- 16 Şubat 2025
- 92
- 7
- 1
- 24
Hala adet olmadım kan tahlili de vermedim dahaYalancı pozitif olma ihtimali çok yüksek maalesef

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hala adet olmadım kan tahlili de vermedim dahaYalancı pozitif olma ihtimali çok yüksek maalesef
Hala adet olmadım kan tahliliyle bali olur inşallahYalancı pozitif olma ihtimali çok yüksek maalesef
Kan verdin mi canimHala adet olmadım kan tahlili de vermedim daha![]()
Hala adet olmadım kan tahliliyle bali olurYalancı pozitif olma ihtimali çok yüksek maalesef
Yok cnm gidemedim misafirler geldi yarın yada cuma gidecem inşallahKan verdin mi canim
Kan verdin mi canim
Inşallah canim allah yuzunu guldursunHala adet olmadım kan tahliliyle bali olur
Yok cnm gidemedim misafirler geldi yarın yada cuma gidecem inşallah
Inşallah canim allah yuzunu guldursun![]()
Benimde boyle çikti testim ama kan tahlilim negatiftiHala adet olmadım kan tahliliyle bali olur
Yok cnm gidemedim misafirler geldi yarın yada cuma gidecem inşallah
Gecikmen varmiydi canımBenimde boyle çikti testim ama kan tahlilim negatifti
Bariz çizgi var çünküGecikmen varmiydi canım
Yok canim bugub olmam lazim ama olmadim dun yaptim negayif kan testim çiktiGecikmen varmiydi canım
Biraz daha bekle canım belki vardırYok canim bugub olmam lazim ama olmadim dun yaptim negayif kan testim çikti
İnşallah canım ya hissediyorum bu ay çok lekenmede yaşadım kahverengi ama bilmiyorum tabiBiraz daha bekle canım belki vardır
Biraz daha bekle tekrar istersen kan tahlili ver belki çıkar rabimin mucizeleri bolİnşallah canım ya hissediyorum bu ay çok lekenmede yaşadım kahverengi ama bilmiyorum tabi
Aslında 2 gün geçse öyle yapim daha net belli olur varsa çok test yaptım artık kafam karıştıBiraz daha bekle tekrar istersen kan tahlili ver belki çıkar rabimin mucizeleri bol
Bekleyebillirsen biraz bekle varsada tam net olurAslında 2 gün geçse öyle yapim daha net belli olur varsa çok test yaptım artık kafam karıştı
Aynen canım test yaptığında haber ver bana daBekleyebillirsen biraz bekle varsada tam net olur
Olur canım haber vericem sonucuAynen canım test yaptığında haber ver bana da![]()
Ben adet oldumAynen canım test yaptığında haber ver bana da![]()
Olsun canım bu ay inş sıkma canınıBen adet oldum![]()
Artimed asla bidaha almam ,3 teste pozitif çıkarmı yaOlsun canım bu ay inş sıkma canını