Asiri kiskanc erkek, korkmalimiyiz?

Haha keske benden once evlensende soylesen bana noluyo

Hem dolmusa binmesini istemio hem niye arabayi satio manyakmi ne. Bitirince pisman olurum diye korkuyorum ama dedigin gibi olmasindanda cok korkuyorum
Evden çıkamasın diye yapıyor işte.
Aşırı kıskançlık bir hastalıktır unutmayın.
Şuan sizi kaybetme korkusu biraz frenler onu,ama evlendikten sonra kolay kolay boşanamayacağınızı bileceği için tüm hayatınızı kontrol etmeye çalışacaktır.

Evet anliyorum, pek bisey frenlemiyo ama onu

Canm benm eşim de öyle ama ben en baştan beri biliyorum tabi böyle olduğunu. 21 aylık evliyim sadece şunu söyleyeyim gerçekten zor o kadar kıskanç ki anlatacak kelime bulamıyorum ilk başlarda çamaşır bile astırmıyodu kayınvalidem 65 yaşında o asardı. Kendisi olmadan dışarı çıkamazdım annesiyle bile göndermezdi kendi anneme acil bişey olsa gitsem taksiye binince arar gidene kadar konuşurduk sevgiliyken nişanlıyken bile taksiye biner onların evinin önünde inerdim otobüse binmeyi bi yere gitmek istesem ağlatır makyajımın akmasına sebep olurdu sonra tekrar yaptırıp yollardı. Ama çok şükür ki azaldı tabi hal böyle olunca bende onun gibi olmaya başladım yani bende çok kıskançtım ama bi süre sonra inat haline geldiğini farkettim bi şekilde azaldı geçti çok şükür.
Bide biz ayrı kalamıyoduk aşırı bi özlem duygusu vardı ikimizde de o yüzden birbirimize sarıyoduk biraz da. Senin sevgilin gibi benm eşim de kıskançlık dışında anlayışlı merhametli beni çok seven önemseyen bi insan. Bu zamana kadar hiç kıskançlığı yüzünden ayrılmayı düşünmedim çünkü çok aşığız birbirimize :))
Ben katlanabiliyorum ama seni bilemem :))
Allahım gönlüne göre versin canm umarım senin ki düzelir

Cok sagol mesajin icin, evlenince duzelebilir belki yani azda olsa. Acaba bunu beraber asabilmek icin biseyler uyguladinmi. Bide benimde senin gibi oldu, hic kiskanc degilken sacma sapan seyleri takar oldum, dedigin gibi inatlik yaptim biraz. Cok kafam karisik, evlenmemize daha cok var evlenirsek, o zamana kadar nasil yuricek onu bile bilmiorum. Tekrar tesekur ederim

Aslında zamanla huyuna suyuna gidince düzelmesi lazımdı ama 2 senedir beraberseniz biraz zor gibi. :/ konuşa konuşa artk yaptıklarının, isteklerinin size zarar vermiceğini anlatman lazım. Anlamazsada bağır çağır öyle daha iyi anlıolar :))

Rica ederim. Ya bilmiyorum da hani hep derler ya erkekler evlenince değişirler falan diye benimki maşallah değişti ama hep iyi yönde. Öyle özel olarak yaptığımız bişey yok ama hep konuştuk zaman zaman büyük tartışmalarımız da oldu kırdık da birbirimizi ama zamanla herşey yoluna girdi çok şükür. Çünkü o şekilde bir yere varılmayacağını anlıyo insan. Yeterki saygınızı yitirmeyin önemli olan bu. Ben 24 yaşındayım eşim 27 bana hep yol gösterir kimseye ezdirmez kendi anne babama karşı bile kusursuz olmam için çabalar hep mutlu etmeye çalışır evet hâlâ çok kıskanç ama ben onu zaten böyle sevdim kabul ettim evlendim. Yani sonuç olarak kilit nokta; sevgilinin seni anlaması empati kurması ve sorunları halledebilmek için aklı başında 2 insan gibi oturup konuşabilmeniz. O zaman zaten herşey kendiliginden çözülüyo

Simdi konusucaz, hayirlisi. Daha evlensek bile cok var. Evlenirsekte insallah iyi yonde degisir. Hayirlisi olmasi icin dua edicem. Allah omur boyu mutlu etsin sizi, sevgiler

Bende pek huyuna suyuna gitmiorum oda bi gercek. Guzel guzel anlatinca kizmiyo ama bende sinir oluyorum sacma sapan kiskaninca bende ters cevap veriyorum oyle tartisiyoruz hep

Tek özeligi sinirki ve kiskanc olmasi , basli basina buyuk bir sorun zaten ..

Boyle erkekler ceya kadinlar hayati insana zindan eder..

Eski bir komsumuz vardi , Adam evlendikten sonra kiskancligin dozunu okadar kacirdiki gunduz vakti bile kalin perdeler cektiriyordu Esine.

Simdi konusucaz, hayirlisi. Daha evlensek bile cok var. Evlenirsekte insallah iyi yonde degisir. Hayirlisi olmasi icin dua edicem. Allah omur boyu mutlu etsin sizi, sevgiler

Amin canm sağol. Evlenene kadar ki zaman dilimini iyi değerlendir büyük bi fırsat bence senin için zaten o 3 yıllık süre zarfında az çok anlarsın gidişatı. Inşaallah sizde çok mutlu olursunuz

erkeklerin halay fantezileri de mi varmış Ne oluyormuş halay çekince
Bir de o sizin halay çektiğinizi nerden biliyor siz mi söylediniz ?

valla takıntıymış ne tür bi şeyse hiç inandırıcı değil ..Resmen dalga geçiyor ..Ben de bundan sonra en sevdiğiniz yemek ne diye sorucam ,ona göre yorum yaparım ya da yapmam hayret bir şey ya ...

valla takıntıymış ne tür bi şeyse hiç inandırıcı değil ..Resmen dalga geçiyor ..Ben de bundan sonra en sevdiğiniz yemek ne diye sorucam ,ona göre yorum yaparım ya da yapmam hayret bir şey ya ...
Diğer üyelere saygısızlık ya . Sitenin buna bir şey yapması lazım. Bariz dalga geçiyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…