- 17 Ocak 2020
- 27.443
- 39.632
- Konu Sahibi damlaainkorea
2.30 dıye Bi terim yaşta yokCocuk yürümesi en geç 2 2.30 yaşı bulabiliyor. Her cocuk bir degildir. Kafaniza takmayın.
2,5 diyeceksiniz 1 in yarısı 0,5 tir
2+0,5=2,5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2.30 dıye Bi terim yaşta yokCocuk yürümesi en geç 2 2.30 yaşı bulabiliyor. Her cocuk bir degildir. Kafaniza takmayın.
hayır. Kesinlikle söylediginiz gibi bir durum söz konusu değil. ayrıca en geç diyorum.2.5 yaş mı? 18 aydan sonra fizik tedavi gerekebiliyor.
Kes2.30 dıye Bi terim yaşta yok
2,5 diyeceksiniz 1 in yarısı 0,5 tir
2+0,5=2,5
Doktor musunuz?hayır. Kesinlikle söylediginiz gibi bir durum söz konusu değil. ayrıca en geç diyorum.
Oy maşallah annesiTam 9 ay 7 günlükken yürümüş , telefonda video arşivlerine baktım
Haha fıkra gibi çok güzel bir hikayesi varmış gerçekten ileride bebise anlatırsınızİlk 6 ay sağa sola dönemedi bile doğru düzgün. 9 aylıktı emeklemeye başladı . 11. Ayında kalktı bir anda yürüdü bizi şok etti bu arada benim eşim ortopedist, 18. Aya kadar yürümesi beklenir sonrasında kontrol edilmesi gerekir der hep .
Haha gerçek mi bu7 aylıkken emekledi,1 yaşında yürüdü canım :)
3 cuma günü kapı eşiğinde sallamıştım 3. Cuma da yürüdü
Yaşına girdi 2 hafta sonra yürüdü ama her bebek farklı 18 aya kadar normal görüyor doktorlar.Çocuklarınız kaç yaşında yürümeye başladı?
Bu cuma ritueli bi bizde ise yaramadi herhalde.7 aylıkken emekledi,1 yaşında yürüdü canım :)
3 cuma günü kapı eşiğinde sallamıştım 3. Cuma da yürüdü
doktor asistaniyim.Doktor musunuz?
İntörn mü?doktor asistaniyim.