Korkma canım güzel düşünelim güzel olsun. Peki sorular sorabilir miyim? Yumurta boyutunz sperm sayısı bide progesteron bakıldı mi sizeO da olabilir en iyisi yarın kan vermek varsa çıkar diyorum ilk aşılamamda kaybım oldu tutunamadan testte yükselmemişti bile şimdi korkuyorum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılamanın 8. Günü erken gebelik testi
- Konu Sahibi sinem0658
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 18 Aralık 2022
- 298
- 74
- 28
- 29
Tabiii ki yumurtam tek yumurta oldu 17.5 bir gün sonra çatlatma iğnesi yap dedi büyük ihtimalle 18.5 olmuşturKorkma canım güzel düşünelim güzel olsun. Peki sorular sorabilir miyim? Yumurta boyutunz sperm sayısı bide progesteron bakıldı mi size
Çok güzel boyutu ay inşallah tutmuşturTabiii ki yumurtam tek yumurta oldu 17.5 bir gün sonra çatlatma iğnesi yap dedi büyük ihtimalle 18.5 olmuştur
Daha evde test yapmam diye düşünüyorum kan veririm belki yarın 9. Gün olacak erken biliyorum ama sabredemiyorumAmin canım bende kan sulandırıcı kullanıyorum. Ya yarın tekrar test yapacak mısın? Çok heyecanla bekliyorum:))
Sabır konusunda bende öyleyim test ile takip edip öyle kan vermeyi istiyorum ama bazen direk kan vermek daha iyi oluyorDaha evde test yapmam diye düşünüyorum kan veririm belki yarın 9. Gün olacak erken biliyorum ama sabredemiyorum
banada sormuştunuz aşılama yapıldığı gün benden kan alınmadı sperm sayısınıda söylemediler bende acemi olduğum için sormadım benimde 18-15 iki yumurtam vardı diğerleri daha küçüktü muhtemelen çatladığında 20yi bulmuştur ikisideKorkma canım güzel düşünelim güzel olsun. Peki sorular sorabilir miyim? Yumurta boyutunz sperm sayısı bide progesteron bakıldı mi size
Merhaba nasılsınız bugün kan verecek misiniz? güzel haberler ile gelin inşallahbanada sormuştunuz aşılama yapıldığı gün benden kan alınmadı sperm sayısınıda söylemediler bende acemi olduğum için sormadım benimde 18-15 iki yumurtam vardı diğerleri daha küçüktü muhtemelen çatladığında 20yi bulmuştur ikiside
Kandan önce tekrar erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi daha netti sonra gidip kan verdim 2.43 çıktı kan acayip sinirlerim bozulduMerhaba nasılsınız bugün kan verecek misiniz? güzel haberler ile gelin inşallah
Nasıl ya çok net idi hangi marka idi test bu kadar da net çıkartır mı ki yaKandan önce tekrar erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi daha netti sonra gidip kan verdim 2.43 çıktı kan acayip sinirlerim bozuldu
Kandan önce tekrar erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi daha netti sonra gidip kan verdim 2.43 çıktı kanMerhaba nasılsınız bugün kan verecek misiniz? güzel haberler ile gelin inşallah
Bugünki yaptığım test daha netti hatta ama kan öyle çıktı kimisi bekle belki yükselmeye yeni geçmiştir diyor kimisi olsaydı şimdiye yükselirdi diyor netten baktığımda 10 gün sonra yükselir diyor neye inanacağımı şaşırdımNasıl ya çok net idi hangi marka idi test bu kadar da net çıkartır mı ki ya
Benim 11. Günü beta 5 idi yükselir diye düşünüyorum varsa geç değil ama adını hatırlıyor musunuz testinKandan önce tekrar erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi daha netti sonra gidip kan verdim 2.43 çıktı kan
Bugünki yaptığım test daha netti hatta ama kan öyle çıktı kimisi bekle belki yükselmeye yeni geçmiştir diyor kimisi olsaydı şimdiye yükselirdi diyor netten baktığımda 10 gün sonra yükselir diyor neye inanacağımı şaşırdım
Days dr muydu neydi tam hatırlamıyorum yükselirmi kan diorsun yaniBenim 11. Günü beta 5 idi yükselir diye düşünüyorum varsa geç değil ama adını hatırlıyor musunuz testin
Tabi ihtimal var şöyle diyeyim 20 martta aşılama olmuştum 31 çekmişti mart 1 Nisan da beta 10 çıktıDays dr muydu neydi tam hatırlamıyorum yükselirmi kan diorsun yani
Hatta 12.gün seninki zaten normal olanıda o aslında ben acele ettim aşılama günündenmi sayıyoruzTabi ihtimal var şöyle diyeyim 20 martta aşılama olmuştum 31 çekmişti mart 1 Nisan da beta 10 çıktı
- 17 Mart 2012
- 5.392
- 1.519
- 448
Ben de bunu merak ediyorum. Asilama sonrasinda mesela beta sifirlanip sonra mi yukseliyor gebelik varsa? Yoksa testler hic siliklesmiyor hep devam mi ediyor? Yani beta sifirlanmadan yukseliyor mu? Mesela 12. Gun kanda negatif cikarsa umudumu kaybetmeli miyimTabi ihtimal var şöyle diyeyim 20 martta aşılama olmuştum 31 çekmişti mart 1 Nisan da beta 10 çıktı
Ben de bunu merak ediyorum. Asilama sonrasinda mesela beta sifirlanip sonra mi yukseliyor gebelik varsa? Yoksa testler hic siliklesmiyor hep devam mi ediyor? Yani beta sifirlanmadan yukseliyor mu? Mesela 12. Gun kanda negatif cikarsa umudumu kaybetmeli miyim
Valla ben 15.gün testine hazırladım kendimi o gün vericem nasip artıkBen de bunu merak ediyorum. Asilama sonrasinda mesela beta sifirlanip sonra mi yukseliyor gebelik varsa? Yoksa testler hic siliklesmiyor hep devam mi ediyor? Yani beta sifirlanmadan yukseliyor mu? Mesela 12. Gun kanda negatif cikarsa umudumu kaybetmeli miyim
- 17 Mart 2012
- 5.392
- 1.519
- 448
Hadi guzel haberler alin insallah bana da dua edinValla ben 15.gün testine hazırladım kendimi o gün vericem nasip artık
Siz ne zaman yaptırdınızHadi guzel haberler alin insallah bana da dua edin
- 17 Mart 2012
- 5.392
- 1.519
- 448
29 kasim. 6. gun bugunSiz ne zaman yaptırdınız
Bunu hesaplarken aşılama gününüde sayıyormuyuz29 kasim. 6. gun bugun