- 28 Temmuz 2020
- 251
- 209
- 26
-
- Konu Sahibi Maviguverciin
Yani neden yaratıldık amacı ne öldükten sonra ne olacak bunları hepsini araştırdım burada dini konular yasak diye biliyorum o yüzden detaya giremiyorumNasıl yani. Cnm?
islam inancinda ölünce sevdiklerimizi görebileceğimiz veya dünyayla bağlantımızın kopuyor diye biliyorum. ölümden sonra yokuz burda ve bağlantımız da yok burayla gercekten hangi ayette var merak ettim gerçekten. Keşke olsaBende de geçen sene doğumdan sonra pik yapmıştı ama sonra ölüm nedir sonrası nedir hepsini güvenilir kaynaklardan araştırdım okudum biraz daha ibadetlerime yöneldim. Ölümden korkmanın sebebi aslında geride olacakları göremeyecek olmayı düşünmek. İslam inancında dünya ile bağlantının kopmadığınu, sevdiklerimizi görebildiğimizi düşünürsek çok korkulacak bir yanı yok yani. Kendimizden eminsek iyi biriysek çok sıkıntı değil gerisi. Birgün gideceğiz çünkü ikinci bir seçeneğimiz yok maalesef
Peki sevdiklerinden birinin kaybi ile ortaya cikan bir kaygi ise harita dizilimi ne söyleyecek ?Bu korku hisleri doğum haritasındaki dizilimlerle alakalı arkadaşlar... ruhsal boyut kısmı, çakra tıkanıklığı ya da iyi çalışmaması... düzelebilir bi durum aslında..
Merhaba kızlar aranıza bu inanılmaz korkuyu yaşayanlarınz var mı, hep olecek iş hissi, her an olebilirim kaygısı. Bu durum be yıprattı. Aranızda yaşayıp geciren kızlar varsa lutfen bu sureci nasıl gecirdigini anlatsın.
Eger cennete girersek sevdiklerimiz de cennetteyse gorusucez insallahislam inancinda ölünce sevdiklerimizi görebileceğimiz veya dünyayla bağlantımızın kopuyor diye biliyorum. ölümden sonra yokuz burda ve bağlantımız da yok burayla gercekten hangi ayette var merak ettim gerçekten. Keşke olsa
Bendede o duygu var canım özellikle İzmir depreminden sonra oldu evde nereye geçmeliyim deprem olursa diye bakınıyorum hep yapacak tek şey dua Allah yardımcımız olsun ölümün güzelini versinMerhaba kızlar aranıza bu inanılmaz korkuyu yaşayanlarınz var mı, hep olecek iş hissi, her an olebilirim kaygısı. Bu durum be yıprattı. Aranızda yaşayıp geciren kızlar varsa lutfen bu sureci nasıl gecirdigini anlatsın.
hepsinin geçerliliği var cnm ve hepsi ruhsal boyutla alakalı, düzelmesi içinde yapılması gereken çalışmalar var, ve biraz uzun sürüyor bu süreç, esma çalışması bunlardan biri...Peki sevdiklerinden birinin kaybi ile ortaya cikan bir kaygi ise harita dizilimi ne söyleyecek ?
yine insaflıymış ölmüş olmaktan çok daha iyidir de diyebilirmişben 9 yasindan beri var. geceleri hep yattigimda toprak altinda oldugum gelir aklima. nefesim kesilir resmen...
he piskologa gittim ne dedi... ölmek istemekden iyidir dedi okadar...
Bunlara inanmayin lutfennn harita dizilimiymis tovbe YarabbimPeki sevdiklerinden birinin kaybi ile ortaya cikan bir kaygi ise harita dizilimi ne söyleyecek ?
çok pardon bilmediğiniz bi konu hakkında neden inanmayın diye insanları yönlendirme gereği duyuyorsunuz?Bunlara inanmayin lutfennn harita dizilimiymis tovbe Yarabbim
Siz yazmissiniz yaaa kafaniz karisiyor galiba bu konulardan cakraniz iyi calismiyor sanirimçok pardon bilmediğiniz bi konu hakkında neden inanmayın diye insanları yönlendirme gereği duyuyorsunuz?
çakralar
enerjiler
gezegenler
bunların hepsi kitabımızda yer alan şeyler... ayrıca harita dizilimi diye bi şey yok :)
vallahi kafam gayet yerinde Allahıma şükür :) harita dizilimi başka bişey haritadaki dizilim başka :)Siz yazmissiniz yaaa kafaniz karisiyor galiba bu konulardan cakraniz iyi calismiyor sanirim
Kuran ve sunnette boyle bir sey var mi peygamberimiz(s.av) ve sahabeler bunlarimi yapti??
yine insaflıymış ölmüş olmaktan çok daha iyidir de diyebilirmişyalnız psikoloğun kafa tam benim kafa, pandemisi depremi ekonomik krizi anxsiyetesi..derken , bitse de gitsek seviyesine gelmiş benim gibi adamcağız
Çakralari açmak bana pek dogru gelmiyor. Ruhsal anlamda esmalar faydali dogrudur.hepsinin geçerliliği var cnm ve hepsi ruhsal boyutla alakalı, düzelmesi içinde yapılması gereken çalışmalar var, ve biraz uzun sürüyor bu süreç, esma çalışması bunlardan biri...
tercih meselesi bi şey diyemiycem..Çakralari açmak bana pek dogru gelmiyor. Ruhsal anlamda esmalar faydali dogrudur.
Her daldan ilgileniyorum sanirim bu dalda da biraz arastirmam var. Dini boyutta merak ettigim bazi hususlar var size özelden soracagim.Bunlara inanmayin lutfennn harita dizilimiymis tovbe Yarabbim
Fazla dalmak istemiyorum aslinda 8.evim fenatercih meselesi bi şey diyemiycem..
ne gibi fena?Fazla dalmak istemiyorum aslinda 8.evim fena