- Konu Sahibi Maviguverciin
maalesef bende de tavan yapan korku. 4 ay önce dayımı kaybettik ve ani ölümdü ondan sonra toparlayamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Berzah alemini araştırın derim hatta kitap önerebilirim istersenizislam inancinda ölünce sevdiklerimizi görebileceğimiz veya dünyayla bağlantımızın kopuyor diye biliyorum. ölümden sonra yokuz burda ve bağlantımız da yok burayla gercekten hangi ayette var merak ettim gerçekten. Keşke olsa
kitap ismi nedir okumak isterim teşekkürlerBerzah alemini araştırın derim hatta kitap önerebilirim isterseniz
Özelden yazdımkitap ismi nedir okumak isterim teşekkürler
Aslında obsesif kompulsif bozuklukBu bir anksiyete bozukluğu çeşidi profesyonel destek alsanız iyi gelebilir
Ya canım benim sağol etiketlediğin için seni bu kadar rahatlattığımı duymak beni sevindirdi :) sana yeni keşfettiğim theta healing yöntemini öneriyorum yada sonra anlatırım sana videosunu izledim araştırdım konusunu bayağı etkilendim sende izle istersen araştırıp emin ol iyi olacaksın biliyorum :)
Okb de bir anksiyete bozukluğu çeşidi...Aslında obsesif kompulsif bozukluk
Bana atabilir misin cnm? Uzun zamandır bu konuları araştırıyorum ben de...Berzah alemini araştırın derim hatta kitap önerebilirim isterseniz
Ama aynı şeyler değil en iyisi kişi doktora görünmeliOkb de bir anksiyete bozukluğu çeşidi...
Bende de kısa bir dönem olmuştu mesela daha çok sevdiklerimin ölmesinden korkardım. Abim okula giderdi o gelene kadar dualar ederdim ancak geldiği zaman içim rahat ederdi ve geçerdi. Sonra biri evden çıktığında yine aynı şeyler olurdu ve dualar ederdim. Siz de tam olarak nasıl?Merhaba kızlar aranıza bu inanılmaz korkuyu yaşayanlarınz var mı, hep olecek iş hissi, her an olebilirim kaygısı. Bu durum be yıprattı. Aranızda yaşayıp geciren kızlar varsa lutfen bu sureci nasıl gecirdigini anlatsın.
Theta healing kendi kendine iyileştirme yöntemidir :) üzerimizde olan negatif kodlamaları olumlamalarla değiştirmeyi sunuyor :)burdan da yazsan biz de sebeplensek
Belki biraz tuhaf ama sizin aksinize günün birinde öleceğimi ve her şeyin biteceğini bilmek bana korku değil huzur vermiştir hep. Zira zaman, hayata her şeyden daha fazla anlam katar.Merhaba kızlar aranıza bu inanılmaz korkuyu yaşayanlarınz var mı, hep olecek iş hissi, her an olebilirim kaygısı. Bu durum be yıprattı. Aranızda yaşayıp geciren kızlar varsa lutfen bu sureci nasıl gecirdigini anlatsın.