Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Orası öyle.kişiden kişiye göre değişir. Beni rahatsız edecek safhada değildi zaten kıskançlıkları şimdi daha da az oldu ben de öyle.doğrudur belki ama o değişene kadar ben benden geçmiş olucam çoktan... ne gerek var kendimi yıpratmaya. sağlıklı bi ilişki sürdürmek varken.
işte onu bilemiyoruz malesefYa degismezse nasil bilicezki, daha kotu olanda varmis malesef
Evet kizlar, ben iki yildir kiskanc biriyleyim. Baslarda belli etmedi bu derece odunu, kucuk tatli kiskancliklar olurdu, hosuma giderdi. Zamanla artti bu, cok degisik boyutlar aldi. Ama ben artik ona baglanmistim.
Bu hafta ondan ayrildim. En son dugunde halay cektim diye sinirlenmisti. Ondan sonra tartistik ve ayrildim. Sonrayi gun ozur diledi, cok ozur diledi, bida sinirlenince cenemi tutucam diye soz verdi ben sensin yapamam falan.
Size biraz ondan bahsedeyim. Benle cok ilgilenir, hep konusmak ister, surprizler yapar, kucuk yazilar yapar, herkesin isteyecegi biri. Evlilik hayalleri var, cok guzel hayalleri. Caliskandir, dusunceli, ... Tek problem sinirli ve kiskanc olmasi. Kultur, hayat gorusu olarakda uyoruz birbirimize.
Evlilik icin korkuyorum. Size sorum boyle erkekle evli olan varmi aranizda, varsa nasil oluyo? Evlenince kiskanclik azaldimi? Munkunmu sizce? Ne yapmam lazim bilmiyorum. Cevaplariniz icin simdiden tesekurler
Evet kizlar, ben iki yildir kiskanc biriyleyim. Baslarda belli etmedi bu derece odunu, kucuk tatli kiskancliklar olurdu, hosuma giderdi. Zamanla artti bu, cok degisik boyutlar aldi. Ama ben artik ona baglanmistim.
Bu hafta ondan ayrildim. En son dugunde halay cektim diye sinirlenmisti. Ondan sonra tartistik ve ayrildim. Sonrayi gun ozur diledi, cok ozur diledi, bida sinirlenince cenemi tutucam diye soz verdi ben sensin yapamam falan.
Size biraz ondan bahsedeyim. Benle cok ilgilenir, hep konusmak ister, surprizler yapar, kucuk yazilar yapar, herkesin isteyecegi biri. Evlilik hayalleri var, cok guzel hayalleri. Caliskandir, dusunceli, ... Tek problem sinirli ve kiskanc olmasi. Kultur, hayat gorusu olarakda uyoruz birbirimize.
Evlilik icin korkuyorum. Size sorum boyle erkekle evli olan varmi aranizda, varsa nasil oluyo? Evlenince kiskanclik azaldimi? Munkunmu sizce? Ne yapmam lazim bilmiyorum. Cevaplariniz icin simdiden tesekurle
Korkmalısınız.Evet kizlar, ben iki yildir kiskanc biriyleyim. Baslarda belli etmedi bu derece odunu, kucuk tatli kiskancliklar olurdu, hosuma giderdi. Zamanla artti bu, cok degisik boyutlar aldi. Ama ben artik ona baglanmistim.
Evlilik icin korkuyorum. Size sorum boyle erkekle evli olan varmi aranizda, varsa nasil oluyo? Evlenince kiskanclik azaldimi? Munkunmu sizce? Ne yapmam lazim bilmiyorum. Cevaplariniz icin simdiden tesekurler
Bu anlattıkların hiç normal şeyler değil.Erkeklerle konusmama tahamulu yok, bunu anlayaniliyorum diyelim. Ama mesela arkadasimin bi projesi var okulda herkes kendi bolumunu anlatiyo universitedeki, lisedeki ogrencilere bilgi fikir olsun diye. Erkek olur konusurlar diyo mesela. Avm kizlarla istemez. Kiz kuzenlerimle cikariz, bin laf eder...
Evlenmeden önce farketmedin mi böylemiydi hepValla hic zannetmiyorum benimkidyni senijner
Hic degismesini bekleme canim benim adamda seninki gibi hatta bi üst sürümü. . Erkek kuzenlerimle gorusemem, mutfak cami aciksa basimi kapatmadan mutfaga giremem ki arkasi bahce yan birinin gorme ihtimali 0. Yani herseyde illa bisey buluyor. Makyaj yapamam parfum sıkamam icime badi giymeden asla cikamam ona haner vermeden tuvalete bile gidemem aksam 7den sonra evden cikamam vs vs. Sacmaliklarin sonu gelmiyo bizimde 1.5 yil oldu. Konuyu onunla konustum bak artik dayanamiyorum dedim benim karakterim böyle kabul etmiyosan bisey yapamam diyo simdi insanin karakteride degismezki... senin gibi bi umut degisir diye bekliyorum bende ama cok zorr