• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılamanın 8. Günü erken gebelik testi

Korkma canım güzel düşünelim güzel olsun. Peki sorular sorabilir miyim? Yumurta boyutunz sperm sayısı bide progesteron bakıldı mi size
banada sormuştunuz aşılama yapıldığı gün benden kan alınmadı sperm sayısınıda söylemediler bende acemi olduğum için sormadım benimde 18-15 iki yumurtam vardı diğerleri daha küçüktü muhtemelen çatladığında 20yi bulmuştur ikiside

banada sormuştunuz aşılama yapıldığı gün benden kan alınmadı sperm sayısınıda söylemediler bende acemi olduğum için sormadım benimde 18-15 iki yumurtam vardı diğerleri daha küçüktü muhtemelen çatladığında 20yi bulmuştur ikiside
Merhaba nasılsınız bugün kan verecek misiniz? güzel haberler ile gelin inşallah

Merhaba nasılsınız bugün kan verecek misiniz? güzel haberler ile gelin inşallah
Kandan önce tekrar erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi daha netti sonra gidip kan verdim 2.43 çıktı kan
Nasıl ya çok net idi hangi marka idi test bu kadar da net çıkartır mı ki ya
Bugünki yaptığım test daha netti hatta ama kan öyle çıktı kimisi bekle belki yükselmeye yeni geçmiştir diyor kimisi olsaydı şimdiye yükselirdi diyor netten baktığımda 10 gün sonra yükselir diyor neye inanacağımı şaşırdım

Kandan önce tekrar erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi daha netti sonra gidip kan verdim 2.43 çıktı kan

Bugünki yaptığım test daha netti hatta ama kan öyle çıktı kimisi bekle belki yükselmeye yeni geçmiştir diyor kimisi olsaydı şimdiye yükselirdi diyor netten baktığımda 10 gün sonra yükselir diyor neye inanacağımı şaşırdım
Benim 11. Günü beta 5 idi yükselir diye düşünüyorum varsa geç değil ama adını hatırlıyor musunuz testin

Tabi ihtimal var şöyle diyeyim 20 martta aşılama olmuştum 31 çekmişti mart 1 Nisan da beta 10 çıktı
Ben de bunu merak ediyorum. Asilama sonrasinda mesela beta sifirlanip sonra mi yukseliyor gebelik varsa? Yoksa testler hic siliklesmiyor hep devam mi ediyor? Yani beta sifirlanmadan yukseliyor mu? Mesela 12. Gun kanda negatif cikarsa umudumu kaybetmeli miyim

Ben de bunu merak ediyorum. Asilama sonrasinda mesela beta sifirlanip sonra mi yukseliyor gebelik varsa? Yoksa testler hic siliklesmiyor hep devam mi ediyor? Yani beta sifirlanmadan yukseliyor mu? Mesela 12. Gun kanda negatif cikarsa umudumu kaybetmeli miyim
Valla ben 15.gün testine hazırladım kendimi o gün vericem nasip artık

Back
X