Canm benm eşim de öyle ama ben en baştan beri biliyorum tabi böyle olduğunu. 21 aylık evliyim sadece şunu söyleyeyim gerçekten zor
o kadar kıskanç ki anlatacak kelime bulamıyorum ilk başlarda çamaşır bile astırmıyodu kayınvalidem 65 yaşında o asardı. Kendisi olmadan dışarı çıkamazdım annesiyle bile göndermezdi kendi anneme acil bişey olsa gitsem taksiye binince arar gidene kadar konuşurduk sevgiliyken nişanlıyken bile taksiye biner onların evinin önünde inerdim otobüse binmeyi bi yere gitmek istesem ağlatır makyajımın akmasına sebep olurdu sonra tekrar yaptırıp yollardı. Ama çok şükür ki azaldı tabi hal böyle olunca bende onun gibi olmaya başladım yani bende çok kıskançtım ama bi süre sonra inat haline geldiğini farkettim bi şekilde azaldı geçti çok şükür.
Bide biz ayrı kalamıyoduk aşırı bi özlem duygusu vardı ikimizde de o yüzden birbirimize sarıyoduk biraz da. Senin sevgilin gibi benm eşim de kıskançlık dışında anlayışlı merhametli beni çok seven önemseyen bi insan. Bu zamana kadar hiç kıskançlığı yüzünden ayrılmayı düşünmedim çünkü çok aşığız birbirimize :))
Ben katlanabiliyorum ama seni bilemem :))
Allahım gönlüne göre versin canm umarım senin ki düzelir