• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılamanın 8. Günü erken gebelik testi

Aynı tarihte olmuş aşılamamız bende yapsam denek ki sonuç belli olacak varsa eğer çok sevdim 😊 beliritlerin oldu mu
Aşılama günü çok fazla sancım oldu sonra hafif kasık ağrısı oldu şişkinlik kabızlık gaz bunlarda ilaçların yan etkiside olabiliyor

Merhaba 21 kasımda çatlatma iğnem yapıldı pazar silinik bir şekilde vardı gözle görülüyordu ilaç etkisi mi diye pazartesi bir daha yaptım çzigi koyuluğu azalmıştı hala silik görünüyordu hafif bir şekilde

Eklentiler

• IMG-20241203-WA0002.jpg
    IMG-20241203-WA0002.jpg
    44 KB · Görüntüleme: 67
Bende iğnenin etkisi 7 günde geçiyordu canım hep o kadar uzun kalmaz iğne diye düşünüyorum
Ama git gide azaldı kuzum ya bu kuruma çizgisi de hiç yoktu sonradan belirmiş inşallah yükselip düşmemiştir de diyorum kafam çok karışık kasıklarım ağrıyor hah diyoeum olcam sonra kesiliyor sanki hiç ağrımamış gibi

Ama git gide azaldı kuzum ya bu kuruma çizgisi de hiç yoktu sonradan belirmiş inşallah yükselip düşmemiştir de diyorum kafam çok karışık kasıklarım ağrıyor hah diyoeum olcam sonra kesiliyor sanki hiç ağrımamış gibi
Şöyle düşünelim acaba silinip tekrar koyuluk artacak olabilir mi? İğnenin etkisi geçip hiç silinmeden tekrar yükselişe geçecek mi diye düşündüm ben

Şöyle düşünelim acaba silinip tekrar koyuluk artacak olabilir mi? İğnenin etkisi geçip hiç silinmeden tekrar yükselişe geçecek mi diye düşündüm ben
O da olabilir en iyisi yarın kan vermek varsa çıkar diyorum 🙈 ilk aşılamamda kaybım oldu tutunamadan testte yükselmemişti bile şimdi korkuyorum

Back
X