Asiri kiskanc erkek, korkmalimiyiz?

Korkmayın, direk kaçın hem de en uzağa. Hayata bir kez geliyoruz ve bu hayatı cehenneme çevirecek insanlardan uzak durmamız gerekiyor.

doğrudur belki ama o değişene kadar ben benden geçmiş olucam çoktan... ne gerek var kendimi yıpratmaya. sağlıklı bi ilişki sürdürmek varken.
Orası öyle.kişiden kişiye göre değişir. Beni rahatsız edecek safhada değildi zaten kıskançlıkları şimdi daha da az oldu ben de öyle.

benim eşim kıskanç.
hatta baya baya kıskanç.
ama bi şekilde denge sağlanıyor.

erkek arkadasın kıskanc degıl hasta . bence ayrıl sonun kadın cınayetıen donmesın

Kıskanç insan psikolojik problemleri olan insandır. Psikolojik hastalıklar nasıl ki tedavi olmadan düzelmezse kıskançlık da düzelmez. Evlilik psikiyatr değil sonuçta. Zor işler bunlar. Ben olsam o sürprizlerini, romantizmini arka cebine koy ve git derdim. Ama siz ne yaparsınız bilemem.

Ne durumdasin lütfen cevaplarsan sevinirirm benzer durumdayım çünkü. Kendisine anlattım herseyi. Ya bu huyundan kurtul yada bu iliski olmaz dedim. Onu kaybetmek istemiyorum

Canım o düğüne gittin diye kıskanmıştır büyük ihtimalle halay bahanesi olmuştur. Seninle aynı dertten muzdaripim hem kıskanç hem sinirli benimkide. Takipliyorum konuyu

Korkmalısınız.
Ve kıskançlık azalmaz. Henüz görmedim böyle düzelen birini yani :)

Bu anlattıkların hiç normal şeyler değil.
Nefes almani sorun etmiyorsa yaşar gidersin.
O tek problemi sinirli ve kıskanç olması dediğin tek problemcik var ya, bütün hayatını kabusa çevirir.
Zaten agresiflik başlı başına yeterli sebep, üstüne de kıskançlık eklenmiş..
Sevmek kafese hapsetmek değildir,. inşallah hayırlısıyla anlarsın.

Evlenmeden önce farketmedin mi böylemiydi hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…