Aşırı Ölüm korkusu yaşayanlar

Ergenlik çağına girdiğimde bende de başlamıştı bu korku...Sonrasında işin dini boyutunu araştırdım güvenilir kaynaklardan biraz olsun rahatladım,birkaç yıl içinde sevdiklerimin çoğu ölünce de böyle bi korkum kalmadı.Onlar oraladalar nasılsa diye bi tesellim var...

islam inancinda ölünce sevdiklerimizi görebileceğimiz veya dünyayla bağlantımızın kopuyor diye biliyorum. ölümden sonra yokuz burda ve bağlantımız da yok burayla gercekten hangi ayette var merak ettim gerçekten. Keşke olsa

Bu korku hisleri doğum haritasındaki dizilimlerle alakalı arkadaşlar... ruhsal boyut kısmı, çakra tıkanıklığı ya da iyi çalışmaması... düzelebilir bi durum aslında..
Peki sevdiklerinden birinin kaybi ile ortaya cikan bir kaygi ise harita dizilimi ne söyleyecek ?

Ölmek felaket değildir -
Okumani tavsiye ederim canim
Peygamberimiz(s.av) dedini gibi lezzetleri yok eden ölümü cokca anin

Son düzenleyen: Moderatör:
Eger cennete girersek sevdiklerimiz de cennetteyse gorusucez insallah

Bendede o duygu var canım özellikle İzmir depreminden sonra oldu evde nereye geçmeliyim deprem olursa diye bakınıyorum hep yapacak tek şey dua Allah yardımcımız olsun ölümün güzelini versin

Peki sevdiklerinden birinin kaybi ile ortaya cikan bir kaygi ise harita dizilimi ne söyleyecek ?
hepsinin geçerliliği var cnm ve hepsi ruhsal boyutla alakalı, düzelmesi içinde yapılması gereken çalışmalar var, ve biraz uzun sürüyor bu süreç, esma çalışması bunlardan biri...

Covidden sonra daha sıklaştı bu düşünce malesef.. birde geçtiğimiz haftalarda nefes boruma birşey kaçınca ölüm korkusu sardı beni iyice. Bide kapalı alan fobim var, kendimi mezarda hayal edince cok kötü oluyorum.
Sonra aile bireylerimin tek tek ölümlerini düşünüp mahvoluyorum, kendimi cenazede hayal edip agliyorum, aniden ölurum diye esime esyalarimi kimlere vermesi gerektiğini fln anlattım, nereye gömülmek istediğini söyledim.. manyakmiyim neyim ama durum bu. Konuyu takipteyim belki faydalı birşeyler çıkar
Bu arada bu durumumun üstünde cok durmamaya çalışıyorum, kimseye bahsetmiyorum. Gün icinde aklima gelince baska seylerle oyalanmaya çalışıyorum

ben 9 yasindan beri var. geceleri hep yattigimda toprak altinda oldugum gelir aklima. nefesim kesilir resmen...

he piskologa gittim ne dedi... ölmek istemekden iyidir dedi okadar...
yine insaflıymış ölmüş olmaktan çok daha iyidir de diyebilirmiş yalnız psikoloğun kafa tam benim kafa, pandemisi depremi ekonomik krizi anxsiyetesi..derken , bitse de gitsek seviyesine gelmiş benim gibi adamcağız

Bunlara inanmayin lutfennn harita dizilimiymis tovbe Yarabbim
çok pardon bilmediğiniz bi konu hakkında neden inanmayın diye insanları yönlendirme gereği duyuyorsunuz?
çakralar
enerjiler
gezegenler
bunların hepsi kitabımızda yer alan şeyler... ayrıca harita dizilimi diye bi şey yok :)

Siz yazmissiniz yaaa kafaniz karisiyor galiba bu konulardan cakraniz iyi calismiyor sanirim

Kuran ve sunnette boyle bir sey var mi peygamberimiz(s.av) ve sahabeler bunlarimi yapti??

Siz yazmissiniz yaaa kafaniz karisiyor galiba bu konulardan cakraniz iyi calismiyor sanirim

Kuran ve sunnette boyle bir sey var mi peygamberimiz(s.av) ve sahabeler bunlarimi yapti??
vallahi kafam gayet yerinde Allahıma şükür :) harita dizilimi başka bişey haritadaki dizilim başka :)
her neyse din konusunda kavga edecek kadar değilim. iyi akşamlar dilerim :)

gideli 5-6 sene oldu ben iki sene tedavi gördüm... ölüm korkusu sebebiyle gitmiyordum baska sebeblerden dolayi... adam genel olarak bi degisikti ama gercekten... bütün konusmalarda sanki beni tiiye aliyordu :)... iki sene sonunda bende aman salla dertleri moduna girdim

hepsinin geçerliliği var cnm ve hepsi ruhsal boyutla alakalı, düzelmesi içinde yapılması gereken çalışmalar var, ve biraz uzun sürüyor bu süreç, esma çalışması bunlardan biri...
Çakralari açmak bana pek dogru gelmiyor. Ruhsal anlamda esmalar faydali dogrudur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…