• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk herşeyi affeder mi???

Durum oldukça karışik ve detaylı olarak anlatmazsam çok anlaşılacak gibi değil. O nedenle kafanızı sisrmis olursam şimdiden ozur dilerim.
36 yaşındayım. Hiç evlenmedim, üniversite ye girdiğinden beri yalnız yaşıyorum ve hep kendi paramı kazandım. Mihendisim ayrıca kendini de geliştirmiş biriyim sukur. Bunları yaşadığım olaya bakisinizda fikir vemresi acisindan anlattım.
Tam iki buçuk sene önce biriyle tanıştım bir iş ortamında. İki yada üçüncü gorusmemizde benden etkilendiğini ve düzgün bir iliski için şans istediğini söyledi. Bu arada komiser ve bekar olduğunu soyledi. Yasalarımız da aynıydı. Denemeyi düşündüm ve başladık. Birbirimizden gerçekten çok etkilenmistik ben aşık oldum tamamdır dedim. Yalnız yaşadığım için rahat gorusebiliyorduk ve çok kısa bir sure sonra bana gelmeleri sıklaştı ve bir ay sürmeden beraber yaşar hale geldik. Bu şekilde olmaz dedi ben avrupa yakasında oturuyotdum o anadolu yakasında calisiyordu. Taşınır misin hem böylece senin evinde değil ikimizin evinde yaşamış oluruz ben de bir erkek olarak daha rahat ederim dedi. O kadar asiktim ki herseyimi duzenimi crvremi bıraktım taşındım. Kendi isimdi o yüzden ofisimi de taşımak zorunda kaldım ama aradan iki ay geçmeden ben çalışmanın istemiyorum dedi ona da tamam dedim. Biraz yorulmuştum belki ben de 19 yaşından beri çalış oku tek başına ayakta dur. Biraz mola iyi gelir diye düşündüm sanırım ve işi bıraktım. Bu arada erkek arkadaşım sürekli benimle iş için evden uç dört saat çıkıyor öğlen arıyor hazırlan yemeğe gidelim diyor. Bir iki saat yemek falan eve bırakıyor uç dört saat sonra eve geliyordu. Hic bir akşam gelmemezlik yapmadı. Bir gün öğlen aradim zaten sürekli telefonla konusurduk yada yazisirdik. Aradim vuruldum dedi. Bi an dünyam basıma yıkıldı. Noldi nerdesin derken hazirlaniyorum bir yandan çıkmak için. Bana hakkını helal et sana çok yanlış yaptım falan dedi sonra telefon u kapattı. Bir daha aradim bir arkadaşı çıktı hastanenin adını verdi. Gittim ve bir baktım acilin önünde bi çocuk baba diye bağırıyor bir kadın onu tutuyor dur oğlum diyor. Bi an baktım bütün yüzler tanıdık doğru yerdryim ama bu ne derken. Bir tanıdık yanıma geldi ve herşeyi anlattı. Evli uç çocuğu var ve aslında polisten kaçarken yakalanmış. İsmi bile doğru değil yanı benim bildiğim ismi. Kaçtığı için sahte kimlikle dolaşıyormuş. Beş kursun almıştı hepsi göğüs bolgesi yanı hayatı riski çok fzlaydi. 24 saat sonra gözünü açtığında benim adımı sayiklamis hemşireler eşisiniz di mi dedi sürekli sizi sayılıyor dedi. Yanına girdim makinelere bağlı konuşamıyor yazıyla ozur dileyip o halde agladi. Ve o an affeettim onu. Sonra iyileşince cezaevine girdi tabii. Tüm ailesine beni kabul ettirdi. Eşi de kabul etti ama ben tabii böyle bir durumun içinde olmaktan çok rahatsiz oldum hep. Benim aile yapıma da cok ama çok ters şeyler. Sürekli sen benim için teksin bundan sonra hiçbirşey düşünme buradan cikayim sadece seninle olacağını bil zaten seninleyken hep öyleydi falan diyor ama nasıl neyr inananiyim onca yalandan sonra. Seviyor muyum evet aşık miyim cok. Ama affetmek affeettim tamam demek kadar kolay olmuyor. Bunu zmaanla daha iyi anladım. Şimdi cezaevinde onu yüzüstü bırakmak da doğru gelmiyor. Bu arada yüz kızartıcı bi suç flaan değil. Düzgün bi adam aslında çevresi tarafından çok sevilen biri. Yanı kafam karman çorman. Ben yaşamıyorum olanları unutamiyorim diye konuştum onunla goruste. Bu arada düzenli olarak her hafta goruse gidiyorum ve haftada bir de on dakika beni arıyor. Tek bir kişiyi arama hakkı var ve o beni arıyor cezaevinde olduğundan beri. Yanı konuştum iki haftadır kafamın karışik olduğunu falan cikayim herşeyi telafi edeceğim söz veriyorum diyor ama işte o yalanlar unutulmuyor. İşte böyle biraz uzun oldu tekrar ozur dilerim. Okuyanlara tesekkur ederim..
Sen hangi romanı anlatiyorsunuz bağyannn:))

