Aşk hayatı ve evlilik

Birde engellemek nedir ya? Bu kadar gurur kirici olmak zorunda misin? Belkide hayatin boyu bir daha sevemeyeceksin bu sekilde.. valla 8 yildir aklin gezmeye gitmisti demekki
KENDİ engelle dedi sebebi ni sonradan öğrendim evlilik teklifi edeceği gün müş o gün bende üzüldüm

Ben normalde boylr konulara cok gicik olmam ama sana oldum.. dusundumde benimde evlatlarim var.. onlarin kalbini rezilin biri gelip boyle kirsa ne yapardim bilmiyorum. Gonul kirginligi gecer belkide attigin kazigi unutmaz o cocuk tekrar sever belki
Ama yillarini cope atmissin..bir gun yasattigini yasarsin belki.. yarina birakirda yanina birakmaz mevlam
Benim derdim o zaten ben daha da kimseyi sevmem dedi ki takıntılı biraz

Kusura bakma da orta da o kadar çok tezatlik var ki.annen baban yada karşı tarafın ailesi sen ne yaptın diye sorması mi sana sen hiç kendinden emin olamamissin.ya sen bir Allah'ın kulunun kalbini kirdin yaaa yazık ettin çocuğa hiç mi yaninda aklı selim insan yok sana kimse sormuyor mu kızım sen ne yaptın diye

Kusura bakma da orta da o kadar çok tezatlik var ki.annen baban yada karşı tarafın ailesi sen ne yaptın diye sorması mi sana sen hiç kendinden emin olamamissin.ya sen bir Allah'ın kulunun kalbini kirdin yaaa yazık ettin çocuğa hiç mi yaninda aklı selim insan yok sana kimse sormuyor mu kızım sen ne yaptın diye
AİLEm kararıma saygı duydu sadece erkek arkadaşım dedi istersen her ay git sıkıntı yok diye

Çocuğu ortada bırakıp hayallerini yıkması dert olmamış da başkasını artık sevemezmiş onu dert etmiş. Takıntılarda geçer sen tasalanma.
Bende Böyle olmasını istemedim pişmanım da hatta Vücudunda ismimin dövmesi var sil dedim ona da sen karışma diyip kapattı daha sonra duydum göreve dönmüş

Bende öyle düşünüyorum da herşeye tamam diyen insan neden buna da demedi diye düşünüyorum en son aradığında benim ona ailemsiz yapamam ben lafı zoruna gitmiş olabilir belki de yoksa arar yazardı
Cnm sen daha yaptığın hatanın bile farkında değilsin Allah aşkına yeni ergenler gibisin hâlâ aramadi sormadı diyorsun sen yüz üstü bırakmışsın zaten niye arasın seni gururunu kırdığın adam kendini bu kadar vazgeçilmez görme

Cnm sen daha yaptığın hatanın bile farkında değilsin Allah aşkına yeni ergenler gibisin hâlâ aramadi sormadı diyorsun sen yüz üstü bırakmışsın zaten niye arasın seni gururunu kırdığın adam kendini bu kadar vazgeçilmez görme

Birde adam göreve gitmis. Yani simdi birseyler yazardim ya. Allah herkesin evladini iyilerle karsilastirsin. Birde herkese kullanabilecegi 🧠 ve ❤

Yani bende bilmiyorum seviyorım benim ağzımdan çıkan her isteğimi hevesim kalmasın diye yapan biriydi hatta gel ikimizin olacağı x bir ülkeye gidelim bile dedi seviyorum ama ailem de ağır basıyor gurbet nasıl olur bilmiyorum
Denemeden bilemezsin emeğinize yazık sen adım at belli blöf yapmışsın tutmamış seviyorsun madem dene.

X