Yanlış mı düşünüyorum?

Evet çok haklısınız çok güzel çok doğru yazmışsınız. Eşim zamanında takma teyzemleri vs diyodu zaten ama zamanla yumuşadı onlara karşı. Onlarla paylaşımım yok geliş gidiş vs. Aslında dün akşam yemekte açıldı konu, ben güzel güzel anlatmaya çalıştım ısrarla anlamadı, acaba dedim ben mi fesat düşünüyorum evet sen fesat düşünüyosun dedi :KK43: sonra o sinirle bağrıştık. Gitmesem de arkamdan konuşulur kararsızım..
Şu fikriyatı değiştirmediğin sürece mutlu olamazsın.Gitmek istemiyorsan,doğru bulmuyorsan gitmeyi gitme.Şundan şundan dolayı gelmedim gitmedim diye de yorum yapma.Rahatsızdım gidemedim bu kadar.

O kadar tepkiye sizde tepki vermezseniz teyzeleri iyice coşar, bizim oğlumuz biz ne yaparsak karısını saymıyor dinlemiyor diye düşünürler. Ayrıca eşinizin kendisine bile saygısı yok insan bu kadar gurursuz olamaz.

Gitmesem gelmedi diye dedikodumu yaparlar mı diyorum çok kararsız kaldım.

Her şartta yapıyordur o insanlar dedikodunuzu..
Onlar size gelmediklerine göre sizin de gitmemenize diyecek lafları olamaz..
Uzak durmak en iyisi bu insanlardan..
Ne derlerse desinler boşverin..
Sözlerini ciddiye alıp üzülmeyin..

Haklısın bence. Hiç senin özel gününe gelinmemiş sonuçta. Çok gitmek istiyorsan kendin gidebilirsin de, isterse taksın da altını ama ben olsam kesinlikle gitmezdim.

Bu erkeklerin safliklari beni benden alıyor ya gözlerimi mi kör kulaklarımı sağır anlamıyorum bana yapmayana neden yapayım haa kuzeniyle arası çok iyidir su sizmiyodur kuzeni ailesini haksız buluyodur eyvallah giderim kutlarım ama ötekilere de lafimi sokar gelirim yani teyzeyse teyze

Teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınıza, kızıma gelen hediye altınlardan alacaktı bide diyorki senin altınlarına kalmadım, zaten onlar benim değil kızımın. Gerçekten erkek milleti işine gelince saf oluyor, eşimin halaları var melek gibi çok severim, ama teyzeleri çok tersler. Onlar yüzünden kavgalıyız şu anda :KK61:ayrıca kızıma doğum günü yaptık ona da gelmediler

Canim karisma birak adam gidip taksin ne istiyorsa. Bi altin nedir ki. Bence kocanla kotu olmaya deymez. Enayilik degil karsilik beklemeden iyilik yapiyor diyelim. Belki sunnet olucak cocugu cok seviyordur ve onu bu hesap kitap islerine bulastirmiyordur. Annemin bi sozu var herkes kimin ne oldugu biliyor goruyor merak etme der hep. Cok dogru disardan hersey cok net goruluyor. Birak gitsin taksin insanlarda gorsun anlasin

Geçen halamın oğlunun düğününe gittim. Ev aldım gelmedi, oysa o ev alınca gidemediğim için altınını göndermiştim. Kızım oldu kendisi altın taktı ama ne çalışan oğlu ne çalışan kızı birşey taktılar kıyafet bile almadılar. Şimdi hamileyim merak ediyorum oğlu bana altın takacak mı diye.

Sizi anlıyorum mesele altın değil ama hep kendisinden gitmesi insanın canını sıkıyor. Ben olsam süslenir püslenir bebeği bahane edip geç gider erken kalkardım. Onların duyabileceği şekilde yakın akrabaya da bize bebek gelmeye ev hayırlamaya gelmediler ama bizim büyüğümüz biz görevimizi yapıyoruz yada siz bebek görmeye gelmediniz ama bakın biz getirdik ev görmeye de gelin inşallah hem artık biraz daha rahatlamış olursunuz tarzı laflarımı kocama çaktırmadan sokardım. Eşime de ben elimden geleni yaptım, düğünlerine bile gittim bana çok kötü davrandılar falan diye duygu sömürüsü yapardım. Eşimle de aramı bozmamış olurdum.:KK45:

