Asiri kiskanc erkek, korkmalimiyiz?

erkeklerin halay fantezileri de mi varmış :110::110:Ne oluyormuş halay çekince :KK64:
Bir de o sizin halay çektiğinizi nerden biliyor siz mi söylediniz ?
Dugundeydim arkadasimin, yemek yerken mesajlasioduk, ben halay cekicem dedim kalktim. Geri geldimde 25 dakikadir halaymi cekiosun falan diye basladi

Dugundeydim arkadasimin, yemek yerken mesajlasioduk, ben halay cekicem dedim kalktim. Geri geldimde 25 dakikadir halaymi cekiosun falan diye basladi

halayın dk sında var demek bir şey ..Şahsına münhasır bir genç demek ki :KK66: Şaka bir yana yaşı küçük daha abartmış ,hee bana sorarsan çekilmez ,herkesin aklı fikri var,biri neden beni yönetsin ki ..Ben olsam katlanamam ..

Yasaklayacak bir davranış değil mi dediler gerçekten .

kuralları ihlal etmiyor ya ..Katil eder böyle tipler adamı ama yapacak bir şey yok ..Şimdi de başka üye hakkında konuşmaktan bizi banlayacak mune ..Neden çünkü kural ihlali yapıyoruz ..Adalet yok zaten hiçbir yerde biliyorsun çok takılma ,kible geç ..

Brnde
halayın dk sında var demek bir şey ..Şahsına münhasır bir genç demek ki :KK66: Şaka bir yana yaşı küçük daha abartmış ,hee bana sorarsan çekilmez ,herkesin aklı fikri var,biri neden beni yönetsin ki ..Ben olsam katlanamam ..
Bende acaba olgunlasinca anlarmi sacmaladini diye dusunuyorum, cunku normal zamanda cok iyi biri, kiskanclik krizleri cekilmio

Tek özeligi sinirki ve kiskanc olmasi , basli basina buyuk bir sorun zaten ..

Boyle erkekler ceya kadinlar hayati insana zindan eder..

Eski bir komsumuz vardi , Adam evlendikten sonra kiskancligin dozunu okadar kacirdiki gunduz vakti bile kalin perdeler cektiriyordu Esine.
Kıskançlık fıtratında varsa değişmez. Sen alışırsın zamanla.
Benimde boylebir komşum var. Adam işe giderken bile donup dönüp evinin pençeleri ne bakar. Ha derseniz kadın çok mu güzel... Değil.

kızlarla da çıkmana karışıyormuş. oldu nefes de alma, burnuna giren oksijeni de kıskanır.
etrafa güvenmiyorum geyiği nedir anlamıyorum
siz kızkıza çıksanız cafede otursanız erkeler hemen peşinizden koşup sizi ayartmaya falan mı çalışacak.
böyle olsa bile sana güveniyorsa olay kapanır.

kıskançlık çok değişebilen bir özellik değil maalesef ama ona bu şekilde saçmalamaya devam ederse ilişkinizin biteceğini söylersiniz ..Akıllıysa mesajı alır ..Of ben hiç sevmiyorum bu tipleri ya ,her şeyi burnundan getirirler insanın ,illa yönetmek isterler ..Mesela ben dışarı çıkıcam dersin başlar hemen nereye bu saatte bilmem ne yaa sanane ,hiç sevmem hesap vermeyi ,,Benim aklım fikrim yok mu ,nereye ,kaçta gidileceğini bilmiyor muyum ben kimileri de bundan hoşlanır işte ..Sahipleniyor beni diye ,yavru köpek değiliz hiçbirimiz sahiplenilmeye ihtiyacımız yok ...

Kıskançlık fıtratında varsa değişmez. Sen alışırsın zamanla.
Benimde boylebir komşum var. Adam işe giderken bile donup dönüp evinin pençeleri ne bakar. Ha derseniz kadın çok mu güzel... Değil.
mecnuna leylası her halükarda güzel gelir. ama bu bir hastalık. benim arkadasım da sözlendi. adam camdan sışarı bakmasını çalışmasını yasakladı. ki adam doçent..arkadasım da sözü attı.. ne yaşamışlar acaba böyle insanlar çocuklugunda.

mecnuna leylası her halükarda güzel gelir. ama bu bir hastalık. benim arkadasım da sözlendi. adam camdan sışarı bakmasını çalışmasını yasakladı. ki adam doçent..arkadasım da sözü attı.. ne yaşamışlar acaba böyle insanlar çocuklugunda.
Gercektende, ne yasadiki acaba benimkio_O hastalik gercekten bi kere bayilcakti sacma sapan bisey icin

Bana göre de en dayanılmaz şey kıskanç erkektir. Ciddi anlamda kendimi tedirgin güvensiz hissediyorum. Hatta bana ve kendine de güvenmiyormuş gibi hissediyorum. Kişi kendi gibi bilir işi hesabı içi fesat ki benden de aynı şeyleri bekliyor gibi düşünüyorum.
Bir kadının giyimine kuşamına karışmakla başlayan kıskançlıkların doz doz arttığını da gözlemledim çok kez. Önce tatlı başlayan kıskançlıklar şiddete kadar gidebiliyor. Çok tehlikeli bence.
Zor ve sıkıntılı bir hayat da yaşayabilirsin. İki kere değil üç kere düşün bence

Bu durum senin karakterine bağlı. Eğer kıskançlığa tahammül edemeyecek bir yapın varsa uzak dur. Tolore edebilirim dersen o halde devam et.

