Dugundeydim arkadasimin, yemek yerken mesajlasioduk, ben halay cekicem dedim kalktim. Geri geldimde 25 dakikadir halaymi cekiosun falan diye basladierkeklerin halay fantezileri de mi varmışNe oluyormuş halay çekince
Bir de o sizin halay çektiğinizi nerden biliyor siz mi söylediniz ?
Evlendikten sonra, nikahıma aldım artik sözümden çıkamazsın da der sana gibi geldi
Diğer üyelere saygısızlık ya . Sitenin buna bir şey yapması lazım. Bariz dalga geçiyor .
Yasaklayacak bir davranış değil mi dediler gerçekten .yasaklayacak bir davranış değilmiş ...Öyle açıklandı..Uydurmuş işte bir kılıf ,neymiş takıntıymış yav he he ..
Dugundeydim arkadasimin, yemek yerken mesajlasioduk, ben halay cekicem dedim kalktim. Geri geldimde 25 dakikadir halaymi cekiosun falan diye basladi
Yasaklayacak bir davranış değil mi dediler gerçekten .
halayın dk sında var demek bir şey ..Şahsına münhasır bir genç demek kiŞaka bir yana yaşı küçük daha abartmış ,hee bana sorarsan çekilmez ,herkesin aklı fikri var,biri neden beni yönetsin ki ..Ben olsam katlanamam ..
Bende acaba olgunlasinca anlarmi sacmaladini diye dusunuyorum, cunku normal zamanda cok iyi biri, kiskanclik krizleri cekilmio
Kıskançlık fıtratında varsa değişmez. Sen alışırsın zamanla.Tek özeligi sinirki ve kiskanc olmasi , basli basina buyuk bir sorun zaten ..
Boyle erkekler ceya kadinlar hayati insana zindan eder..
Eski bir komsumuz vardi , Adam evlendikten sonra kiskancligin dozunu okadar kacirdiki gunduz vakti bile kalin perdeler cektiriyordu Esine.
mecnuna leylası her halükarda güzel gelir. ama bu bir hastalık. benim arkadasım da sözlendi. adam camdan sışarı bakmasını çalışmasını yasakladı. ki adam doçent..arkadasım da sözü attı.. ne yaşamışlar acaba böyle insanlar çocuklugunda.Kıskançlık fıtratında varsa değişmez. Sen alışırsın zamanla.
Benimde boylebir komşum var. Adam işe giderken bile donup dönüp evinin pençeleri ne bakar. Ha derseniz kadın çok mu güzel... Değil.
Alemsin ya, cumlenin sonuKıskançlık fıtratında varsa değişmez. Sen alışırsın zamanla.
Benimde boylebir komşum var. Adam işe giderken bile donup dönüp evinin pençeleri ne bakar. Ha derseniz kadın çok mu güzel... Değil.
Gercektende, ne yasadiki acaba benimkimecnuna leylası her halükarda güzel gelir. ama bu bir hastalık. benim arkadasım da sözlendi. adam camdan sışarı bakmasını çalışmasını yasakladı. ki adam doçent..arkadasım da sözü attı.. ne yaşamışlar acaba böyle insanlar çocuklugunda.
noluyor sanki, erkekler senin ya da benim peşimden mi koşuyor zombi gibi salyalarla...Gercektende, ne yasadiki acaba benimkihastalik gercekten bi kere bayilcakti sacma sapan bisey icin
Evet kizlar, ben iki yildir kiskanc biriyleyim. Baslarda belli etmedi bu derece odunu, kucuk tatli kiskancliklar olurdu, hosuma giderdi. Zamanla artti bu, cok degisik boyutlar aldi. Ama ben artik ona baglanmistim.
Bu hafta ondan ayrildim. En son dugunde halay cektim diye sinirlenmisti. Ondan sonra tartistik ve ayrildim. Sonrayi gun ozur diledi, cok ozur diledi, bida sinirlenince cenemi tutucam diye soz verdi ben sensin yapamam falan.
Size biraz ondan bahsedeyim. Benle cok ilgilenir, hep konusmak ister, surprizler yapar, kucuk yazilar yapar, herkesin isteyecegi biri. Evlilik hayalleri var, cok guzel hayalleri. Caliskandir, dusunceli, ... Tek problem sinirli ve kiskanc olmasi. Kultur, hayat gorusu olarakda uyoruz birbirimize.
Evlilik icin korkuyorum. Size sorum boyle erkekle evli olan varmi aranizda, varsa nasil oluyo? Evlenince kiskanclik azaldimi? Munkunmu sizce? Ne yapmam lazim bilmiyorum. Cevaplariniz icin simdiden tesekurler
Evet kizlar, ben iki yildir kiskanc biriyleyim. Baslarda belli etmedi bu derece odunu, kucuk tatli kiskancliklar olurdu, hosuma giderdi. Zamanla artti bu, cok degisik boyutlar aldi. Ama ben artik ona baglanmistim.
Bu hafta ondan ayrildim. En son dugunde halay cektim diye sinirlenmisti. Ondan sonra tartistik ve ayrildim. Sonrayi gun ozur diledi, cok ozur diledi, bida sinirlenince cenemi tutucam diye soz verdi ben sensin yapamam falan.
Size biraz ondan bahsedeyim. Benle cok ilgilenir, hep konusmak ister, surprizler yapar, kucuk yazilar yapar, herkesin isteyecegi biri. Evlilik hayalleri var, cok guzel hayalleri. Caliskandir, dusunceli, ... Tek problem sinirli ve kiskanc olmasi. Kultur, hayat gorusu olarakda uyoruz birbirimize.
Evlilik icin korkuyorum. Size sorum boyle erkekle evli olan varmi aranizda, varsa nasil oluyo? Evlenince kiskanclik azaldimi? Munkunmu sizce? Ne yapmam lazim bilmiyorum. Cevaplariniz icin simdiden tesekurler
ozaman biraz sabredip huyuna gitmeyi dene aşırıya kaçtığı şeylerde uyar ama ufak tefek onun uyarılarındada zaten de. bakalım bi süre kıskanmasının önünü kapatırsan yapmaz die umuorum ama bilemeyiz tabiki :)Bende pek huyuna suyuna gitmiorum oda bi gercek. Guzel guzel anlatinca kizmiyo ama bende sinir oluyorum sacma sapan kiskaninca bende ters cevap veriyorum oyle tartisiyoruz hep