Merhabalar içimdekileri buraya dökmek istedim kafam karışık çünkü. Olayın başından başlarsak ben yurtdışında yaşıyorum erkek arkadaşımda Türkiye’de yaşıyor aynı zamanda akrabamızdı. 8 yıldır bir ilişki yaşıyorduk o gidiyordu ben geliyordum. Bu yaz söz ve nişan yapmak için geldik ailecek kendiside üniversiteyi bitirdi askerde olduğundan izne geldi. Ama benim bazen git gellerim oluyordu acaba Türkiye’de yapabilir miyim diye kendisi ile konuştuğumda eğer alışamazsam gidebileceğimizi söylüyordu. Kendisi maddi manevi bugüne kadar ne istediysem yaptı o konuda sorun yoktu. Neyse isteme gününe kadar teyzemle konuştuğumda burda yapamazsın seviyorsa gelir vs diyip kafamı karıştırdı (kendisi bizim olmamızı istemiyordu) aynı zamanda bütün hazırlıkları benim istediğim şekilde yapmıştı fakat ben istemeye bir gün kala gelirsen gel yurtdışına yoksa bitsin dedim bitirdim. 3 gün sonra tekrar mesaj attı burda yapamazsan gideriz diye gerekirse erteleyelim biraz burda bizim için ev aldık falan dedi ama ben artık istemiyorum yazıp engelledim ve iznim bitti döndüm kendisi de şu an yüksek ihtimalle Libya’ya görev yerine döndü. Ne yapacağımı bilmiyorum doğru mu yaptım yanlış mı ama her istediğimi yapan beni el üstünde tutan adam artık yazmıyor. Eminim perişan bir haldedir. Sizce yanlış mı yaptım?