İyi geceler kızlar..
Önceki konularımdan bilen bilir görümcem ve kvdemle bazı sorunlar yaşadık, bu sorunlara eşimin teyzeleri de dahil olmuştu zamanında, eşimin 3 tane teyzesi var, ve her biri o zamanlar eşimi arayıp biz seni yeğenlikten sildik demişlerdi, hatta bi tanesiyle ben telefonda baya hararetli tartıştım saçma sapan şeyler söyledi bana(kaayınvalidemin annemi kayınpederimden kıskandığını) inanın bunu yazarken utanıyorum yani. Neyse biz bi şekilde barıştık bunlarla.. Ama bebeğim oldu bebek görmeye gelmediler ev aldık ev görmeye gelmediler. Bir ay sonra o tartıştığım teyzesinin oğlunun sünneti var, henüz çağrılmadık bile, eşim tutturdu altın takıcam diye, ben de takmıcaz onlar bizim bebeğimizi görmeye bile gelmediler dedim, saçmalama kuzenim benim elimde büyüdü takcaz işte falan filan saydı, ben de sinirlendim madem elinde büyüdü topla pılını pırtını git onlara dedim, eşim burası benim evim gidecek biri varsa o da sensin dedi, kızlar altınında değilim aramız iyi değil barıştık ama sadece toplum içinde konuşuyoruz başka bi paylaşım yok, ben mi fesat düşünüyorum? Bu arada teyzeleriyle tartışma sebebi; kayınvalidemin kafasında kurup kurup onlarla birlikte bizim (eşimin benim ve ailemin) dedikodumuzu yapmaları yani kayınvalidemin kendi senaryoları

bana yol gösterin eşim mi haklı ben mi???