• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılamanın 8. Günü erken gebelik testi

Merhaba bende aşılamanın 8. Günündeyim sabah kahve rengi lekem geldi regl olmak için çok erken değil mi anlamadım ben norml şartlarda reglime 15 gün var hiçbirşey anlamadım ben
Yerleşme kanaması ihtimali yüksek 4 gün sonra test yapın. Ayrıca aşılama olunca regl tarihi değişiyor mesela çatlatma iğnesi olduktan 14 16 gün sonra adet olunur

Merhaba bende aşılamanın 8. Günündeyim sabah kahve rengi lekem geldi regl olmak için çok erken değil mi anlamadım ben norml şartlarda reglime 15 gün var hiçbirşey anlamadım ben

Yerleşme kanaması ihtimali yüksek 4 gün sonra test yapın. Ayrıca aşılama olunca regl tarihi değişiyor mesela çatlatma iğnesi olduktan 14 16 gün sonra adet olunur
Ayın 30 unda iğne oldum 2 sinde aşılama oldum ona rağmen çok erken değil mi regl için anlamadım ya

Evet yapıcam testi ama yanlış mı düşünüyorum acaba normal mi yani aşılama sürecimi tamamlamadım bile ki
Ben adet olarak düşünmedim doğrusu . Aşılamadan 8 10 gün sonra yerleşme oluyormuş muhtemelen yerleşme kanaması diye düşündüm. Yumurta boyutu sperm sayısı nasıldı

Ben adet olarak düşünmedim doğrusu . Aşılamadan 8 10 gün sonra yerleşme oluyormuş muhtemelen yerleşme kanaması diye düşündüm. Yumurta boyutu sperm sayısı nasıldı
İnşallah öyledir 😢 sperm iyi gibi orta yumurta son muayenemde 16 ydı ondan 2 3 gün sonra aşılama oldu muhtemelen 19 falan olmuştur diye düşünüyorum 2 taneydi

Ayın 30 unda iğne oldum 2 sinde aşılama oldum ona rağmen çok erken değil mi regl için anlamadım ya
Yerlesme kanamasi olabilir bence de. Devamu gelmediyse eger. Duphaston kullaniyor musunuz?

siz yine de takip edin ama muhtemelen dediğim gibi aşılama esnasında olan kanama sonradan atılabiliyor pıhtılaşıp
Evet evet ediyorum zaten de böyle 12 sinden sonra olsa he tamam regl derim ama bugün aşılamanın 1. Gününü saymama rağmen 8. Gün bana aşırı erken geldi

Öncelikle umarım bebeğiniz sizinledir ❤️ çatlatma etkisi 12-14 gün arası sürebiliyor ama çizgi baya da pembe inşallah iğne etkisi değildir sadece, birkaç gün sonra tekrarlayabilirsiniz ya da her gün koyulaşma var mı diye takip edebilirsiniz. Benim bugün 11. Günüm gölge bir çizgi var muhtemelen iğne etkisi çünkü adetim başlıyor. Rabbim sizin gönlünüze göre versin ❤️
Karın ağrınız oldu mu bu süreçte benim bugün 10. Günüm ara ara adet olacakmışım gibi ağrıyor beyaz akıntı oldu

Karın ağrınız oldu mu bu süreçte benim bugün 10. Günüm ara ara adet olacakmışım gibi ağrıyor beyaz akıntı oldu
Karın ağrım da oldu kasık ağrım da akıntım da oldu yaşanabilecek her şey yaşandı ama sonunda adet oldum hamile değildim maalesef.. çatlatma iğnesinde beta hormonu olduğu için vücut hamilelik belirtileri yaşayabiliyor ya da normalden daha farklı durumlar yaşıyor diyebiliriz. Adet geçene kadar ya da erken gebelikte çizgi görene kadar beklemekten başka çare yok :) allahım sağlıkla kavuştursun inşallah🌸

Back
X