• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk herşeyi affeder mi???

bu konunun gercek olduğunu varsayarak söylüyorum hakim size inanacak mı sanıyorsunuz
buradaki konuda kim inandı ki hakim inansın
2,5 sene adamla beraber yasayıp onun sahte kamu görevlisi kimliği kullandığınıyardım etmekten ceza alacak gibi duruyorsunuz
gönüllü kuma olan birinin seviye demesi de yani ne bileyim biraz sey...
Benim herhangi bir maddi baglantim yok sonuçta. İşinden gücünden haberim olmadığı da çok aşikar onu dinleyen polisler aynı zamanda beni de sorguladılar. Bana söylediği yalanlardan haberdarlardi ve zaten tüm tutanaklarda dao şekilde geçti. Mahkeme de o şekilde gidiyor. Avukatim bi sıkıntı gormuyor

Benim de eşim polis,adamlar teröristi bile ikna etmeye çalıştı en son istanbuldaki olayda, ilk ayaktan falan vurulur, 5 kurşun ne demek polisle çatıştı demek, suçu nedir bu adamın kimdir??

Geçenlerde haberlerde vardı eczanede bir kavgayı ayırıyor polis,taraflardan biri büfeden bıçak alıp geliyo vay nasıl ayırırsın diye, sırtından bıçaklıyor polisi, adam bacağından mı vurmuştu hiç mi vurmamisti neydi, eşime dedim çekip vuramamıs mı diye, hee dedi vursunda öttürsünler adam, mahkemede suçlu bile çıkar sen profesyonelsin işin bu diye bir girerler felegin sasar dedi
Elinde silah olduğu ve kaçtığı için o kadar ateş edilmiş. Tabii polis kendine tehdit gormustur. Bir de sabıkalı biri aynı zamanda kaçak.

Elinde silah olduğu ve kaçtığı için o kadar ateş edilmiş. Tabii polis kendine tehdit gormustur. Bir de sabıkalı biri aynı zamanda kaçak.

Elinde silah bile olsa önce bırak denir teslim ol denir sonra havaya ateş edilir ayak hedeftir, bu adam çatışmış bacım, suçu da ilk değil sen hala düzgün adam diyosun

Teroriste bile 5 el sıkmıyorlar. Kaçak dediği de sanki nalkapon.. Ya da dünyaca aranan el kaide orgut lideri.. Buna ancak Kadir inanır :P

2.5 sene yaşayıp işinden gücünden haberim yok nasıl dersin yahu, adam sana işten çık diyo çıkıyosun e para nerden geliyo hiç mi düşünmez insan, çalıştığı yere hiç mi gitmez, komiser dedi ha tamam dedin gerisini sallamadin öyle mi
Defalarca çalıştığını söylediği emniyetin kapısına kadar götürdü beni. Arabayla bıraktım sonra brn işlerini falan hallettim akşam gidip aliyordum. On onbeş kez olmuştur. Ve gece çevirmeye flaan denk geliyorduk polis kişiliğini gösterip geçiyordu. Para pul meslesine gelince benom birikim vardı özel masraflarım için asla ondan para almazdim.

Su an polisler yargılanıyor zaten. Sikmamalari gerekiyor turkiye yasalarına gore. Ama yaptılar.

Ben zerre inanmıyorum. Ancak adamın dosya fotokopisini görürüm ancak öyle inanırım. Link falan kesmez beni. 5 kurşun yiyen adam telefonda senden af dileyip, hakkını helal et diyorsa ben de aslında uçuyorum, pelerinim eksik.

Yukarida altini cizdiklerimden 1.si sen cidden adamin dediklerine inandin deme? Ac bakalim burdaki tum evli adamlarla olan kadinlara soylenilen 1 numarali yalan, aslinda evliligimiz bitti, zaten bosanacaz vs. 2.si dua et adamin esinde peygamber sabri varmis senin suratina tukurebilirdi! Bu adamida savunup senin kendini magdur gibi gosteripte ayni zamanda adamla gorusmeye devam etmende ayri bi sacmalik! kac kurtar kendini, anana babana git yazik gunahtir 36 yasinda kadinsin, sonra yarin obur gun sende 3 cocugunla boyle surunursun bu adam yuzunden!
Bunları bana kendi söylemedi aile bireyleri anlattı. Olanlardan sonra cezaevine git gel bir muhabbet oluyor tabii. Beni onlara emanet etti bir de bu kısmı var olayın. Doğulular ve onlarda böyle şeyler normal goriliyor. Ben şimdi onlara gore kardeşlerinin ikinci esoyim ki abisinin kardeşinin iki tane eşi var maalesef

Ben zerre inanmıyorum. Ancak adamın dosya fotokopisini görürüm ancak öyle inanırım. Link falan kesmez beni. 5 kurşun yiyen adam telefonda senden af dileyip, hakkını helal et diyorsa ben de aslında uçuyorum, pelerinim eksik.
Ben de periyim zaten :) bak ne güzel itiraf ettik sonunda :D :D

BENCE NE O KADININ NEDE O ÇOCUKLARIN GÜNAHINA GİR.AH ALMA GÜZELİM.BIRAK GİTSİN.AİLESİNE BOŞANIRSADA SEBEBİ SEN OLMA .BU ADAM ÖYLE DÜZGÜN FALANDA DEĞİL.O ÇOCUKLARA GÜNAH DÜZGÜN ADAM OLSA SENİ DEĞİL ÇOCUĞUNU ARAR.BİR KADIN İÇİN ÇOCUGUNDAN VAZGEÇEN İNSAN DÜZGÜN DEĞİLDİR CANIM KENDİNİ KANDIRMA.EVET ZOR Bİ DURUM KABULU SANCILI BİR SÜREÇ AMA UZAK DUR DERİM.
BUGÜN BUNU EŞİNE YAPAN YARIN SANA YAPMIYCAĞI NE MALUM.DÜŞÜNSENE ÇOCUĞUN VAR ADAM SEVGİLİSİNİ ARIYOR.ÇOCUĞUNU SEVGİLİSİNİN SESİNE DEĞİŞEN ADAMDAN HAYIR GELMEZ.
BELKİ SANA SAÇMA GELECEK AMA BİR ÇOCUĞUN OLDUĞUNDA BU SÖYLEDİKLERİMİ UNUTMA ÇOK HAKLIYMIŞ DİYECEKSİN.
AYRILIRSA EŞİNDEN VE ÇOCUGUNDAN SEN BİLİNMESİN .BUGÜNE KADAR YANLIZ YAŞAMIŞSIN BUNDAN SONRADA BİR SÜRE YANLIZ YAŞA MUTLAKA KARŞINA DÜZGÜN BİRİ ÇIKACAKTIR.
AYRICA ÇOK CESARETLİ İNSANDAN KORK BENCE ..
UZAK DUR CANIM UZAKKKKK UNUTURSUN NELER UNUTULMADIKİ....

resmi olarak karısı olan kadından utanmadın hadi onu geçtim, o baba diye ağlayan üç çocuktan da mı utanmadın???
3 çocuklu evli bi adamın yanında konumun ne farkındasın dimi?
yazık çok yazık ne günlere kaldık ya...
şu iğrenç kirli oyunlarınıza aşk demeyin komik oluyosunuz...

Back