Açıkçası ben kıskanlıktan hiç hoşlanmam ve tolore edemem.

Evet kizlar, ben iki yildir kiskanc biriyleyim. Baslarda belli etmedi bu derece odunu, kucuk tatli kiskancliklar olurdu, hosuma giderdi. Zamanla artti bu, cok degisik boyutlar aldi. Ama ben artik ona baglanmistim.
Bu hafta ondan ayrildim. En son dugunde halay cektim diye sinirlenmisti. Ondan sonra tartistik ve ayrildim. Sonrayi gun ozur diledi, cok ozur diledi, bida sinirlenince cenemi tutucam diye soz verdi ben sensin yapamam falan.
Size biraz ondan bahsedeyim. Benle cok ilgilenir, hep konusmak ister, surprizler yapar, kucuk yazilar yapar, herkesin isteyecegi biri. Evlilik hayalleri var, cok guzel hayalleri. Caliskandir, dusunceli, ... Tek problem sinirli ve kiskanc olmasi. Kultur, hayat gorusu olarakda uyoruz birbirimize.
Evlilik icin korkuyorum. Size sorum boyle erkekle evli olan varmi aranizda, varsa nasil oluyo? Evlenince kiskanclik azaldimi? Munkunmu sizce? Ne yapmam lazim bilmiyorum. Cevaplariniz icin simdiden tesekurler

Valla hic zannetmiyorum benimkidyni senijner
Evet kizlar, ben iki yildir kiskanc biriyleyim. Baslarda belli etmedi bu derece odunu, kucuk tatli kiskancliklar olurdu, hosuma giderdi. Zamanla artti bu, cok degisik boyutlar aldi. Ama ben artik ona baglanmistim.
Bu hafta ondan ayrildim. En son dugunde halay cektim diye sinirlenmisti. Ondan sonra tartistik ve ayrildim. Sonrayi gun ozur diledi, cok ozur diledi, bida sinirlenince cenemi tutucam diye soz verdi ben sensin yapamam falan.
Size biraz ondan bahsedeyim. Benle cok ilgilenir, hep konusmak ister, surprizler yapar, kucuk yazilar yapar, herkesin isteyecegi biri. Evlilik hayalleri var, cok guzel hayalleri. Caliskandir, dusunceli, ... Tek problem sinirli ve kiskanc olmasi. Kultur, hayat gorusu olarakda uyoruz birbirimize.
Evlilik icin korkuyorum. Size sorum boyle erkekle evli olan varmi aranizda, varsa nasil oluyo? Evlenince kiskanclik azaldimi? Munkunmu sizce? Ne yapmam lazim bilmiyorum. Cevaplariniz icin simdiden tesekurler

Hic degismesini bekleme canim benim adamda seninki gibi hatta bi üst sürümü. . Erkek kuzenlerimle gorusemem, mutfak cami aciksa basimi kapatmadan mutfaga giremem ki arkasi bahce yan birinin gorme ihtimali 0. Yani herseyde illa bisey buluyor. Makyaj yapamam parfum sıkamam icime badi giymeden asla cikamam ona haner vermeden tuvalete bile gidemem aksam 7den sonra evden cikamam vs vs. Sacmaliklarin sonu gelmiyo bizimde 1.5 yil oldu. Konuyu onunla konustum bak artik dayanamiyorum dedim benim karakterim böyle kabul etmiyosan bisey yapamam diyo simdi insanin karakteride degismezki... senin gibi bi umut degisir diye bekliyorum bende ama cok zorr :KK14:

Benim eşimde hem kıskanç hem sinirli ama dünyaya bir daha gelsem yine onunla evlenmek isterdim odunsal romantiklerden kıskançlığı ve siniri bazen bana kriz geçirtiyor hatta konu dahi açmıştım .. Değişir mi diye sorarsan evet değişebiliyorlar, biraz kararlı ve dik durunca ve isteğini net belli edince sana uymak zorunda kalıyor en azından benim ki öyle..

Bende pek huyuna suyuna gitmiorum oda bi gercek. Guzel guzel anlatinca kizmiyo ama bende sinir oluyorum sacma sapan kiskaninca bende ters cevap veriyorum oyle tartisiyoruz hep
ozaman biraz sabredip huyuna gitmeyi dene aşırıya kaçtığı şeylerde uyar ama ufak tefek onun uyarılarındada zaten de. bakalım bi süre kıskanmasının önünü kapatırsan yapmaz die umuorum ama bilemeyiz tabiki :)

X