- 17 Temmuz 2008
- 3.378
- 1.598
- 41
Huyuna gidersem zamanla birakirmi kiskancligi bana guvenirmi diye. Cunku baslarda ben buna yalan soyledim, biseyleri kisitlamak istedinde yaptim ama yaptimi soylemedim. Sonradan acaga cikti, sonra daha kotu oldu guveni kalmadi. Mesela bi arkadasim vardi (erkek) onunla konusurdum, saklardim sonra gordu. Bu gibi seyler... Onun bu davranislarinda benimde payim var yani, biseyleri sakladigim icin. Bana yeniden guvenmesi icin huyuna gitmem lazimmi diye, guvenirmi yeniden degisirmi diyesen niye hep huyuna gitmek zorundasın ki biraz da o senin huyuna suyuna gitmeye çalışsa??
kıskançlığın fazlası zarardır gazetede karısı öldüren adamlar da kıskandım öldürdüm diyor seninkinin de böyle bir cinnet anında canına kastetmeyeceğinin garantisi varmı? kıskançlığın sonu bu çünkü.
dun konustuk, benim sakinlesmek icin benimle hep ilgilen falan dedi, bana ilgisizsin diyo, ben ilgisiiz oldukca onun guveni azalio beni sevmiosu diyo, o kiskandikca ben uzaklasiyorum, boyle bi cikmazdayiz yaniValla hic zannetmiyorum benimkidyni senijner
Hic degismesini bekleme canim benim adamda seninki gibi hatta bi üst sürümü. . Erkek kuzenlerimle gorusemem, mutfak cami aciksa basimi kapatmadan mutfaga giremem ki arkasi bahce yan birinin gorme ihtimali 0. Yani herseyde illa bisey buluyor. Makyaj yapamam parfum sıkamam icime badi giymeden asla cikamam ona haner vermeden tuvalete bile gidemem aksam 7den sonra evden cikamam vs vs. Sacmaliklarin sonu gelmiyo bizimde 1.5 yil oldu. Konuyu onunla konustum bak artik dayanamiyorum dedim benim karakterim böyle kabul etmiyosan bisey yapamam diyo simdi insanin karakteride degismezki... senin gibi bi umut degisir diye bekliyorum bende ama cok zorr
Huyuna gidersem zamanla birakirmi kiskancligi bana guvenirmi diye. Cunku baslarda ben buna yalan soyledim, biseyleri kisitlamak istedinde yaptim ama yaptimi soylemedim. Sonradan acaga cikti, sonra daha kotu oldu guveni kalmadi. Mesela bi arkadasim vardi (erkek) onunla konusurdum, saklardim sonra gordu. Bu gibi seyler... Onun bu davranislarinda benimde payim var yani, biseyleri sakladigim icin. Bana yeniden guvenmesi icin huyuna gitmem lazimmi diye, guvenirmi yeniden degisirmi diye
Haklisin, ben kendimi kandiriyorumbi insanın karakterini asla değiştiremezsiniz üzgünüm siz huyuna gittikçe dozu her geçen gün artacak
benim eski erkek arkadaşım okulda bahçeye çıkmama izin bile vermez hale gelmişti
değişir diye bekledim bekledim ama aynı tas aynı hamam
iyi düşün derim
Amin, cok iyi anliyorum seni, tum yazdiklarinada katiliyorumaslında şu an benim de yaşamakta olduğum sorun bu. 2 yıldır devam eden birlikteliğimi bitirdim bu sebebten. şu an biraz üzgünüm ama ilerisi için de sağlıklı bi karar verdiğimi düşünüyorum. kıskanç erkek mi bence 100 adım uzak durulması gereken erkektir. dünya kadar sevse bi işe yaramaz. seni mutsuz etmekten asla geri durmaz. ve sorun sorun sorun bu erkekle sorun bitmez. bi olay anlatırsın olayın yarısında takılır kalır. senin canın sıkkınmış şuymuş buymuş hiç farketmez. ozaman yanında kim vardı ne olmuştu gibi gibi gibi soruları sıralar ardı ardına... cevap versen de suçlu olursun vermesen de... ve asla cevaplarınla bu erkeği tatmin edemessin ayrıntı ayrıntı ayrıntı... 2 gram huzurun varsa da bu erkek tipi alır götürür. normal olaylar bile üst düzey sorun haline gelir. biz sevgilimle şu yüzden ayrıldık. ben sınava hazırlanıyorum. evde çalışmaktan canım sıkıldığı ve daraldığım için ara ara kütüphanede çalışmak istedim. bu yüzden biz ayrıldık. benim gözümde de hayata tarihe geçen en salak erkek tipidir. Ama Allah'a şükürler olsun herşeyin hayırlısını nasip etsin hakkımızda....
Ya degismezse nasil bilicezki, daha kotu olanda varmis malesefeniştemle ablam sevgiliyken eniştem çok kıskançtı. her şeyine karışırdı.
şimdi gayet rahat. hiçbir şeyine karışmıyor. sadece ablam bir yere gideceği zaman, bir şey yapacağı zaman haber veriyor. gerçi yeni aşıklar gibi sürekli mesajlaşıyorlar , haber vermesine gerek kalmıyor orası ayrı konu.
velhasılkelam evlendikten sonra değişebilirler. belli olmuyor
doğrudur belki ama o değişene kadar ben benden geçmiş olucam çoktan... ne gerek var kendimi yıpratmaya. sağlıklı bi ilişki sürdürmek varken.Zaman gectikte azaliyorr. bizde öyleydik ilk zamanlar şimdi o kadar değil nerdeyse 2 sene olacak. Eskisi gibi kiskancliklar olmuyor