Kendine olan saygını bilemem ama buradakilere de pek saygın yok gibi geldi bana.
Konuyu baştan sonra bi okursan ne demek istediğimi anlarsın. Başta ben de inanmak inanmamak arasında kararsız kaldım ama çok fazla yalan dolan var.. Polis adamın göğsüne 5 kere ateş ediyor, adam orada konu sahibinin ismini sayıklıyor, komadan çıkınca bayana yazı yazıyor, adamın eşi bayanı kabulleniyor, adam çocuklarını değil bayanı arıyor..
Çok akilli sanıyor kendini. Hayır bildiğin aci ask romanı yazmış pc basinda " hehe ne geyik biriyim yaaa acayip komikli sakalar yapiyorum yiyolar vay saftirikler" falan diye guluyodur. Ama farkindaydan kimse de pek yememis.

Su an polisler yargılanıyor zaten. Sikmamalari gerekiyor turkiye yasalarına gore. Ama yaptılar.
Bisey diycem , sevgilinin suzan avcıya benzeyen eşinin konken partisinden çıkıp saclarini savurarak seni tokatladigini "kenanin peşini bırak, mirasın pesindesin ama yedirmem, al şu viskiyi yudumla Ahaha" dediğini yazmamissin. Bir de üzüntüden verem olduğunu öksururken ağzından kan geldiğini demeyi de unutmussun. Olmadı ki...

3 çocuk babası adam tek hakkı olan telefonda seni ariyor. bravo. adami kendine cok pis asik etmissin. cocuklarini aramayip seni arıyor. ikinizde aslinda cok iyi ve vicdanli insanlarsiniz aman askiniza sahip çıkın o çocuklar hic mühim değil. Nasılsa buyurler. :KK62::KK62:

1- hangi aşk anlamadım. Ben aşk göremedim. İhanet gördüm, yalan gördüm, Sahtekarlık gördüm, canından kanindan evlatlarina bile sahip çıkamayan baba (!) Gördüm. Yani ortada affetmeaffetme lutfunu kullanacak bi aşk yok.
2- onca yıllık karısı ve çocukları bu adamdan zarar görmüş. Siz Hayır görmeyi mi bekliyorsunuz? Ki zaten şu ana kadar halini harap..
3- sizi sevenler üzülüyorken halinize, sizi istemeyenler seviniyorken, bir de siz bi objektif takip bakın halinize ne olmuş, daha ne olabilir. .
4-yuva üstüne yuva olmaz diyen milyonlarca atamiz yanılıyor olamaz herhalde.. sonuçta adam evli ve çocuklu ve Siz bunun üstüne birliktelik istiyorsunuz.
5- görüşmedigi eşi ve çocuklarının hastanede ne işi var? Demek ki irtibat sağlam.
Bu sayiltilari cogaltabiliriz.ama tavsiye olarak sunu soyleyebilirim.. O da şöyle kendinizi bi sarsip yenilenmeniz ve herseye yeniden başlamanız gerektiği. .

Bunları bana kendi söylemedi aile bireyleri anlattı. Olanlardan sonra cezaevine git gel bir muhabbet oluyor tabii. Beni onlara emanet etti bir de bu kısmı var olayın. Doğulular ve onlarda böyle şeyler normal goriliyor. Ben şimdi onlara gore kardeşlerinin ikinci esoyim ki abisinin kardeşinin iki tane eşi var maalesef
birde malesef yazmissin. ikinci kadın

Çok acımasız eleştiri yapmayacağım. Her insan hata yapar. Ki zaten siz de hata olduğunu kabul ediyorsunuz. Burada, yaptığınızı yada sevgilinizin yaptığını da savunmuyorsunuz.

Olan olmuş. Sizi hiçbir şekilde suçlamıyorum. Zaten hakkım da yok suçlamaya. Yaptıklarınız doğru veya yanlış o anki duruma göre size en doğru gelen şekilde davranmışsınız. Aklı başında bir kadın olduğunuzu tahmin ediyorum.

