- 22 Ocak 2019
- 468
- 280
- 32
-
- Konu Sahibi Maviguverciin
Doktor nerden almış diplomasını bu nasıl bir yaklaşım yaben 9 yasindan beri var. geceleri hep yattigimda toprak altinda oldugum gelir aklima. nefesim kesilir resmen...
he piskologa gittim ne dedi... ölmek istemekden iyidir dedi okadar...
Bu korku hisleri doğum haritasındaki dizilimlerle alakalı arkadaşlar... ruhsal boyut kısmı, çakra tıkanıklığı ya da iyi çalışmaması... düzelebilir bi durum aslında
Haritada bazı gezegenlerin sizin üzerinize uyguladığı olumsuz etkiler sebebiyle çakraların etkilenmesi ve bunun sonucu olarak hastalıkların yada buna benzer kötü durumların peydah olmasıNasılmesela
İnshaAllah cnm cunku cok kotu bir hiss.Merhaba ben de son zamanlarda senin gibiyim ,baya zor bi tramva atlattım ondan sonra başladı bende .. şu an hala geçmedi .. Özellikle sevdiklerimi ani kaybetmekten çok korkuyorum ,yada ölümsüz gibi yaşayıp birden hiç beklemediğim birinin ölmesi beni derinden etkiliyor .. şimdi ben şaşırıyorum aslında her günü bu kadar ölümsüzce yaşayanlar çok korkutucu geliyor ,çünkü diğer saniyemizin bile garantisi yok .. bilmiyorum nasıl geçecek ama bu kaygı beni de bitirdi .. ilaç kullanmak istemiyorum ,terapiyle de ne derece düzelir bilmiyorum ama yardım almak şart diye düşünüyorum ben virüs için pek üstüne düşmedim ama bahar gibi gideceğim inşallahsize de çok geçmiş olsun umarım aşarız
Allah yardımcın olsun. Cok kotu bir duygu.Bende de var...aslinda biraz daha tehlikeli bir boyutu da var bende. Evladima bir sey olacagi korkusu...yardim almadan asilacak bsy degil bence.
Nasıl yani. Cnm?Yaradılışımın gayesini hatırlayarak o korkumu yendim.. yaratılmam ve yaşamamın bir sebebi olmaydı öğrendim uygulamaya geçtim şimdi daha iyiyim depremden sonra tekrar yaşayacak gibi oldum panik oldum ama sonra tekrar kendimi toparladım
Nasıl düzeltilir peki ?Haritada bazı gezegenlerin sizin üzerinize uyguladığı olumsuz etkiler sebebiyle çakraların etkilenmesi ve bunun sonucu olarak hastalıkların yada buna benzer kötü durumların peydah olması
bazı çalışmaların yapılması gerekiyor ama öncelik haritada inceleme yapılıp nerelerde sıkıntı var onu çözmekNasıl düzeltilir peki ?