Kizlar çocuklarınız kaç yaşında yürümeye başladı?

Kes mi
🤣 Cehaletinden utanmadın basit bir matematik hesabını yapamadın
Kendını ayaklar altına aldın ve buna ragmen almaya devam etmekte de ısrarcıyım mı dıyosun 🤣

Kendime Bi gram bişey katmam 2, 5 yazmayı bilmem konuşmayı zaten beceremem hırlamayı bılırım dövüş horozu gibi atlamayı bılırım fılan dıyosun yani

Süper🤗
Kuduzun çaresi yok ne dıyebılırız ki agzın boyle köpürerek öl madem

Kes mi
🤣 Cehaletinden utanmadın basit bir matematik hesabını yapamadın
Kendını ayaklar altına aldın ve buna ragmen almaya devam etmekte de ısrarcıyım mı dıyosun 🤣

Kendime Bi gram bişey katmam 2, 5 yazmayı bilmem konuşmayı zaten beceremem hırlamayı bılırım dövüş horozu gibi atlamayı bılırım fılan dıyosun yani

Süper🤗
Kuduzun çaresi yok ne dıyebılırız ki agzın boyle köpürerek öl madem
Senin anlayacagin dilde konusuyorum diyelim. İntörn olarak çalışıyorum cahil. Sen 3 ile 5 in arasında git gel. Afkur dur. Sen gebererek öl kaşmer

İlk oglum 10 aylıkken
İkinci 12 aylıkken yürüdü. Kuzenimin çocugu 18 aylıkken yürüdü o kadar farklı ki çocuklar birbirinden endişe etmeyin ☺️

Takipteyim. Benim oğlum 8 aylık oldu hala emeklemiyor biliyorum o bir gelişim basamagi değil ama. Surukleniyor istediği yere varıyor o şekilde kilosu boyu normal. Oturabiliyor ama bazen devriliyor.
Bazı bebekler emeklemiyo bence😂 benim ilk oglum 5 bucuk aylık emekledi ikinci 9 aylıkken emekledi gidecegi yere yuvarlanarak gidiyodu

X