Size tek önerebileceğim; bu adam suçlu. Ve ondan kendinizi uzat tutun. Daha fazla hataya devam etmeyin. Hapishanede ondan uzaklaşmayı vicdanınız elvermiyor olabilir ama o çocuk değil bundan etkilensin. Suç işlemiş bir insan hele ki hapishaneye girmişse ve orada yıllarca kalmışsa (istisna olabilir) asla düzelme göstermez. İlk fırsatta yeniden aynı şeyleri yapar. Sanırım kolay para kazanılan bir suç işlemiş. tahminim var. Ama söylemeyim. O şekilde para kazanmaya alışmış birisi gidip de inşaatta alın teriyle para kazanmaz. Yeniden o rahat hayatına devam etmek isteyecektir.

İleride başınıza daha büyük bir iş gelmeden bırakın bu ilişkiyi bence.

Şaşırtıcı bir hikaye. İnanın film gibi..

Yaşadığınız psikolojiyle fazlaca sarsılmışsınızdır. Vurulma olayı falan derken korku merhamet birbirine girmiştir. Bundan sonrası bu adamla olmaz olamaz.. Bence o hapisteyken yerinizi yurdunuzu değiştirin ulaşamasın size

Konu sahibi, olay nerede oldu araştıralım demiştim.. Ortadan kayboldun ne hikmetse..
Birazdan gelip "FBI peşimizde" derse şaşırmıyoruz arkadaşlar!! :KK69:
Yok olmadım hastanede randevum vardi yeni çıktım. Olay yerini soyledigimde zaten kişi direkt çıkar meydana. Maalesef bilgi verememem. Ben içten bi şekilde anlattım daha bir suru detay da var ama özetler bu

Ya cidden şu konu 31 sayfa olmuş şoktayım. Yorumları okumadım ama umarım dalga geçmişlerdir. Buna inanıldığına inanmak istemiyorum.

5 yerinden terörist vurmuyorlar be amma dram düşkünüymüşsün.

ay ne kadar gaddarsınız ya.. kınamayın kınadığınız başınıza gelmeden ölmezsiniz demiş Hz Ali.. Allah kısa zamanda hayırlısını nasip etsin sana inşallah.. ama yazdıklarından anladığım yazık karşındaki de seni çok sevmiş.. zaman her şeyin ilacı bekle gör bakalım nolcak..
Sevgi ve saygı çerçevesinde yapılmalı herşey. Hadisler de bunları önermiş hep. Özsaygı ve çevreye saygı ve tabii sevgi. Tesekkur ederim jatirlattiginiz icin

Çok acımasız eleştiri yapmayacağım. Her insan hata yapar. Ki zaten siz de hata olduğunu kabul ediyorsunuz. Burada, yaptığınızı yada sevgilinizin yaptığını da savunmuyorsunuz.

Olan olmuş. Sizi hiçbir şekilde suçlamıyorum. Zaten hakkım da yok suçlamaya. Yaptıklarınız doğru veya yanlış o anki duruma göre size en doğru gelen şekilde davranmışsınız. Aklı başında bir kadın olduğunuzu tahmin ediyorum.

Size tek önerebileceğim; bu adam suçlu. Ve ondan kendinizi uzat tutun. Daha fazla hataya devam etmeyin. Hapishanede ondan uzaklaşmayı vicdanınız elvermiyor olabilir ama o çocuk değil bundan etkilensin. Suç işlemiş bir insan hele ki hapishaneye girmişse ve orada yıllarca kalmışsa (istisna olabilir) asla düzelme göstermez. İlk fırsatta yeniden aynı şeyleri yapar. Sanırım kolay para kazanılan bir suç işlemiş. tahminim var. Ama söylemeyim. O şekilde para kazanmaya alışmış birisi gidip de inşaatta alın teriyle para kazanmaz. Yeniden o rahat hayatına devam etmek isteyecektir.

İleride başınıza daha büyük bir iş gelmeden bırakın bu ilişkiyi bence.
Tesekkur ederim zahmet edip cevap vermissiniz. Ben de en kısa zamanda toparlanıp gitmek istiyorum. İnanın şaşkınlığım daha yeni geçiyor. Hanı şoktan yeni çıkıyorum. Zmaanla geçecek biliyorum. Ben şimdi kendinle mücadele ediyorum aldanmış olmak çok ağır kabul sureci gerek.

adam senin hayatına s.çmış sen kendine bahane arıyorsun yüzüstü bilmem ne diye
arkadaşım nişan yaptılar kızın haberi falan yoktu meğer nişanlısı adam vurmuş içeri girdi kız konuştu 2.ay bıraktı...
sen kocan mı ki çocuğun mu var ki niye bırakamıyorsun
bu yaştan sonra ilgi alaka senin için çok hoş gelmiş olabilir ama ergen davranmayı kes ve yoluna bak

Karısı kahrolmuştur.
Yaşayan bir ölüdür.. Çocukları için ayakta duruyordur.. Onlar için boyun eğiyordur..
Karısı perişandır.

