- 10 Mart 2019
- 3.294
- 4.436
- 40
-
- Konu Sahibi Maviguverciin
Dunyayla baglantimizin koptuguna inanmak istiyorum.islam inancinda ölünce sevdiklerimizi görebileceğimiz veya dünyayla bağlantımızın kopuyor diye biliyorum. ölümden sonra yokuz burda ve bağlantımız da yok burayla gercekten hangi ayette var merak ettim gerçekten. Keşke olsa
Kisaca özetleyeyim harita dizilimim agliyor.ne gibi fena?
harita dizilimi değil cnm haritadaki gezegen dizilimi.. ama ne var mesela? ekran görüntüsü atarsan bişey diyebilirim :)Kisaca özetleyeyim harita dizilimim agliyor.
Özelden atiyorum canimharita dizilimi değil cnm haritadaki gezegen dizilimi.. ama ne var mesela? ekran görüntüsü atarsan bişey diyebilirim :)
at bakalımÖzelden atiyorum canim
Hayır anksiyeteWelcome to panik atak
at bakalım
Aaa pofu uzun zamandir hic sana denk gelmemistim..Ne guzel oldu..Bu aralar tekrar esma calismalarina ,pozitif dusuncelere giris yapmaya calisiyorum.Malum cok zor gunlerden geciyoruz.Bu korku hisleri doğum haritasındaki dizilimlerle alakalı arkadaşlar... ruhsal boyut kısmı, çakra tıkanıklığı ya da iyi çalışmaması... düzelebilir bi durum aslında..
kesinlikle cnmAaa pofu uzun zamandir hic sana denk gelmemistim..Ne guzel oldu..Bu aralar tekrar esma calismalarina ,pozitif dusuncelere giris yapmaya calisiyorum.Malum cok zor gunlerden geciyoruz.
Cok gecmis olsun canim.Allah sifa versin.Ben de once ya Sekur ve ya vedudla basladim..Surekli dua uzerindeyim..pazartesi den itibaren baska esmalara gecicem.kesinlikle cnm
ben de hastaydım şifa üzerine bi kaç dua çalışması yaptım
birden düzeldim..son 2 gündür iyiyim Allahıma şükür
herkesin bu ara enerjiye ihtiyacı var :)
çok sağ ol cnm :)Cok gecmis olsun canim.Allah sifa versin.Ben de once ya Sekur ve ya vedudla basladim..Surekli dua uzerindeyim..pazartesi den itibaren baska esmalara gecicem.
Ya canım benim sağol etiketlediğin için seni bu kadar rahatlattığımı duymak beni sevindirdi :) sana yeni keşfettiğim theta healing yöntemini öneriyorum yada sonra anlatırım sana videosunu izledim araştırdım konusunu bayağı etkilendim sende izle istersen araştırıp emin ol iyi olacaksın biliyorum :)Bende çok korkuyorum ölümden. Dünya üzerindeki en eski korku olduğunu düşünüyorum. Herkesin az ya da çok vardır. Bunun sebebi de belirsizliktir. Ben önceden en çok mezarın altında olmaktan, o sıkışıklık hissini hissetmekten korkardım. @Sherlock holmes um canım arkadaşım beni bu konuda aşırı rahatlatanlardan birisi. Eskisi kadar korkmuyorum ama hala korkuyorum.
Ancak arada bir fakr var, artık kendi ölümünden değil annemin ölümünden korkuyorum. Müge anlı'da annesiyle babasını dayıları öldüren bir aile vardı ondan çok etkilendim. Bugün çok düşündüm, annemin evde olmayışını kardeşime yapayalnız kalışımızı falan, bu benim ölümümden daha çok korkuttu beni. Bunun için yine terapiye gideceğim, doktorlar ve @Sherlock holmes beni rahatlatıyor.
Tesekkurler kuzum, mutlaka bakacağım. iyiki varsınYa canım benim sağol etiketlediğin için seni bu kadar rahatlattığımı duymak beni sevindirdi :) sana yeni keşfettiğim theta healing yöntemini öneriyorum yada sonra anlatırım sana videosunu izledim araştırdım konusunu bayağı etkilendim sende izle istersen araştırıp emin ol iyi olacaksın biliyorum :)
Tamam en çok sen biliyorsunHayır anksiyete