- 1 Kasım 2012
- 11.108
- 25.670
- 34
- Konu Sahibi damlaainkorea
Ki 2,5 (2 bucuk) yasina kadar beklenilmez2.30 dıye Bi terim yaşta yok
2,5 diyeceksiniz 1 in yarısı 0,5 tir
2+0,5=2,5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ki 2,5 (2 bucuk) yasina kadar beklenilmez2.30 dıye Bi terim yaşta yok
2,5 diyeceksiniz 1 in yarısı 0,5 tir
2+0,5=2,5
Aydalarsa demek kiKi 2,5 (2 bucuk) yasina kadar beklenilmez
Doktor asistanisiniz 2,5 yazmasini bilmiyosunuzdoktor asistaniyim.
Siz hastalarinizadami boyle davraniyosunuz
Asistan doktor değilİntörn mü?
Aaa bana mı yazmış o onu.Siz hastalarinizadami boyle davraniyosunuz
Asistansiniz ya
Saka gibi yaAaa bana mı yazmış o onu.
Avama bak sen
Kes mi
Önce kendini asiste etsin o.Saka gibi ya
Siz aciklama yapmisiniz asistan hanimin uslubuna bak
Ne kadar ayip
Senin anlayacagin dilde konusuyorum diyelim. İntörn olarak çalışıyorum cahil. Sen 3 ile 5 in arasında git gel. Afkur dur. Sen gebererek öl kaşmerKes mi
Cehaletinden utanmadın basit bir matematik hesabını yapamadın
Kendını ayaklar altına aldın ve buna ragmen almaya devam etmekte de ısrarcıyım mı dıyosun
Kendime Bi gram bişey katmam 2, 5 yazmayı bilmem konuşmayı zaten beceremem hırlamayı bılırım dövüş horozu gibi atlamayı bılırım fılan dıyosun yani
Süper
Kuduzun çaresi yok ne dıyebılırız ki agzın boyle köpürerek öl madem
KLavyeden yaziyorum ya hani?Doktor asistanisiniz 2,5 yazmasini bilmiyosunuz
Yanlış basma ihtimalim olamaz mi?KLavyeden yaziyorum ya hani?
Evet böyle konu dışı atlayanlara yorum yapanlara bu sekilde yapıyoruz.Siz hastalarinizadami boyle davraniyosunuz
Asistansiniz ya
Kaşıntın geçmemiş anlaşılan.Senin anlayacagin dilde konusuyorum diyelim. İntörn olarak çalışıyorum cahil. Sen 3 ile 5 in arasında git gel. Afkur dur. Sen gebererek öl kaşmer
Bazı bebekler emeklemiyo bence benim ilk oglum 5 bucuk aylık emekledi ikinci 9 aylıkken emekledi gidecegi yere yuvarlanarak gidiyoduTakipteyim. Benim oğlum 8 aylık oldu hala emeklemiyor biliyorum o bir gelişim basamagi değil ama. Surukleniyor istediği yere varıyor o şekilde kilosu boyu normal. Oturabiliyor ama bazen devriliyor.
Bu sekildemi? Uslup olarak yani?Evet böyle konu dışı atlayanlara yorum yapanlara bu sekilde yapıyoruz.
hıhıBu sekildemi? Uslup olarak yani?