Aşk ???
Hangi aşk ?
Sizinki aşkta
Onunki degil üzgünüm..!
Herseyden once karisi ve cocugu icin uzuldum.
Ilerde evlendiginizde sizin yaniniza da hiç gelmesse şasirmayin...
Bence guven tek kullanimliktir gittimmi gelmiyor...
Yalanlari gectim
Bu adam sizin hayatinizi mahfetmiş.

Bir ayda dogru durust tanimadiginiz biri icin tum duzeninizi bir kalemde silip adamin yanina tasinmissiniz. Adama o kadar guvenmissiniz ya da o kadar pembe bulutlarda gezmissiniz ki evlenmeden sanki kocanizmis gibi, hukmu altina girip onca yillik emeginizi de bir kalemde silip isinizi birakmissiniz. Neyine guvendiniz ki... deli dolu bir iki bucuk yil gecirmissiniz. Oyle basiniz donmus ki bu sahne hic bozulmasin diye gercegin pesine hic dusmemissiniz. Arastirmamissiniz, adama tam teslim olmussunuz. Bir anda bir ruyadan uyanmissiniz kosa kosa hastaneye gitmissiniz. Gercekler yuzunuze vurmus siz yine kabullenmek istemez gibi karisinin yerine gecmis karisini ve cocuklarini silmissiniz. Adam iyilesmis cezaevine girmis hata hata ustune hataya devam etmissiniz. Aslinda bu durumdan siz de sanki cikmak istemiyorsunuz gibi. Ruyadan uyanmissiniz, o optugunuz beyaz atli prensiniz kurbagaya donusmus. Gercekler yuzunuze vurmus. Yalanlar ortaya cikmis. Yasadiginiz hersey yalanmis. Ogrendiniz, cekip gitmeliydiniz. Bana nasil yalan soyler diye.... oysa siz yalan da soylesen ben seni oldugun gibi kabul ediyorum diye adamla gorusmeye devam ediyorsunuz. Aslinda siz kendinizi sevmiyorsunuz. Kendinizi sevseydiniz bu hallere dusmenize izin vermezdiniz. Ne siz gerceklerden uyanmissiniz, narkoz almis gibisiniz, ne de adamin poposunun ustune oturmasini saglamissiniz. Hayatta herseyden onemli olan seylerden biri de degerlerdir. Insanin degerleri olmalidir. Yalani kabul etmemek gibi, guven gibi, baskasiyla evliyken ne kadar severse sevsin karisindan ve cocuklarindan mahrum birakmak gibi. Onlar zaten ayriydi, bu evlilik bitecekti sozlerini asla kabul etmem cunku bitecek olsa simdiye bosanirlardi. Diyelim ki kagit uzerinde bir evlilik olsun. Kagit uzerindeki evliliklerde bile hukuken adam evli ve karisina ve cocuklarina karsi yukumlulukleri var. Ve sizin durumunuz aldatmaya giriyor. Belki adamin hayatinda olmasaydiniz adam cocuklarina donecekti, bunu bilemezsiniz. Ne yonden bakarsaniz bakin hatalar var. Tamam artik olan olmus. Insaniz hata yapabiliriz. Ama sizin adamin evli oldugunu ogrendiginiz anda cekip gitmeniz gerekirdi. Kimligi bile sahte bir adamla iki bucuk yil gecirmissiniz. Insan sevdigine yalan soylemez. Sevgi de guven uzerine kurulur, yalan uzerine degil. Artik olan olmus. Bundan sonra hatalarinizdan ders cikarip kendinize yeni bir sayfa acin. Gecmise sunger cekin. o adama karsi sorumlu olan karisi. Siz degil. Bu adami hayatinizdan cikarmaniz gerekiyor. Herkesin iyiligi icin. Yeni bir hayata baslayin. Bir daha da duygusal bosluga dustugunuzde tanimadiginiz biri icin tum kazandiklarinizi bir kalemde silmeyin.

Son düzenleme:
Back