ask acisi cekenler; kac yasindasiniz?

bende 28 yasindayim ve bu forumda dolasanlarin 18-22 arasi oldugunu sandim. o yuzden kendimi yalniz hissettim ve biaz merak ettim benim yasitlarimda varmi ask acisi cekenler. ilgin icin tesekkur ederim. :)

20li yaşlardaki genç arkadaşlar,lütfen bu yaşlarınızın kıymetini bilin ve olur olmaz ilişkilere yıllarınızı harcamayın yoksa yıllar yaşlar uçup gidiyo bi bakıyosunuz elinizde sıfıra sıfır yine sıfırr...ama giden yıllar gidiyo bi keree.nasıl gittiğinin farkına varmıyorsunuz ama bi gözünüzü açıyosunuz ve bi bakıyosunuz geriye size kalan hiçbişi yokk

20 yaşındayım 1 senelik ilişkim var aşığım umarım bosuna zaman harcamısım demem ilerde

21 yaşındayım bende ...
fakat merak ettim bende bir soru sorayım aşkın yaşı varmıki ? :/
bence yoktur ama yasimiza göre degisik asklar yasariz. mesela 20 yaslardayken bir erkegin fiziksel görunumu bizi etkilendir ve ona asik oluruz. 30 yaslarindaysan onun psikolojisi etkilendirir ve ona asik olaruz. bilmem anlatabildimmi?

aslında 20 yaşındaym ben de ama şu an aşk acısı çekmek de bi bakıma ii hem öğrenmiş görmüş geçirmiş oluyoruz birçok şeyi erkenden hem de burada bizden büyük bayanların başından geçenleri de okuyup öğrenerek ibret alıyoruz bazı şeylerden yapılmaması gerek birçok şei öğrendim burda mesela....

23 olcam 2 ay soraa.. artık aşık olmam diorum ama 30lu yaşlardaki aşıkları görünce ben de olurum belki dedim :)

20 yasindayim daha dün girdim....yanliz girdim...3senelik iliskim bi anda bitii...neye ugradigimi sasirdim...tövbe demiyorum...etrafimda bi cok insan var...asik olduklari adamdan ayrilip simdi mutlu mesut yasiyorlar...darisi basimiza:)

inş cnm yaa darısı başımızaa :) ben de görüom ölelerini, en yakını kuzenim ayrıldı sevgilisinden ama yenisiyle çok daha mutlu.. şansı vardı ama yeni sevgilisyle zaten tanışıodu ve çocuk aşk acısı yaşamasına bile izin vermeden teklif etti.. biz de beklioz bakalım, ne zaman bi daha mutlu olcaz :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…