Aşırı Ölüm korkusu yaşayanlar

Berzah alemini araştırın derim hatta kitap önerebilirim isterseniz

Mesajlara biraz göz attım da aslında genel anlamda hepimiz aynı hastalıktan muzdaribiz. Anksiyete bozukluğu. Malesef anksiyete olur olmadık düşüncelerin akla gelmesiyle yogun kaygı yaşatan bir rahatsızlık ben 10 yıldır bu hastalıkla uğraşıyorum bazen cok iyiyim bazen cok kotu. Aniden Babamı kaybetmemle birlikte de okb ile geri geldi rahatsızlığım hafif bir ilacla destek alıp kendim yenmeye calısıyorum 1.bucuk yıldır.

burdan da yazsan biz de sebeplensek

Bende de kısa bir dönem olmuştu mesela daha çok sevdiklerimin ölmesinden korkardım. Abim okula giderdi o gelene kadar dualar ederdim ancak geldiği zaman içim rahat ederdi ve geçerdi. Sonra biri evden çıktığında yine aynı şeyler olurdu ve dualar ederdim. Siz de tam olarak nasıl?

Ben de aileme bisey olmasindan korkuyorum hep babam hasta her an kalbim ağzımda. Bi de biri hastaneye gitse kritik bi sonuç v.s gösterecek olsa yüreğim ağzımda oluyor bunu yaşayan ve aşan var mı aranizda

burdan da yazsan biz de sebeplensek
Theta healing kendi kendine iyileştirme yöntemidir :) üzerimizde olan negatif kodlamaları olumlamalarla değiştirmeyi sunuyor :)
21 gün ''biliyorum,oldu'' sözlerini hergün tekrarlayıp bilinç altımıza kodlanmış negatif sağlık , sevgi , zenginlik gibi kötü kodları olumlu kodlara çevirerek bizim iyileşebileceğimizi söyler :) ''herşey çok güzel biliyorum , herşey güzel oldu '' gibi çeşitli cümleleri kendinize göre çevirerek hergün özellikle yatmadan önce söyleyin theta healing eğitmeni kendisinin kalp şeklinde rahminin olduğunu vücudunun bi kısmının hamileleiğini kabul ettiğini diğerinin bebeği vücuttan atmaya çalıştığını söyledi tabi doktorlar 5 ay hastanede yatması gerektiğini söylemiş ilaç takviyesi yapıcakmış hamileliği kabul etsin vücut diye eğitmen 3 ay ülke gezdiğini ve hiç ilaç kullanmadan bebeğini doğurduğunu söyledi theta healing yöntemiyle sürekli olarak biliyorum,oldu cümlelerini tekrar ettiğini meditasyon yaptığını düşünce gücüyle hamileliğini rahat geçirdiğini söyledi '' hamileliğin güzel olduğunu biliyorum , iyileşeceğimi biliyorum '' gibi şeyler söylemiş arkadaşımda komşusunun theta yöntemiyle hamile kaldığını söyledi kadının normalde rahmi yokmuş yalancı rahim yöntemide tutmamış vücutta sadece olumlama yaparak düşünce gücünü değiştirerek iyileştirmiş nur topu gibi bebeği olmuş :) bende inanamamıştım ama genetiğimizde kodlanan hastalıklarıda iyileştiriyor bu yöntem inanç işte inanmak herşeyi değiştirir :)

Bende de hep var korku ölüm korkusu..
Kızlar hani okuyup aştık diyorsunuz ya bende okuyorum ama yani kendimin cennetlik olduguna emin değilim ki korkmayayım hani anlatabildim mi? Yani ben kendimden dmin olamadıgım için kokruyorum ya cehennemliksem diye...

Bir yazı görmüştüm, iyi geldi. Ölüm bu dünyadan farklı bir yere uyanmak degil diyordu. Bu dünyadaki halinizin devamı olacak diyordu. İyi bir insan/kul olmussaniz iyi bir hayata uyanirsiniz diyordu. Eğer kötü bir insan/kul iseniz zaten bu dünyanız da bir nevi cehennem gibidir, içiniz huzurlu değildir, sizi bunaltir ve yine aynı şekilde uyanirsiniz, yazıyordu

Bende saldım iyice ölürsem ölürüm modundayım o da iyi değil galiba...Ölürsem öyleyim amaaan kurtulurum diyorum ama iş yerinde hakkımı alamadığım birşey olsa gece uykum kaçıyor.Bu ne perhiz bu ne lahana.Hepimiz temiz delirdik.

Bence bu düşünceler hayatınızda herşey yolundaysa geliyor.Mesela şiddetli bir ayrılık, uzun süre işsizlik, yada ailevi veya ağır depresyon gibi sıkıntılı dönemlerden geçince hayatı akışına bırakmayı öğreniyorsunuz,mecbur kalıyorsunuz yada.O zaman ölüm de buna dahil oluyor.

Belki biraz tuhaf ama sizin aksinize günün birinde öleceğimi ve her şeyin biteceğini bilmek bana korku değil huzur vermiştir hep. Zira zaman, hayata her şeyden daha fazla anlam katar.

İnsanların büyük çoğunluğu sınırlı zamanlarını bile doldurmayı, dolu dolu yaşamayı, anlamayı, anlamlandırmayı beceremezken ne diye gözünü sonsuzluğa diker asla anlamıyorum mesela. Sonsuza kadar var olmanın nasıl ağır bi yük olabileceğini, her şeyi nasıl ucuz, anlamsız ve değersiz bir hale getireceğini bi düşünsenize.

Yaşamayı değerli kılan şey zamanla bağlı olmamız. Bugün değerli, çünkü bi yenisi daha yok. Yeni bi gün asla gelmeyebilir, gelse bile asla aynı gün olmayacak. Her sey icin tek şansınız var, o yüzden her şansı sonuna kadar kullanmanız lazım. Mutluyken dibine kadar mutlu olmanız lazım mesela, her saniyesinin tadını çıkarmanız lazım. Çünkü bi yenisini kimse garanti edemez size. Başarısızlıklarınıza çok da anlam yüklememeniz lazım çünkü milyarlarca yıldır var olan evrende 80 yıllık bi ömürle ne kadar batırmış olabilirsiniz ki işleri ? Kimse için, kimsenin lafıyla değil kendiniz için, kendi aklınızla yaşamanız lazım mesela. Çünkü kendi düsünceleriyle sizin hayatınıza yön vermeye, sizi yönetmeye, size tepeden bakmaya calısan sözde güc sahibi insanların hepsi de eninde sonunda organik, o cok bilen beyinleri toprak altında bozulup gübre olacak.

Özetle güzel şeylerin tadını çıkarın, hatta güzel şeyleri siz yaratın, kötü şeyleri (özellikle de degistiremeyeceklerinizi) çok da ciddiye almayın. Nasıl bu dünyaya doğarken kimse size fikrinizi sormadıysa, buradan giderken de kimse size fikrinizi sormayacak. Gelinecek yere siz karar vermediginize göre varsa gidilecek bi yer ona da siz karar vermeyeceksiniz. O yüzden sonunda ne olacağını da boşverin gitsin, siz önce yolu yürüyün keyifle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…