Aşılama günü çok fazla sancım oldu sonra hafif kasık ağrısı oldu şişkinlik kabızlık gaz bunlarda ilaçların yan etkiside olabiliyorAynı tarihte olmuş aşılamamız bende yapsam denek ki sonuç belli olacak varsa eğer çok sevdim beliritlerin oldu mu
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılamanın 8. Günü erken gebelik testi
- Konu Sahibi sinem0658
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Öylemi ay inşallah öyledir yoksa korkuyorumBende değil bir hafta içinde geçiyor iğnenin etkisi diyorlar
Testin varsa elinde sabah tekrar yap bakalım koyulaşma olacak mı2 büyük yumurta diğerleri küçüktü doktor yumurtaların tam istediğim gibi demişti yarın 9. Gün kan versem çıkarmı acaba
Yok bir tane almıştım şansıma sağlık ocağıda kapalı bu hafta acile gitmeyi düşünüyorum yada normal kaset test alıp yapmayıTestin varsa elinde sabah tekrar yap bakalım koyulaşma olacak mı
Kaset test de çıkar canım benim 10 ken göstermişti kaset testYok bir tane almıştım şansıma sağlık ocağıda kapalı bu hafta acile gitmeyi düşünüyorum yada normal kaset test alıp yapmayı
Kaçıncı gün kaset test yapıp kan vermiştin sen yakın galiba tarihlerimizKaset test de çıkar canım benim 10 ken göstermişti kaset test
Yok ilk aşılamamda 12. Gün beta 10du . Ama pıhtılaşma sorunum varmış düşük yaşadım şimdi 3. Aşılamam oldu onu bekliyorumKaçıncı gün kaset test yapıp kan vermiştin sen yakın galiba tarihlerimiz
- 18 Aralık 2022
- 298
- 74
- 28
- 29
Tekrar yaptınız mı peki test son durumunuz nedirMerhaba 21 kasımda çatlatma iğnem yapıldı pazar silinik bir şekilde vardı gözle görülüyordu ilaç etkisi mi diye pazartesi bir daha yaptım çzigi koyuluğu azalmıştı hala silik görünüyordu hafif bir şekilde
- 18 Aralık 2022
- 298
- 74
- 28
- 29
Ya en son dün yaptım az önce baktım onlara da atayım diye kuruma çizgisi var ikisinde deTekrar yaptınız mı peki test son durumunuz nedir
Eklentiler
Anladım rabbim nasip eder inşallah hepimize ben kan sulandırıcı kullanıyorumYok ilk aşılamamda 12. Gün beta 10du . Ama pıhtılaşma sorunum varmış düşük yaşadım şimdi 3. Aşılamam oldu onu bekliyorum
Ya en son dün yaptım az önce baktım onlara da atayım diye kuruma çizgisi var ikisinde de
Kan vermek iyi olurdu ama sağlık ocakları da kapalı galiba. Ama görünüyor yine çizgiYa en son dün yaptım az önce baktım onlara da atayım diye kuruma çizgisi var ikisinde de
Amin canım bende kan sulandırıcı kullanıyorum. Ya yarın tekrar test yapacak mısın? Çok heyecanla bekliyorum:))Anladım rabbim nasip eder inşallah hepimize ben kan sulandırıcı kullanıyorum
- 18 Aralık 2022
- 298
- 74
- 28
- 29
Sizin aşılama değilmi sadece çatlatma iğnesimi bence onun etkisi bukadar sürmez ya
Benim 21 kasımda çatlatma 23 kasımda aşılama yapıldı ben iğne etkisidir dedim amaSizin aşılama değilmi sadece çatlatma iğnesimi bence onun etkisi bukadar sürmez ya
- 18 Aralık 2022
- 298
- 74
- 28
- 29
Yarın gidelim dedik ama aşılamanın 12. Ci günü olacak canım ne yapsam bilemedim daha erken gibi de geldiKan vermek iyi olurdu ama sağlık ocakları da kapalı galiba. Ama görünüyor yine çizgi
Bende iğnenin etkisi 7 günde geçiyordu canım hep o kadar uzun kalmaz iğne diye düşünüyorumBenim 21 kasımda çatlatma 23 kasımda aşılama yapıldı ben iğne etkisidir dedim ama
- 18 Aralık 2022
- 298
- 74
- 28
- 29
Ama git gide azaldı kuzum ya bu kuruma çizgisi de hiç yoktu sonradan belirmiş inşallah yükselip düşmemiştir de diyorum kafam çok karışık kasıklarım ağrıyor hah diyoeum olcam sonra kesiliyor sanki hiç ağrımamış gibiBende iğnenin etkisi 7 günde geçiyordu canım hep o kadar uzun kalmaz iğne diye düşünüyorum
Şöyle düşünelim acaba silinip tekrar koyuluk artacak olabilir mi? İğnenin etkisi geçip hiç silinmeden tekrar yükselişe geçecek mi diye düşündüm benAma git gide azaldı kuzum ya bu kuruma çizgisi de hiç yoktu sonradan belirmiş inşallah yükselip düşmemiştir de diyorum kafam çok karışık kasıklarım ağrıyor hah diyoeum olcam sonra kesiliyor sanki hiç ağrımamış gibi
- 18 Aralık 2022
- 298
- 74
- 28
- 29
O da olabilir en iyisi yarın kan vermek varsa çıkar diyorum ilk aşılamamda kaybım oldu tutunamadan testte yükselmemişti bile şimdi korkuyorumŞöyle düşünelim acaba silinip tekrar koyuluk artacak olabilir mi? İğnenin etkisi geçip hiç silinmeden tekrar yükselişe geçecek mi diye düşündüm ben