• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi 17.gun gebelik

Arkadaşlar merhaba.
Bat a 4 gün var sabah ovulasyon testi ile gebelik testi yaptım.Fotolari yukluycem yardımcı olur musunuz heycanliyim

Eklentiler

• 1000070730.jpg
    1000070730.jpg
    34,8 KB · Görüntüleme: 37
Arkadaşlar merhaba.
Bat a 4 gün var sabah ovulasyon testi ile gebelik testi yaptım.Fotolari yukluycem yardımcı olur musunuz heycanliyim
Canım bu marka testi bende kullanıyorum Amerikadayım bu marka test yalancı pozitiflik vermez bence hamilesin

Umuyorum ve sağlıcakla kolaylıkla hepimiz için diliyorum.🥹Erken öğrenmek istememin sebebi sigara kullanıyorum onu birakmak yarın sabah erken gebelik testi yapicam.Bende yurt dışında yaşıyorum bu yüzden burda öyle pozitifi gördüm gidip kan tahlili yaptırdım diye birşey yok.8 haftalıkken veriyo ilk randevuyu.Yani demek istedikleri bebek sağlıklı ise her türlü gelir

Umuyorum ve sağlıcakla kolaylıkla hepimiz için diliyorum.🥹Erken öğrenmek istememin sebebi sigara kullanıyorum onu birakmak yarın sabah erken gebelik testi yapicam.Bende yurt dışında yaşıyorum bu yüzden burda öyle pozitifi gördüm gidip kan tahlili yaptırdım diye birşey yok.8 haftalıkken veriyo ilk randevuyu.Yani demek istedikleri bebek sağlıklı ise her türlü gelir
Aynısı burasıda her gün test yaparak takip ediyorlar 8 haftaya kadar 🥲 burada dijital testler var onlardan alın bence kesin olsun özel kullandığımız bi vitamin yada başka bir şey var mı gebelik için bat tarihiniz neydi birde belirtiniz var mı 😊 çok soru sordum kusura bakmayın

Öncelikle 25 ocakti son bat im ben o günden başlayarak yumurtlamayı görene kadar her sabah çörek otu yağı içtim aç karnına yumurtlamayı gördüğüm an bıraktım.Corek otu şifalı birseymis bunu iç güdüsel yaptım.Birde üç aydır sabahları aç karnına ilikli kemiksuyunun içine organik elmasirkesi tuz koyup içiyorum bunu hamilelik için değilde sağlık için yapmıştım.Birde kadindogumcum güçlü bir folik asit yetmişti haftada bir gün kullaniliyo onu aliyodum.Birde yürüyüş yapıyorum oda hem fiziksel hem mental sağlık içindi.Hani eğer var ise yaptıklarım bunlardi..Önünüzde ki bat im da 22 Şubat🥹umuyorum herşey yolundadır hepimiz icin

Göğüs ağrım var oda genelde her battan önce oluyo.
Birde 1 hafta önce dudağımda uçuk çıkmıştı.Normalde bende hayatım boyunca uçuk 3 ve ya 4 kere çıkmıştır.Bilmiyorum çok karisigim

Göğüs ağrım var oda genelde her battan önce oluyo.
Birde 1 hafta önce dudağımda uçuk çıkmıştı.Normalde bende hayatım boyunca uçuk 3 ve ya 4 kere çıkmıştır.Bilmiyorum çok karisigim
Yumurtlama takibini yine bu marka testlerle mi yapmıştınız ben bu markayı bi kaç ay kullandım hemen silik olmuyordu benimkiler sizinde öyle mi oldu acaba yavaş yavaş silik olmuştu

Evet benimde öyle oldu hatta endişelendim yumurtam catlamiyo mu diye.

Eklentiler

• 1000070531.jpg
    1000070531.jpg
    95,1 KB · Görüntüleme: 26
Evet bu gebelik testini yükledim pozitif dedi ama bilmiyorum.
Yarın erken gebelik yaparsam belli olur herhalde

Back