Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O düşünceyi aklınızdan giderecek olan şey hap değil sizsiniz. Hap sadece fiziksel etkilerini giderecektir. Terapi alabilirsiniz ya da kendi kendinize bir uğraş - hobi bulmaya aklınızı dağıtmaya çalışmalısınız. Kaldı ki bebeğinize tam bakım vermeye çalıştığınızda bunları düşünecek vaktiniz bile olmayacak.Arkadaşlar merhaba kaç zamandır ölüm korkusu var evliyim ve 1 tane 8 aylık bebeğim var. Çok korkuyorum çok endişeleniyorum psikiyatriye gittim paxera 10 mg verdi önceden elim titriyor kalbim atıyor çok kötü oluyordum kullanalı 15 gün oldu ama bu korku bu düşünce gitmedi bu konuda bana yardımcı olur musunuz hayattan tat ve zevk alamıyorum aranızda yasayanlar varsa nasıl geçti neler yaptılar ölüm haberleride beni çok etkiliyor psikolojim alt üst oldu bebeğim ile düzgün ilgilenmez oldum Allah rızası için yardımcı olun kızlar.
İlaçlar 3 haftada etkisini gösteriyor. Sakinleşecek şeyler düşünün bebeğinize odaklanın onu koklayın her şeyin güzel olacağını tekrar edin kendinize güzel günlerinizi hayal edin evladınızın kreşe gidişini ilk kelimesini ilk adımını ilaçlar etki gösterince zaten düşünceler kafanızdan uçacaktır.Arkadaşlar merhaba kaç zamandır ölüm korkusu var evliyim ve 1 tane 8 aylık bebeğim var. Çok korkuyorum çok endişeleniyorum psikiyatriye gittim paxera 10 mg verdi önceden elim titriyor kalbim atıyor çok kötü oluyordum kullanalı 15 gün oldu ama bu korku bu düşünce gitmedi bu konuda bana yardımcı olur musunuz hayattan tat ve zevk alamıyorum aranızda yasayanlar varsa nasıl geçti neler yaptılar ölüm haberleride beni çok etkiliyor psikolojim alt üst oldu bebeğim ile düzgün ilgilenmez oldum Allah rızası için yardımcı olun kızlar.
O düşünceyi aklınızdan giderecek olan şey hap değil sizsiniz. Hap sadece fiziksel etkilerini giderecektir. Terapi alabilirsiniz ya da kendi kendinize bir uğraş - hobi bulmaya aklınızı dağıtmaya çalışmalısınız. Kaldı ki bebeğinize tam bakım vermeye çalıştığınızda bunları düşünecek vaktiniz bile olmayacak.
İlaçlar 3 haftada etkisini gösteriyor. Sakinleşecek şeyler düşünün bebeğinize odaklanın onu koklayın her şeyin güzel olacağını tekrar edin kendinize güzel günlerinizi hayal edin evladınızın kreşe gidişini ilk kelimesini ilk adımını ilaçlar etki gösterince zaten düşünceler kafanızdan uçacakt