Canim karisma birak adam gidip taksin ne istiyorsa. Bi altin nedir ki. Bence kocanla kotu olmaya deymez. Enayilik degil karsilik beklemeden iyilik yapiyor diyelim. Belki sunnet olucak cocugu cok seviyordur ve onu bu hesap kitap islerine bulastirmiyordur. Annemin bi sozu var herkes kimin ne oldugu biliyor goruyor merak etme der hep. Cok dogru disardan hersey cok net goruluyor. Birak gitsin taksin insanlarda gorsun anlasin
Evet canım öyle yapıcam zaten dediğim gibi altınında değilim, ben sadece değer verildiğini görmek ve bilmek isterdim onlardan. Sünnet çocuğunun tabiki bi suçu yok, ama görümcem ve teyzeler beni görünce surat asıyolar. Bide barışma meselesi benim yüzümden oldu gittim bi bayram günü ben barıştım, şimdi eşim bunu koz olarak kullanıyor.

Geçen halamın oğlunun düğününe gittim. Ev aldım gelmedi, oysa o ev alınca gidemediğim için altınını göndermiştim. Kızım oldu kendisi altın taktı ama ne çalışan oğlu ne çalışan kızı birşey taktılar kıyafet bile almadılar. Şimdi hamileyim merak ediyorum oğlu bana altın takacak mı diye.

Sizi anlıyorum mesele altın değil ama hep kendisinden gitmesi insanın canını sıkıyor. Ben olsam süslenir püslenir bebeği bahane edip geç gider erken kalkardım. Onların duyabileceği şekilde yakın akrabaya da bize bebek gelmeye ev hayırlamaya gelmediler ama bizim büyüğümüz biz görevimizi yapıyoruz yada siz bebek görmeye gelmediniz ama bakın biz getirdik ev görmeye de gelin inşallah hem artık biraz daha rahatlamış olursunuz tarzı laflarımı kocama çaktırmadan sokardım. Eşime de ben elimden geleni yaptım, düğünlerine bile gittim bana çok kötü davrandılar falan diye duygu sömürüsü yapardım. Eşimle de aramı bozmamış olurdum.:KK45:
Anlamazlar canım bu millet hep bana hep bana dediği sürece.. Çağırırlar muhtemelen ama hala gidip gitmeme konusunda kararsızım:KK20: çağırmazlar da eşim giderse artık eşime de dicek lafım yok enayiliğine doymasın, çağırırlar da gidersek eşim sonuna kadar durur beni de tutar tabi mecbur onu da istemiyorum, işin içinden çıkamadım kısacası:KK34:

İyi geceler kızlar..
Önceki konularımdan bilen bilir görümcem ve kvdemle bazı sorunlar yaşadık, bu sorunlara eşimin teyzeleri de dahil olmuştu zamanında, eşimin 3 tane teyzesi var, ve her biri o zamanlar eşimi arayıp biz seni yeğenlikten sildik demişlerdi, hatta bi tanesiyle ben telefonda baya hararetli tartıştım saçma sapan şeyler söyledi bana(kaayınvalidemin annemi kayınpederimden kıskandığını) inanın bunu yazarken utanıyorum yani. Neyse biz bi şekilde barıştık bunlarla.. Ama bebeğim oldu bebek görmeye gelmediler ev aldık ev görmeye gelmediler. Bir ay sonra o tartıştığım teyzesinin oğlunun sünneti var, henüz çağrılmadık bile, eşim tutturdu altın takıcam diye, ben de takmıcaz onlar bizim bebeğimizi görmeye bile gelmediler dedim, saçmalama kuzenim benim elimde büyüdü takcaz işte falan filan saydı, ben de sinirlendim madem elinde büyüdü topla pılını pırtını git onlara dedim, eşim burası benim evim gidecek biri varsa o da sensin dedi, kızlar altınında değilim aramız iyi değil barıştık ama sadece toplum içinde konuşuyoruz başka bi paylaşım yok, ben mi fesat düşünüyorum? Bu arada teyzeleriyle tartışma sebebi; kayınvalidemin kafasında kurup kurup onlarla birlikte bizim (eşimin benim ve ailemin) dedikodumuzu yapmaları yani kayınvalidemin kendi senaryoları :KK43: bana yol gösterin eşim mi haklı ben mi???
yahu eşin taksın elinde büyümüş heves etmiş adam. benim annemde senin gibi. böyle konularda hiç anlaşamayız.

Ya zaten çağrılmadık henüz, eğer çağırırlarsa gitsin taksın da bana hala trip atıyor, 2 gündür konuşmuyoruz ben böyle bi insan görmedim, cazgır teyzeleri için benden vazgeçiyor :(

Back
X