- 12 Şubat 2024
- 197
- 50
- 18
- Konu Sahibi kanadikirik
İnşallah canımHadi hayırlısı ozaman inşallah pozitif sonuç alırsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canımHadi hayırlısı ozaman inşallah pozitif sonuç alırsın
Var gibi bence gebelik testi de silik çıkmış çünkü hayırlı olsun bence varArkadaşlar merhaba.
Bat a 4 gün var sabah ovulasyon testi ile gebelik testi yaptım.Fotolari yukluycem yardımcı olur musunuz heycanliyim
Sen doktora gittini muayene oldun muİnşallah canım
Amin inşallah erken gebelik testi yapsanız daha net çizgi çıkar mı acabaAllah'ım isteyen bekleyen herkese nasip etsin sağ salim kolaylıkla tamamlamayı ve sağlıcakla kucağımıza almayı![]()
Tamam güzel sonuç alırsın inşallahBu gün artık sıvı tüketimim filan oldu yarın sabah erken gebelik testi yapicam Burda'da paylasirim
Evet bugün sabah geldim kan verdim birazdan sonuçları gostericem bu arada canım 2 gün gecikmeyle dün regl oldum malesef hayırlı zaman değilmişSen doktora gittini muayene oldun mu
Canım bu marka testi bende kullanıyorum Amerikadayım bu marka test yalancı pozitiflik vermez bence hamilesinArkadaşlar merhaba.
Bat a 4 gün var sabah ovulasyon testi ile gebelik testi yaptım.Fotolari yukluycem yardımcı olur musunuz heycanliyim
Aynısı burasıda her gün test yaparak takip ediyorlar 8 haftaya kadarUmuyorum ve sağlıcakla kolaylıkla hepimiz için diliyorum.Erken öğrenmek istememin sebebi sigara kullanıyorum onu birakmak yarın sabah erken gebelik testi yapicam.Bende yurt dışında yaşıyorum bu yüzden burda öyle pozitifi gördüm gidip kan tahlili yaptırdım diye birşey yok.8 haftalıkken veriyo ilk randevuyu.Yani demek istedikleri bebek sağlıklı ise her türlü gelir
Yumurtlama takibini yine bu marka testlerle mi yapmıştınız ben bu markayı bi kaç ay kullandım hemen silik olmuyordu benimkiler sizinde öyle mi oldu acaba yavaş yavaş silik olmuştuGöğüs ağrım var oda genelde her battan önce oluyo.
Birde 1 hafta önce dudağımda uçuk çıkmıştı.Normalde bende hayatım boyunca uçuk 3 ve ya 4 kere çıkmıştır.Bilmiyorum çok karisigim
Var gibi bence kan verArkadaşlar merhaba.
Evet aynısı benimde böyle sinirlenip yapmayı bırakıyorum her seferindeEvet benimde öyle oldu hatta endişelendim yumurtam catlamiyo mu diye.
Birde bu testlerin uygulaması var oraya testlerin fotoğraflarını yüklerseniz oranı ve pik olup olmadığını söylüyorEvet benimde öyle oldu hatta endişelendim yumurtam catlamiyo mu diye.