz kızartıcı bi suç flaan değil. Düzgün bi adam aslında çevresi tarafından çok sevilen biri. Yanı kafam karman çorman. Ben yaşamıyorum olanları unutamiyorim diye konuştum onunla goruste. Bu arada düzenli olarak her hafta goruse gidiyorum ve haftada bir de on dakika beni arıyor. Tek bir kişiyi arama hakkı var ve o beni arıyor cezaevinde olduğundan beri. Yanı konuştum iki haftadır kafamın karışik olduğunu falan cikayim herşeyi telafi edeceğim söz veriyorum diyor ama işte o yalanlar unutulmuyor. İşte böyle biraz uzun oldu tekrar ozur dilerim. Okuyanlara tesekkur ederim..

eger bunlar gerçekse...................yok benı sayıkladı yok benı sevıyor vs vs.........................gecın bunları adam sızınle bır güzel gönül eglendırmıs.................KARISInın ustune metres tutmus..............metressınız su an farkındasınız ve devam edıyorsunuz..tebrıkler.......

Back