Asiri kiskanc erkek, korkmalimiyiz?

sen niye hep huyuna gitmek zorundasın ki biraz da o senin huyuna suyuna gitmeye çalışsa??

kıskançlığın fazlası zarardır gazetede karısı öldüren adamlar da kıskandım öldürdüm diyor seninkinin de böyle bir cinnet anında canına kastetmeyeceğinin garantisi varmı? kıskançlığın sonu bu çünkü.

bence kıskançlık hastalık boyutunda olmamalı insanı bunaltıyor yarın öbürgün evlenince ne malum seni dışarı çıkartmayacak annenlere gitme yasağı vs. saçma şeyler yapacak kıskanç biriyle yok ya bırakın hayatınızı kısıtlamasını izin vermeyin bu kadar...

Huyuna gidersem zamanla birakirmi kiskancligi bana guvenirmi diye. Cunku baslarda ben buna yalan soyledim, biseyleri kisitlamak istedinde yaptim ama yaptimi soylemedim. Sonradan acaga cikti, sonra daha kotu oldu guveni kalmadi. Mesela bi arkadasim vardi (erkek) onunla konusurdum, saklardim sonra gordu. Bu gibi seyler... Onun bu davranislarinda benimde payim var yani, biseyleri sakladigim icin. Bana yeniden guvenmesi icin huyuna gitmem lazimmi diye, guvenirmi yeniden degisirmi diye

Dun
dun konustuk, benim sakinlesmek icin benimle hep ilgilen falan dedi, bana ilgisizsin diyo, ben ilgisiiz oldukca onun guveni azalio beni sevmiosu diyo, o kiskandikca ben uzaklasiyorum, boyle bi cikmazdayiz yani

e tamam da kendin diyorsun kısıtlamaya çalışıyor diye.. genç kızsın elbette arkadaşların olacak erkek ya da kız farkedermi?
sen şimdiden çok ipleri vermişsin. açıkca yalan söylemenin sebebini anlattıysan halen yok güvenemiyorum vs. diyorsa bu ilişkiden pek hayır gelmeyecek gibi..

bi insanın karakterini asla değiştiremezsiniz üzgünüm siz huyuna gittikçe dozu her geçen gün artacak
benim eski erkek arkadaşım okulda bahçeye çıkmama izin bile vermez hale gelmişti
değişir diye bekledim bekledim ama aynı tas aynı hamam
iyi düşün derim

Haklisin, ben kendimi kandiriyorum

aslında şu an benim de yaşamakta olduğum sorun bu. 2 yıldır devam eden birlikteliğimi bitirdim bu sebebten. şu an biraz üzgünüm ama ilerisi için de sağlıklı bi karar verdiğimi düşünüyorum. kıskanç erkek mi bence 100 adım uzak durulması gereken erkektir. dünya kadar sevse bi işe yaramaz. seni mutsuz etmekten asla geri durmaz. ve sorun sorun sorun bu erkekle sorun bitmez. bi olay anlatırsın olayın yarısında takılır kalır. senin canın sıkkınmış şuymuş buymuş hiç farketmez. ozaman yanında kim vardı ne olmuştu gibi gibi gibi soruları sıralar ardı ardına... cevap versen de suçlu olursun vermesen de... ve asla cevaplarınla bu erkeği tatmin edemessin ayrıntı ayrıntı ayrıntı... 2 gram huzurun varsa da bu erkek tipi alır götürür. normal olaylar bile üst düzey sorun haline gelir. biz sevgilimle şu yüzden ayrıldık. ben sınava hazırlanıyorum. evde çalışmaktan canım sıkıldığı ve daraldığım için ara ara kütüphanede çalışmak istedim. bu yüzden biz ayrıldık. benim gözümde de hayata tarihe geçen en salak erkek tipidir. Ama Allah'a şükürler olsun herşeyin hayırlısını nasip etsin hakkımızda....

Amin, cok iyi anliyorum seni, tum yazdiklarinada katiliyorum

eniştemle ablam sevgiliyken eniştem çok kıskançtı. her şeyine karışırdı.
şimdi gayet rahat. hiçbir şeyine karışmıyor. sadece ablam bir yere gideceği zaman, bir şey yapacağı zaman haber veriyor. gerçi yeni aşıklar gibi sürekli mesajlaşıyorlar , haber vermesine gerek kalmıyor orası ayrı konu.
velhasılkelam evlendikten sonra değişebilirler. belli olmuyor

Düğünde halay çektiğini nereden biliyor?
Yani demem o ki bir ortam da o yoksa herşeyi anlatma.

bakalım Esma_ytr sabredersek karlı çıkarız herhalde. Allah bi kolaylık verir. sevgi bazı şeyleri kapatmaya yetmiyo :)

Değişmez sadece alışkanlık yapar evlendikten sonra yaptığı aşırı kıskançlıktan normal gelir size
Kaç kurtul

Zaman gectikte azaliyorr. bizde öyleydik ilk zamanlar şimdi o kadar değil nerdeyse 2 sene olacak. Eskisi gibi kiskancliklar olmuyor

Ya degismezse nasil bilicezki, daha kotu olanda varmis malesef

Nasıl seksi bi dans olarak hayal ediyosa halayı..

Şaka bi yana sinir beni çok korkutan bir durum kıskançlığı bir kenara koyuyorum. İkisi bi araya gelince elinde patlamasın iyi tart ölç. Önünde zamanında varmış zaten evliliğe.

Kendisi halay cekerken yada bir kadinin yanindan gecerken bile aklindan neler geciriyorsa sizin de ayni seyleri gecireceginizden korkmus anlasilan.
Arkaniza bakmadan kacin derim.

kıskançlık ve sinirlilik birbirinden pek bağımsız özellikler değil bence. benim sevgilim de o şekilde idi. ben çekinmedim bir psikiyatra da gittim. dediği şey şuydu."kıskançlık tehlikeli bir özellik ve daha da önemlisi evlendikten sonra şiddete dönüşme ihtimali çok yüksek" yüzde yüz de katılıyorum. evlenmeden böyle. evlendikten sonra Allah bilir...

Son düzenleme:
Zaman gectikte azaliyorr. bizde öyleydik ilk zamanlar şimdi o kadar değil nerdeyse 2 sene olacak. Eskisi gibi kiskancliklar olmuyor
doğrudur belki ama o değişene kadar ben benden geçmiş olucam çoktan... ne gerek var kendimi yıpratmaya. sağlıklı bi ilişki sürdürmek varken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…